3M ORİJİNAL 3M 1100 KULAK TIKACI GÜRÜLTÜ SES ÖNLEYİCİ KORUYUCU 1ÇİFT

96 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

3M ORİJİNAL 3M 1100 KULAK TIKACI GÜRÜLTÜ SES ÖNLEYİCİ KORUYUCU 1ÇİFT

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Orange Safety Satıcı Ünvanı: AHENK İŞ ELBİSELERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010158751000001 Vergi Kimlik Numarası: 0101587510
    Bu ürün Orange Safety tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M 1100 Kullan-At Kulak Tıkacı PU kulak tıkaçları, yüksek konfor ve iyi koruma sağlayan, genişleyebilir poliüretandan yapılmıştır. Tek tip büyüklük pek çok kulak kanalına uygundur. Köpüklü tıkaçlar bir kere kulağa sokulduğunda, rahat ve güvenli bir uyum sağlamak için genişler. E-A-R ve 3M, seçim yapmanız ve kişisel gereksinimlerinize en uygun çözümü bulmanız için geniş bir tek kullanımlık şekillendirilebilir PU kulak tıkacı ürün gamı sunar. Özellikler ve Faydaları Rahat Kulak içinde daha düşük basınç için yumuşak hypoalerjik köpük malzemesiDaha iyi hijyen, dayanıklılık ve rahatlık için yumuşak, kire karşı dayanıklı yüzey Kullanışlı Sivri tasarım, kulak kanallarının çoğuna uyarak tıkaçların daha kolay kullanılmasını sağlarSadece tek boy Etkili 37dB yüksek SNR Uyumlu Diğer KKD'ler ile uyumlu tasarlanmıştır. Kişisel koruyucu ürünler kullanıldıktan sonra kesinlikle iade alınmamaktadır!

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi Kulak Tıkacı
  • Ses Seviyesi 31 Dba - 40 Dba
Geri Bildirim Ver