2AS Kadın Siyah Sparkle 3in1 Ceket

4.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: S
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
5.148 TL
Kargo Bedava
5.149 TL
Kargo Bedava
5.190 TL
Kargo Bedava
5.490 TL

Ürün Bilgileri

2AS Kadın Siyah Sparkle 3in1 Ceket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marinaspor Satıcı Ünvanı: HAKAN OLGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6410165068
    Bu ürün Marinaspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2AS Sparkle 3 in 1 Ceket-Siyah Outdoor aktivitelerinize değer katan özel tasarım kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar, spor ekipmanları ve daha niceleri Algiyin ayrıcalığıyla sizleri bekliyor. The North Face, Nike, Puma, Columbia, Skechers gibi sektördeki lider markaların ürünlerini kolayca bulabilir online alışverişin fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Sokak modasına dair ihtiyacınız olan tüm ürünlere sahip olmak için, siz de siparişinizi hemen oluşturun
  • Algiyin farkıyla güvenilir ve rahat bir alışveriş deneyimi yaşayın.

Ürün Özellikleri

  • Boy / Ölçü Mini
  • Stil Günlük
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

2AS Kadın Siyah Sparkle 3 in 1 Ceket

Açık havada ve dış mekânda yapılan aktiviteler, genellikle özel olarak geliştirilmiş giysiler gerektirir. Bu tür giysiler sayesinde söz konusu aktiviteler en soğuk havalarda ya da yoğun yağış altında dahi çok zorlanmadan gerçekleştirilebilir. 2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket, bu amaçla tercih edilebilecek en kullanışlı ürünlerden biridir. Hem soğuğun etkisini azaltacak hem de su geçirmeyecek şekilde geliştirilmiştir. Bunun yanında sahip olduğu özellikler sayesinde farklı mevsim şartlarında kullanılmak üzere rahatlıkla dönüştürülebilir. Sade ve şık tasarımı ile de dikkat çeken 2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket, soğuk mevsimlerde şehir içinde günlük olarak da kullanılabilir.

  • Su geçirmez
  • %100 polyester kumaş
  • Çıkarılabilir polar katman

2AS Kadın Siyah Sparkle 3in1 Ceket Özellikleri Neler?

2AS Kadın Siyah Sparkle 3in1 Ceket Özellikleri Neler?

2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket, çok fonksiyonlu olması ile öne çıkan bir üründür. Birincil amacı, dış mekân aktivitelerinde giyen kişiyi olumsuz hava şartlarından korumaktır. Sahip olduğu özellikler de buna göre geliştirilmiştir. ProTech teknolojisine sahip olan kumaş, kişiyi sıcak tutar ve su geçirmez. Ceketin içinde polar bir katman bulunur. Bu katman isteğe bağlı olarak çıkarılabilir. Bu durumda ürün, daha ince hâle gelir; sonbahar ve ilkbahar dönemlerinde giyilebilir. İç ve dış katmanlar, fermuar ile birbirlerine entegre edilebilir. Hem bel hem de bilek kısımları ayarlanabilir özelliktedir. Sol göğüs bölgesinde su geçirmeyen bir cep bölmesi vardır. Dış katmanda olduğu gibi polarlı kısımda da fermuarlı ceplere yer verilmiştir. 2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket ürününün imalatında son derece kaliteli olan YKK fermuar kullanılmıştır.

2AS Kadın Siyah Sparkle 3in1 Ceket Sıcak Tutar mı?

2AS Kadın Siyah Sparkle 3in1 Ceket Sıcak Tutar mı?

2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket, giyen kişiyi konfordan ödün vermeden sıcak tutması ile öne çıkan bir üründür. Kumaş özelliklerinin ve katmanlı yapısının yanında diğer birçok özelliği de sıcak tutmak için geliştirilmiştir. Çıkarılabilir özellikteki kapüşonu, yağışlardan korumasının yanında boyun ve çene bölgelerinin soğuktan etkilenmesini ciddi miktarda engeller. Ayarlanabilir bilek ve etek kısımları da benzer şekilde bu bölgelerden girebilecek soğuk havanın vücuda temas etmesinin önüne geçer. 2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket, suya karşı yüksek dayanıklılık oranına sahiptir. Bu oran 10.000 mm’dir. Bu ceketi giyerek kamp, trekking ya da benzer açık hava aktivitelerini en zorlu atmosfer şartlarında soğuktan etkilenmeden gerçekleştirebilirsiniz. 2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket yorum olarak ürünün sıcak tutma kapasitesini vurgulayan geri dönüşler alır.

2AS Kadın Siyah Sparkle 3in1 Ceket Kumaşı Sağlam mı?

2AS Kadın Siyah Sparkle 3in1 Ceket Kumaşı Sağlam mı?

2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket, çok sağlam bir kumaş kullanılarak üretilmiştir. Bu kumaş %100 polyesterdir. Ürünün ilk günkü mat siyah renginin uzun süre korunmasını sağlayan kumaş, olumsuz hava koşullarından da kolay kolay etkilenmez. Fiziksel darbelere ve aşınmaya karşı da son derece dayanıklıdır. Tüm bunlardan hareketle 2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceketin uzun bir kullanım ömrü vadettiği rahatlıkla söylenebilir. Bu ceketin temizlenmesi de son derece kolaydır. 40 derecede çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Ceketin ütülenmesi üretici firma tarafından tavsiye edilmemektedir. Geniş kullanım alanına sahip ve son derece kaliteli bu ceketi satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Trendyol’un dönemsel olarak düzenlediği promosyonları ve kampanyaları takip ederek 2AS Sparkle kadın siyah 3in1 ceket ürününü daha da uygun fiyatla edinme şansını yakalayabilirsiniz.