3
Led Işık kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

SULED Sl-1002 Perde Led Kumandalı 8 Mod Ambiyans 2,5x3 Metre Ayarlabilir Dekor Mikro Led Işık Perde

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SULED Sl-1002 Perde Led Kumandalı 8 Mod Ambiyans 2,5x3 Metre Ayarlabilir Dekor Mikro Led Işık Perde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SULED TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: HATİCE KÜBRA ULUDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8511008407
    Bu ürün SULED TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Peri Telli Perde Led 2,5x3 metre Kumandalı, USB li, 8 Animasyonlu saçaklar ve parlak ledlerden den oluşur. Her bir saçakta 3 metre peri tel ve 30 adet led mevcut. Peri telli perde led gözleri yormaz ve romantik anıların kapısını aralar. Üzerinde 8 mod, zamanlayıcı, parlaklık ayarlayıcı bulunan Kumandası mevcuttur. Timer yazılı yerde zamanlayıcı ile 8 saat çalışıp 16 saat kapalı kalmasını sağlayabilirsiniz. Kumandanın en altında ise +,- ibareli yerlerden parlaklığı azaltıp artırabilirsiniz. Usb ile çalışmaktadır. Usb üzerinde bulunan düğme ile de animasyonlar arası geçiş sağlanabilir. USB Port Girişi Powerbank-Telefon Sarj Adaptörleri USB Giriş-Tv Ve Pc Usb Girişleri sayesinde Ürünü Kullanabilirsiniz...

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 3 metre
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Led Kumandalı 8 Ayrı Moda Sahip 3mx3m (300 cm x 300 cm) Perde Peri USB

Yaşadığınız alanları daha renkli ve göz alıcı hale getirmek istiyorsanız 1001 LED kumandalı 3mx3m perde ürününe bir şans verebilirsiniz. Evin her yerine kolaylıkla monte edebileceğiniz bu uzaktan kumandalı perde sistemi ile en güzel anılarınızı renklendirebilir ve hoş bir ortam ambiyansı yakalayabilirsiniz. Telli perdeleri herhangi bir kornişe asarak istediğiniz alanı renklendirebilirsiniz.

 
  • Uzaktan kumandalı
  • 8 farklı animasyon ve 10 adet saçak
  • Uzun süreli kullanım

Led Kumandalı 8 Ayrı Moda Sahip 3m x 3m Perde Özelliği

Led Kumandalı 8 Ayrı Moda Sahip 3m x 3m Perde Özelliği

Görüntü animasyonları arasında geçişi kolaylıkla sağlayabileceğiniz bu şık ürün ile artık yaşam alanınız çok daha estetik ve şık bir görünüm kazanacaktır. 1001 LED kumandalı 8 ayrı moda sahip perde sayesinde artık evleriniz olduğundan çok daha hoş görünecektir. Sizlere loş bir aydınlanma sunan bu perde sistemini istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Belirlenen bu ürün 8 saatte şarj olmaktadır. Üstelik bu LED perdeyi şarj ederken priz aramanıza gerek kalmaz. USB port girişi olan bu ürünü, güç kaynağı bulunan her yerde kolaylıkla şarj edebilirsiniz. Işıklı LED perdeyi aynı zamanda uzaktan kumanda ile de kontrol edebilirsiniz. Kumandanın üstünde olan ibareler sayesinde ışığın yoğunluğunu attırabilir ya da azaltabilirken LEDlerin açılıp kapanması da sağlarsınız. Zamanlayıcı özelliği de bulunan bu ürünü istediğiniz süre zarfında kullanarak elektrik tasarrufu sağlarsınız.

 

Led Kumandalı 8 Ayrı Moda Sahip 3m x 3m Perde Kullanımı

Led Kumandalı 8 Ayrı Moda Sahip 3m x 3m Perde Kullanımı

10 adet LED ışık saçağı bulunan bu perdeyi istediğiniz aralıklarda dizayn edebilir ve bulunduğunuz alanı renklendirebilirsiniz. Işıklı fon olarak da bilinen bu perde, kullanım alanına göre farklı şekillerde kullanılabilen işlevsel ve tasarım harikası bir üründür. Tasarım ve dekorasyona önem veren kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. 8 farklı renk seçeneği bulunan bu LED perdeler ile istediğiniz her ortama farklı bir hava katabilirsiniz. Kolay kurulum imkânı bulunan bu ürünü istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Her özel gününüzde bulunduğunuz alana farklılık katacak bu ışıklı perde sistemi loş bir ışık arası geçişi sağlayabilir ve farklı zaman aralıklarında görsel bir şölen izleyebilirsiniz. 1001 LED kumandalı 8 ayrı moda sahip LED perde TV USB giriş ve taşınabilir şarj cihazları ile şarj olabilen ve kolay kullanımı olan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz. Özellikle de romantik ortamları seven kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bu ürün 8 ayrı görüntü moduna sahiptir ve USB kablosu ile kolaylıkla şarj edilebilir şekilde tasarlanmıştır.

 

Led Kumandalı 8 Ayrı Moda Sahip 3m x 3m Perde Fiyatı

Led Kumandalı 8 Ayrı Moda Sahip 3m x 3m Perde Fiyatı

İsteğe göre evin her yerinde kullanabileceğiniz bu ışıklı LED perdeler sayesinde devamlı olarak rahatsız edici ışık altında durmanıza gerek kalmaz. Uzun süre boyunca kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün her anınıza şık bir görüntü ile eşlik edecek ve evinize farklı bir hava katacaktır. Monte edilmesi oldukça kolay olan bu ürünü kornişlerine asmak için perdelerinizi çıkarmanıza gerek kalmaz. 1001 LED kumandalı 8 ayrı moda sahip 3mx3m LED perde fiyatı marka özelinde belirlenmektedir. Ürün özellikleri, kumaş detayı ve teknolojik özelliklerine göre farklı fiyatlarda yer alabilir. 1001 LED kumandalı 8 ayrı moda sahip 3mx3m LED perde yorum ve değerlendirmeler gerçek kullanıcı deneyimlerini sunar. Buradan satın alım öncesinde ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Trendyol’dan ürün yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir ve kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.