3M 9152e Vflex N95 Solunum Koruyucu Maske (15 Adet)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

3M 9152e Vflex N95 Solunum Koruyucu Maske (15 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 3M 9152E VFLEX N95 SOLUNUM KORUYUCU MASKE (15 ADET) · VFlex 9152 maskeleri, kaliteden ödün vermeden olağanüstü etkin koruma sağlarlar. · Benzersiz tasarım geniş, konforlu alan sağlar. · VFlex maskeler soluk alıp verdikçe, yürüdükçe ve konuştukça yüzünüzle birlikte genişler ve esner. · Konumlandırma parçaları, ayarlanabilir burun klipsi ve iki farklı boy seçeneği farklı yüz boyutlarına göre ayarlamaya yardımcı olur .

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Paket İçi Maske Adedi 15
Geri Bildirim Ver