112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Soru Bankası

82,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NZM KITABEVI YAYIN DAGITIM TICARET LIMIT Satıcı Ünvanı: NZM KİTABEVİ YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632072386200001 Vergi Kimlik Numarası: 6320723862
    Bu ürün NZM KITABEVI YAYIN DAGITIM TICARET LIMIT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitabın Özellikleri: Sayfa Sayısı: - Video Çözümlü Mü?:- Mobil Uygulama Var Mı?:- Soru Çözümleri Kitapta Var Mı?:- Kitap Konu Anlatım İçeriyor Mu?:- Kitap Renkli Basım Mı?:- Kitabın Zorluk Seviyesi Nedir?:- DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ
  • ÜRÜNLERİMİZİN TÜMÜ GÜNCELDİR. SİPARİŞLERİNİZDE EN SON BASKI KİTAPLAR GÖNDERİLMEKTE VE PAKETLEMEDE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLMEKTEDİR. HIZLI VE GÜVENLİ GÖNDERİM YAPILMAKTADIR. SEVGİYLE KALIN... #nazimkitabevi # kitabınmerkezi #yks #tyt #ayt #lgs #yeninesil

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mary Carnahan
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Soru Bankası

Geleceğe hazırlanırken öğrenilmesi gereken derslerden biri matematiktir. Matematik Yayınları yardımıyla öğrendiklerinizi test edebileceğiniz ve pekiştirebileceğiniz birbirinden kaliteli sorular ile matematik bilginizi ölçebilirsiniz. Sınavlara hazırlanırken doğru kaynaklardan öğrenmek ve doğru sorular ile ölçümler yapmak çok önemlidir. Sınava yönelik soru çeşitleri ve alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış soruları ile 112 Matematik Yayınları Problemler Fasikül Soru Bankası siz öğrencilerin eğitimini destekleyecek niteliktedir. Konu konu ayrılan soru fasikülleri ile hangi konularda yeterli olduğunuzu ve hangi konularda biraz daha çalışmanız gerektiğini görebileceksiniz.

 
  • Zordan kolaya doğru giden soru çeşitleri içerir.
  • Her bir konu için ayrı oluşturulmuş fasiküller bulunur.
  • Müfredata uygun şekilde hazırlanmış sorulardan oluşur.

112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Özellikleri

112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Özellikleri

Kariyerinizi belirleyen üniversite sınavına hazırlanırken ihtiyaç duyulan pek çok test kitabı vardır. Test kitabını seçerken yeni müfredata uygun olması ve esas sınavların soruları ile eş düzeyde hazırlanmış olması oldukça önemlidir. Bu nedenle 112 Matematik Yayınları problem fasikülü yeni nesil müfredata uygun olarak tasarlanmıştır. İçerisindeki her bir fasikül ayrı konulardan oluşmaktadır ve bu şekilde öğrencileri sınava hazırlanmaktadır. 224 sayfadan oluşan problem kitabının içinde 7 ayrı fasikül bulunmaktadır. Başlangıç seviyesindeki öğrenciler için soru dereceleri kolaydan zora doğru belirlenmiştir. Öğrencilerin AYT ve TYT sınavlarında en çok soru gelen konular üzerine fasiküller oluşturulmuştur. 784 sorudan oluşan Matematik Yayınları kitabı okula da yardımcı niteliğindedir. Kullanıcılar tarafından fasikül şeklinde oluşan bu kitap kolay kullanılabilir ve eğitici özelliklere sahiptir. Yeni nesil sorulardan oluştuğu için üniversite sınavında üstün başarılar elde edebilirsiniz. Sizler de kariyer hedefinize önemli bir yol çizen üniversite sınavlarına 112 Matematik Yayınları ile hazırlanmak isterseniz 9786050656381 kodlu 112 MAtematik Yayınları problem fasikülü kitabına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Kullanımı

112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Kullanımı

112 Matematik Yayınları problem fasikül kitabı üniversite sınavına hazırlanan her birey için uygundur. İster öğrenciler isterse de yeni bir eğitim serüvenine başlamak isteyen büyükler için yardımcı bir kitaptır. Fasikül kitabı, öğrencilerin konuları rahat kavrayabilmeleri ve karşılaştıkları sınav sorularını kolayca çözebilmeleri için özel olarak tasarlanmıştır. İçinde bulunan her bir konu ve soru çeşidi öğrencinin bilmesi gereken şekilde ve müfredata uygun olarak tasarlanmıştır. Son yılların soru stillerine uygun olarak hazırlandığı için öğrenciler sınav esnasında ne tür sorular gelebileceğini önceden kavrayabilir. ÖSYM soru derecesine göre hazırlanmış 784 soru ile üniversite sınavlarında başarı sağlamak artık çok kolay. Öğrencinin kalıcı olarak öğrenmesini sağlamak ve hücreleme tekniği ile güncel müfredat baz alınarak hazırlanan matematik fasikülü içerdiği sorular ile konuların pekiştirilmesini hedeflemiştir.

 

112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Fiyatı

112 MATEMATİK YAYINLARI Problemler Fasikül Fiyatı

Öğrencileri sınava hazırlamak için büyük bir özen ve dikkatle hazırlanan kitap içeriğindeki konu ve sorulara bağlı olarak farklılık göstermektedir. Matematik Yayınları fasikül soru bankasında bulunan sorular kolaydan zora şeklinde sıralanmaktadır. Bu sayede öğrencilerin hangi konu hakkında hangi düzeyde oldukları kolayca tespit edilir ve öğrenciler yardımcı kaynaklardan eksik konuların giderilmesi için çalışabilir. Temelde 7 konu üzerine hazırlanan soru fasikülleri soruların zorluk ve kolaylık derecelerine göre farklılaşır. 112 Matematik Yayınları problem fasikül yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Üniversite hazırlık yolculuğunda doğru kaynaklardan düzenli ve sistematik bir şekilde ilerlemek isterseniz problem fasikül kitabını hızlı ve güvenilir bir şekilde temin edebilirsiniz. Geleceğinize yön verecek ÖSYM sınavlarına Matematik Yayınları ile hazırlanarak rakipleriniz arasından ön plana çıkabilir ve hayalinizdeki üniversiteye kavuşabilirsiniz. 112 Matematik Yayınları problem fasikül fiyatı ve detayları ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır.