3D Yayınları Ayt Matematik Soru Bankası 2023 Model Hologramlı Baskı

252,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,95 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

3D Yayınları Ayt Matematik Soru Bankası 2023 Model Hologramlı Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GKM Kitabevi Satıcı Ünvanı: HANİFE BİNİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3300294118
    Bu ürün GKM Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3D Yayınları AYT Matematik Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

3D Yayınları Ayt Matematik Soru Bankası 2023 Model Hologramlı Baskı

3D Yayınları AYT matematik soru bankası 2023 üniversite hazırlık sınavları için özel olarak hazırlanır. Karton kapakları, baskı kalitesiyle uzun ömürlü kullanım deneyimi sunar. Öğrencilerin sınavlarda başarı kaydetmelerine olanak sağlayan bu kitap müfredata uygun hazırlanmıştır.

 
  • Baskı kalitesi
  • Müfredata uygun
  • Uzun ömürlü kullanım

3D Yayınları AYT Matematik Soru Bankası Hologramlı Baskı Özellikleri

3D Yayınları AYT Matematik Soru Bankası Hologramlı Baskı Özellikleri

3D Yayınları AYT matematik soru bankası hologramlı baskı farklı zorluk derecesine sahip sorulardan oluşur. Soru çözdükçe işlem hatası yapmadan beceri kazanmanıza yardım eden oldukça eğitici bir kaynaktır. Tıpkı öğretmen gibi görev üstlenen bu kitap sayesinde soruları kademe kademe çözerek kısa sürede başarı kaydedebilir. Başlangıç seviye için hazırlanan soruların yanı sıra orta seviye ve ileri seviye sorularıyla da eksiklerinizi kolaylıkla giderebilirsiniz. Zihninizi zorlamadan soruları pratik ve rahat bir şekilde çözmeniz için ideal bir eserdir. Sınava rahat ve hızlı bir şekilde hazır olabilmeniz için ideal olup uzmanların önerdiği son derece faydalı kaynaklar arasında yer alır. Yanlış yaptığınız doğrusunu bir türlü bulamadığınız pratik çözümlerine ulaşarak nerede işlem hatası yaptığınızı kolaylıkla fark edebilirsiniz. Matematik becerilerini ölçmeye yönelik sorular, temel matematik becerinizi ölçer. Okul sınavlarında da eksiklerinizi görerek kısa sürede başarı kaydetmenize yardım eder. Okul ve sınav müfredatına uygun dizayn edilmiş olup her yıl yenilenen müfredata göre konuları zorlanmadan öğrenmenize imkan tanır.

 

3D Yayınları AYT Matematik Soru Bankası Hologramlı Baskı Kullanımı

3D Yayınları AYT Matematik Soru Bankası Hologramlı Baskı Kullanımı

3D Yayınları soru bankası, 2023 sınav yönetmeliğine uygun hazırlanan pek çok soru, mantık ve analizlerine ulaşabileceğiniz bir içeriktir. Bilgi düzeyinizi üst seviyeye çıkarabilen konulardan oluşur. Eksik kaldığınız konuları görerek kolaylıkla tamamlamanıza olanak sağlayan bu eser, hayalini kurduğunuz mesleğe kısa sürede kavuşmanıza imkan tanır. Hayatınıza yön veren önemli sınavlara kolaylıkla çalışmanızı sağlar. 3D Yayınları AYT matematik soru bankası 2023 içeriği sayılar, üslü ifadeler, köklü ifadeler, çarpanlara ayırma, bölünebilme gibi konulardan oluşur. Tüm konu başlıkları müfredata uygun olup çalışmalarınızı doğru ve bilinçli şekilde gerçekleştirmenize yardım eder. Alanında uzman kadro ile hazırlanan soru baskı, sayfa kalitesi yüksek çeşitli testlerden geçirilen bu eseri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Konuların sıralanışı ders kitaplarındaki sıraya göre hazırlandığı için okula ve sınava aynı anda hazırlanabilirsiniz. Öğrendiklerinizi pekiştirerek kalıcı hale getirebilen, yol gösterici kaynaklar arasında yer alır.

 

3D Yayınları AYT Matematik Soru Bankası Hologramlı Baskı Fiyatı

3D Yayınları AYT Matematik Soru Bankası Hologramlı Baskı Fiyatı

3D Yayınları AYT matematik hologramlı baskı, matematik konularına hakim olan öğrencilerin ve sınavlara hazırlananların kullanabileceği bir üründür. Bu hologramlı baskı, AYT matematik sorularını içerir ve dijital olarak tasarlanmıştır. Bu yeni teknoloji sayesinde, öğrenciler matematik sorularını daha kapsamlı ve interaktif bir şekilde keşfedebilirler. Bu baskıda, AYT matematik sınavlarında karşılaşılabilecek her türlü soru yer alır. İçeriği, geometri, cebir, trigonometri, analiz gibi geniş bir yelpazede matematik konularını kapsar. Bunun yanı sıra bu hologramlı baskıya ek olarak öğrencilere ayrıntılı çözümler ve açıklamalar sunulur. Bu özellikler sayesinde öğrenciler matematik konularını daha iyi kavrayarak sınavlara daha iyi hazırlayabilirler. 3D Yayınları AYT matematik soru bankası 2023 yorumları ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sunar. 3D Yayınları AYT matematik soru bankası 2023 fiyatı bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.