Genel Markalar Littmann Classic Iıı Steteskop Burgundy Bordo 5627

4.090 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.100 TL
800 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.299 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Littmann Classic Iıı Steteskop Burgundy Bordo 5627

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: carpien Satıcı Ünvanı: EFTAL UYGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3669164328800017 Vergi Kimlik Numarası: 8980037872
    Bu ürün carpien tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri Çift taraflıdır. 2016 yeni üründür. Made in usa Classic ıı"ye göre daha yüksek hassasiyete sahiptir. Pediatride de kullanılabilir. 3m ™ littmann® classic ııı ™ stetoskop tıp uzmanları milyonlarca ellerinden geleni elde etmenize yardımcı olur stetoskop son sürümüdür. Klasik ııı stetoskop olağanüstü performans için yüksek akustik hassasiyet, artı ayarlanabilir diyaframlı çok yönlü iki taraflı dinleme çanı sunmaktadır. Klasik ııı stetoskop, tespit edebilmek için dinlemek ve kalp, akciğer incelemek için hem öğrenciler ve tıp uzmanları tarafından kullanılır ve diğer vücut fiziksel değerlendirme, hasta takibi ve teşhis için geliyor. Ayarlanabilir diyafram teknolojisi 3m klinisyenler farklı frekans sadece dinleme çanının üzerinde baskı ayarlayarak sesler duymak buluş-Sağlar. Düşük frekanslı sesleri duymak hafif bir baskı ile göğsünden tutun
  • yüksek frekanslı sesleri duymak için biraz daha basın. Olmayan soğuk diyafram hasta konforunu sağlarken bu zaman kazandıran bir özellik, sağlık kuruluşu, hastanın odaklanmasını sağlar. Kulaklık gerginlik kolayca bir araya sıkarak veya kulaklık hortumu birbirinden çekerek kafa boyutu ve konfor için ayarlanır. Yapış sıkı, yumuşak sızdırmazlık kulaklık başlıkları mükemmel akustik mühür ve rahat oturması için ayrı kulaklara uygundur. Kulaklık başlıkları güvenliği için, kaldırmak için önemli bir çaba gerektirir, kulaklık hortumu uçlarına sıkıca oturtun ve. Esnek nesil boru bile cebine sıkıca katlandıktan sonra şeklini ve esnekliğini korur. Nedeniyle cilt yağları ve alkol geliştirilmiş direnç uzun stetoskop ömrü sağlar ve lekeleri almak için daha az olasıdır. Yeni nesil tüp doğal kauçuk lateks, hassas tıbbi profesyoneller ve hastalarına bir yarar yapılmış değildir. Ve, insan sağlığı ve çevrenin korunması onun rol oynamak için, yeni nesil tüp fitalat plastikleştiricileri içermiyor. Klasik ııı stetoskop tutarlı kalite için abd'de yapılır. Bu büyük ve küçük yumuşak sızdırmazlık kulaklık başlıkları, sigara soğuk çan kovanı ve talimatlar ile birlikte geliyor.
Geri Bildirim Ver