7
İş Güvenliği Maske kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

3M N95 9152e Ffp2 Vflex Solunum Maskesi 15 Adet

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

3M N95 9152e Ffp2 Vflex Solunum Maskesi 15 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onegai Satıcı Ünvanı: ALPER ALTINKESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2842945129600001 Vergi Kimlik Numarası: 0630177642
    Bu ürün Onegai tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M-ANSELL-DUPONT-GVS-DUNLOP-BRAUN-C.S

Ürün Özellikleri

  • Tip Ventilsiz
Geri Bildirim Ver

3M 9152E Solunum Koruyucu Maske 15 Adet Mfa202194

İnsanlar solunum sistemleri için oldukça dikkatli ve tetikte olmalıdır. Çalıştığınız yerde riskler varsa kendinizi bu durumdan koruma amacıyla 3M 9152E maske modelini tercih edebilirsiniz. Tedbir için de kullanabileceğiniz bu çeşit ile hastalık kapma olasılığını minimum seviyeye düşürebilirsiniz. İnsanların ihtiyaçlarına yönelik olarak üretilen bu model ağzı, burnu ve akciğerleri bütünüyle korur. Yarım yüz maskesi olarak da bilinen bu çeşit sizin için alternatif olabilir. Günlük hayatta da sıklıkla kullanabileceğiniz ürün sağlık açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Solunum yolu aracılığıyla bulaşabilen birçok hastalığın önünü bu maske modeli ile kesebilirsiniz. İnsanları uzun süre koruyacak kaliteli malzemelerle geliştirilir. Güvenilir bir şekilde kullanım imkanı sağlayan bu maske çeşidini siz de her yerde kullanabilir ve hastalıklara karşı önlem alabilirsiniz.

  • Koruyucu yapı
  • Sağlıklı korunma
  • Kullanışlı tasarım

Hastalık Önlemeye Yardımcı 3M 9152E Maske

Hastalık Önlemeye Yardımcı 3M 9152E Maske

Kalitesinden ödün vermeyen yapısı ile olağanüstü etkin koruma sağlayan 3M 9152E maske modeli sahip olduğu tasarımla size konforlu alan sunar. VFlex ile soluk alıp verirken, yürürken, koşarken ya da konuşurken yüzünüzle birlikte genişleyen bir üründür. Esnek yapısı ile benzersiz bir tasarıma sahiptir. İçerdiği konumlandırma parçalarını dilediğiniz şekilde ayarlayabilme imkanı sağlar. Burun klipsi ve iki farklı boy seçeneği ile yüz hatlarınıza göre değiştirebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dilediğiniz gibi ayarlanabilen boyutu ile oldukça esnek bir şekilde karşınıza çıkar. Göz kamaştıran ürün güvenilir yapısıyla bakterilere, virüslere ve mikroplara karşını sizi uzun vadede korur. Hastalık risklerini minimum seviyeye düşürerek daha sağlıklı olmanıza yardımcı olur. Yüzünüzün yarısını tamamen kapatan model, esnek kumaşı ile hareket özgürlüğünü kısıtlamadan kullanım deneyimi yaşatır. Bu sayede rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarıyla 3M 9152E Maske Modeli

İndirimli Fiyatlarıyla 3M 9152E Maske Modeli

İş güvenliği için de sıklıkla tercih edilen 3M 9152E solunum koruyucu maske modeli yüzünüze takılıyken hijyen açısından ön kısmına tutmadan kullanılır. Takıp çıkarırken bakterilerin ve mikropların size bulaşmaması adına sadece ip kısmına dokunarak işlem görülür. 3M 9152E solunum koruyucu maske 15 adet fiyat bilgisi kalitesi göz önünde bulundurularak her bütçeye hitap eder şekilde ayarlanır. Sağlık açısından sizin koruyucu ve kurtarıcı bir görev üstlenen ürün olarak karşınıza çıkar. Dolayısıyla kendiniz ve sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İş dışında günlük hayatınızda da bu maskeyi takarak hastalıklardan korunabilir ve sağlığınıza dikkat edebilirsiniz. Kişiye özel olan bu çeşit öksürme ve hapşırma durumunda çevrede oluşan bakterilerin size ulaşmasını engeller. Esnek yapısı ile kullanım anında zorluk yaşatmayan ve gerektiğinde katlayıp çantanıza koyabileceğiniz bu maskeyi siz de kullanabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile 3M 9152E Solunum Koruyucu

Müşteri Deneyimi ile 3M 9152E Solunum Koruyucu

3M 9152E solunum koruyucu maske 15 adet kullananlar tarafından tercih edilmeye devam eden ürünle ilgili daha önce alıp deneyen müşteriler yorum bölümüne düşüncelerini yazarlar. Bu sayede kararsız kalan birçok kişinin fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Siz de bu maske modelinin alt kısmında bulunan yorum bölümünü okuyarak ürün özellikleri ve kalitesi hakkındaki bütün detaylara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Eşsiz tasarımı ile kullanım kolaylığı sunarak hareketlerinizi kısıtlamadan konuşabilme imkanı sağlar. Esnek yapısı ile ağız ve çene bölümleri için oldukça idealdir. Buna ek olarak hareketleriniz ile uyumluluk göstererek sizi sıkmaz. 3M 9152E solunum koruyucu maske 15 adet kutu içeriğine sahip olan bu çeşide Trendyol aracılığıyla erişebilirsiniz. Sağlığınızı korumanıza ve rahat bir şekilde nefes almanıza yardımcı olan bu ürüne siz de kolayca sahip olabilirsiniz.