3
İş Güvenliği Kulaklık kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

3M 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 50 Çift

332 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

3M 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 50 Çift

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RC PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: RECEP ÇERÇİSİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1784094445600001 Vergi Kimlik Numarası: 2420376628
    Bu ürün RC PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M-ANSELL-DUPONT-GVS-DUNLOP-BRAUN-C.S

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi Kulak Tıkacı
  • Ses Seviyesi 31 Dba - 40 Dba
Geri Bildirim Ver

3M 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 50 Çift

Kulak tıkaçları, istenmeyen sesleri engellemesiyle günlük hayatta birçok kullanım alanına sahiptir. Makinelerin oluşturduğu yüksek seslerin olduğu sanayi bölgelerinde, toplu yaşanılan yurt ve yatakhane gibi yaşam alanlarında kulak tıkacının kullanımı oldukça yaygındır. Kulakların yüksek sese maruz kalmasına engel olarak işitme sağlığını korur. Sesi engellemenin yanı sıra duş, havuz ve deniz gibi su ile iç içe olan bölgelerde iç kulağa su girmesini engeller. Ergonomik tasarımı ve kalitesi ile sıkça tercih edilen 3M 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 50 çift ürün tek tip büyüklüktedir. Esnek yapısı sayesinde kulağa kolayca uyum sağlar. İçerisinde 100 adet tek kullanımlık tıkaç bulunur. Yüksek konfor sağlayan ürünü kullanarak 37 dB ses düzeyine kadar ses yalıtımı sağlayabilirsiniz.

  • Kire karşı dayanıklı yüzey
  • Esnek ve dayanıklı yapı
  • 50 çift ürün

3M 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 50 Çift Avantajı

3M 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 50 Çift Avantajı

Yüksek ses düzeylerine uzun süre maruz kalınması işitme sağlığı için olumsuz etkilere neden olur. Sanayi bölgelerinde, fabrikalarda ve yüksek sesli müziğin olduğu yerlerde çalışan kişiler için kulak tıkacı kullanımı oldukça önemlidir. Tıkaçlar, kulak kanalını doldurarak belli bir dB düzeyine kadar sesin kulak zarına ulaşmasını engeller. Kir tutmaz özellikteki yüzeyleri sayesinde hijyen sağlayan ürünler, tek kullanımlık olarak üretilir. Kaliteli yapısı ve sağladığı yüksek konfor ile sıkça tercih edilen 3M gürültü önleyici kulaklık, genişleyebilir poliüretandan üretilmesi sayesinde kulak kanalına tam bir uyum sağlar. İçerisinde tek kullanımlık 50 çift tıkaç içeren ürün, 37 dB ses düzeyine kadar engelleme kapasitesine sahiptir. Kulak içerisinde düşük basınç oluşturmak üzere yumuşak hipoalerjenik köpük malzemeden üretilir. Suya dayanıklı özel yapısı sayesinde ürünü duş ve havuzda da güvenle kullanabilirsiniz.

Kaliteli ve Konforlu 3M Gürültü Önleyici 50 Çift Kulaklık

Kaliteli ve Konforlu 3M Gürültü Önleyici 50 Çift Kulaklık

Kulak tıkacı, kulak zarına iletilen sesin şiddetini azaltarak işitme kaybı gibi durumlarının önüne geçer. Kulak zarında deformasyon bulunan ve sık sık orta kulak iltihabı yaşayan kişilerde de kulağa su girişinin engellenmesi için kullanımı oldukça yaygındır. Kulağa düşük basınç uygulaması ve esnek bir özellik kazanması için poliüretan malzemeden üretilen model kulak kanalının şeklini alarak tam bir uyum sağlar. Özel yüzeyi sayesinde kir tutmaz ve hipoalerjenik özelliğe sahiptir. Tek kullanımlık çok sayıda tıkaç içeren 3M 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 50 çift kullananlar ürünün ses engelleme özelliğinden oldukça memnundurlar. 37 dB düzeyine kadar sesi engelleyerek gürültülü ortamlarda konfor sağlar. Kulağa uyumlu tasarımı ve yumuşak malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun saatler takıldığında da herhangi bir tahrişe neden olmaz. Ürünü uyurken de güvenle kullanabilirsiniz.

3M 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 50 Çift Fiyatı

3M 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 50 Çift Fiyatı

Geniş bir kullanım alanına sahip kulak tıkaçları üretildikleri malzemeye göre birbirinden farklılık gösterir. Köpük, silikon, plastik, balmumu gibi malzemelerden üretilen modeller farklı düzeylerde ses engelleme kapasitesine sahiptir. Sağladığı yüksek konfor ile sıkça tercih edilen köpük kulak tıkaçları, kulak kanalına yerleştirildiğinde kanalın şeklini alan tek kullanımlık ürünlerdir. Hipoalerjenik özelliğe sahip olmaları ile herhangi bir alerjik reaksiyona ve tahrişe neden olmaz. Kullanışlı tasarımıyla sıkça tercih edilen 3M 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 50 çift fiyatı her bütçe için oldukça elverişli rakamlarla satışa sunulur. Yumuşak ve esnek yapısı ile kulağı rahatsız etmeden uzun saatler boyunca kullanılabilir. Gürültülü ortamlarda işitme sağlığınızı korumak için güvenle kullanabileceğiniz ürünü Trendyol’da 3M 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 50 çift yorumları ile birlikte inceleyerek dilerseniz satın alabilirsiniz.