1001 Çiçek Kitaplar Ingilizce Sözcük Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 Sözcük

86,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne %1 İndirim
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,80 TL
12 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
124,90 TL
12 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

1001 Çiçek Kitaplar Ingilizce Sözcük Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 Sözcük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ingilizce Sözcük Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 Sözcük

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Anonim
Geri Bildirim Ver

Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 İngilizce Sözcük

Erken yaşta dil öğrenmenin önemi her geçen gün daha da vurgulanmaktadır. Bu vurgunun sebepleri arasında iletişim kurma, düşünceyi geliştirme ve bilgi aktarımı gibi özelliklerin gelişiminde oynadığı rolden sıklıkla bahsedilmektedir. Erken gelişim sürecinde yaygın olarak tercih edilen diller İngilizce bulunmaktadır. İngilizce dili öğrenmenin gerçekleşmesi için zamanlama olduğu kadar doğru kaynak kullanarak başlamak da önemlidir. 1001 Çiçek kitapları tarafından çıkarılmış olan İngilizce Sözcük Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 Sözcük kitabı da doğru bir kaynak olmayı hedeflemektedir. Kitabın içinde günlük yaşamda sıkça karşılaşılan 500'den fazla basit sözcük yer almaktadır. Bu sözcüklerin beraberinde onları tanımlayıcı resimler de yer almaktadır. Günlük hayattan kelimeler ve resimli karşılıkları sayesinde İngilizce Sözcük Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 Sözcük faydaları da çoğalmaktadır. Ürün sayfasını ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

  • Öğretici
  • Renkli ve Eğlenceli
  • Kelime Dağarcığı Geliştirici

Öğretici Günlük Yaşamdan 500 İngilizce Sözcük İçeriği

1001 Çiçek Kitaplar İngilizce kitabı ile erken yaşta dil öğrenimini sağlamayı hedeflemektedir. Bunun için de çocuklara uygun bir seviyeye göre planlanmış ve tasarlanmıştır. Gündelik hayattan özenle seçilmiş 500’ü aşkın çocuklarınızın kelime dağarcığına hitap eden sözcükler rahatça öğrenime yardımcı olur. Çocuğunuzun günlük hayattan sıklıkla gördüğü kelimeleri ve onlara ait resimleri tanıyor olması sayesinde bu kelimelerin İngilizce karşılıklarını akılda tutmak da kolaylaşır. Çocuklar bu kelimeleri birebir tanımıyor olsa da günlük hayattan, televizyon ekranından, ev yaşamından ve açık alandaki çocuk alanlarından aşina oldukları sözcükleri ya da onların resimli karşılıklarını gördükleri için tanımakta zorluk çekmeleri beklenmez. İngilizce Sözcük Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 Sözcük kitabı bu özellikleri sayesinde çocuklarınız için öğretici bir yapıdadır. Kitap, bu özelliği ile çocuklarınızın öğrenmesini gerçekleştirmeyi ve kaliteli bir öğrenim süreci sunmayı hedefler.

Renkli ve Eğlenceli İngilizce Sözcük Kitabı - Resimlerle

İngilizce Sözcük Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 Sözcük kitabı kelime seçimiyle öğretici olduğu gibi aynı zamanda eğlencelidir de. Yine çocuklarınıza uygun bir şekilde tasarlanmış yapısı sayesinde öğretici özelliğini korurken eğlenceli olmayı da başarır. İçerisindeki resimlerin renkli ve canlı tasarımı ile öğrenim esnasında çocukların dikkatini çekmeyi başarır. Çocukların dikkatini çekmekle birlikle öğrenirken eğlenmelerini de sağlayarak kitaptan maksimum performansın alınması mümkün olur. Ayrıca, kitabın karşılıklı sayfalarına yayılmış olan her büyük resimde farklı sayıda çeşit çeşit gizli nesne bulunmaktadır. Çocuklar, bu gizli nesneleri resim içinde bulmaya çalışırken keyifli saatler geçirir. 1001 çiçek kitaplar İngilizce dilinin yanı sıra yine bu kitap ile aynı konseptte çocuklar için Almanca, Fransızca ve İspanyolca kitaplarına da sahiptir. Çocuklarınız ile İngilizce öğreniminin yanı sıra adı geçen diğer yabancı dillerde de öğrenime başlayabilirsiniz.

Kelime Dağarcığı Geliştirici İngilizce Kitabı Yorumları

İngilizce Sözcük Kitap & Resimlerle Günlük Yaşamdan 500 Sözcük avantajları arasında kelime dağarcığını geliştirmek de bulunmaktadır. Günlük yaşamdan özenle seçilmiş olan kelimeler, çocuğunuzun tanıması muhtemel konseptlerden seçildiği için daha önce deneyimlemiş ya da görmüş olduğu kelimelerin ismini öğrenerek bilgi verir. Dahası, eğlenceli yapısı ve resimleriyle bu kelimelerin İngilizce karşılığının öğrenilmesini sağlayarak yeni kelimeler öğrenmesini sağlar. Çocuğun yaşamında yer edinmiş olan bu kelimeler rahatlıkla hatırlanır. Kelimelerin unutulmaması sayesinde öğrenim gören çocuk yabancı dildeki kelime bilgisini de arttırmış ve dil gelişimini de ilerletmiş olur. Bu gelişimi pekiştirmek için kitabın son sayfalarında bir de kitapta yer alan tüm sözcüklerin Türkçe karşılıklarını gösteren bir de İngilizce - Türkçe sözlük bulunmakta. Bu sözlük ile çocuklarınızla dilediğiniz zaman pratik yapmanız da mümkündür. İngilizce Sözcük kitap & resimlerle günlük yaşamdan 500 sözcük yorumları ve ürün hakkındaki detaylı bilgiyi Trendyol'dan edinebilir ve ürünü uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.