4 Baby Active Beyaz Çift Yönlü Bebek Arabası Ve Çantası

3.699 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

4 Baby Active Beyaz Çift Yönlü Bebek Arabası Ve Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESY LİNE Satıcı Ünvanı: EMRE YILDIRIMTEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9600810486
    Bu ürün ESY LİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğumdan itibaren kullanılabilme. Farklı pozisyonlara ayarlanabilen sırt dayanağı. 5 noktalı emniyet kemeri. Ayarlanabilir ayak dayanağı. Çift yönlü kullanabilme. Alüminyum gövde yapısı. Arka tekerlerde fren sistemi. Tam kapanabilen tente. Çıkarılabilen ön bar. Ayak örtüsü. Ekstra iç ped. 360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler. Geniş alt sepet. Hitap ettiği yaş aralığı : 0+ 48 ay

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 7 - 10 Kg
  • Ek Özellikler Çift Yönlü
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Tekstil
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

4 Baby Bebek Arabası - Gri

Bebek arabaları, annelere konfor sağlayan eşyalardan biridir. Çeşitli birçok tasarımda bebek arabası üretilir. Bunların arasında 4 Baby bebek arabası-gri rengiyle öne çıkar. Modern ve şık tasarımıyla ortamlarda dikkat çeker. Dışarıda rahat kullanılması için özenle üretilir. Çift yönlü yapısıyla herkesin beğenisini kazanır. Kaliteli ve kullanışlı özellikleriyle aileler için pratik bir üründür. Bebek ve çocukların kolaylıkla taşımaya yardımcı olur. Her yönde kullanılabilen yapısı sayesinde ürünü şehir içinde kullanabilirsiniz. Gri renkte kumaşıyla leke ve kir göstermez. Güneş ışınlarını çocuklardan koruyan açılıp kapanabilen başlığı bulunur. Özenle geliştirilen ürün tekerlekleri sarsıntıyı önler. Çocukların konforlu şekilde oturmasını sağlayan minderi bulunur. Keskin köşeleri elyaf ve kumaşla kaplıdır. Birinci sınıf kalitede kumaş içeriğiyle insan sağlığını destekler. Çocuklar için konforlu olan bu bebek arabasını güvenle kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Dayanıklı yapı
  • Kullanışlı özellikler

Üstün Kalitede 4 Baby Bebek Arabası - Gri Özellikleri

Üstün Kalitede 4 Baby Bebek Arabası - Gri Özellikleri

Şehir içi ve seyahatlerde kullanım imkanı sunan bu ürün, çocuklarınızla rahatlıkla gezmenizi sağlar. Tek elle kullanılabilen bu ürün, rahatlıkla açılır ve kapanır. Çift yönlü özelliğiyle avantajlıdır. Üstün kalitede bu gri bebek arabasını doğumdan itibaren kullanabilirsiniz. Gri renkli tasarımıyla şık ve modern görünüme sahiptir. Gri kumaşı, güneş ışınlarını geçirmez. Leke ve kir göstermeyerek avantaj sağlar. Bebekler için üstün konfor sunar. Yol üzerindeki engebelere karşı dayanıklı olan ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Özel tasarıma sahip tekerlekleri, sarsıntıyı önleyerek çocukları korur. Bu bebek arabası maksimum 18 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Aracın ağırlığı 10 kilogramdır. Rahat açılıp kapanan bu ürün, ebeveynlere kolaylık sağlar. İçinde bulunan minderiyle çocuklara konfor sunar. 4 Baby bebek arabası-gri kullananlar ürünün özelliklerinden memnun kalır. Kullanışlı özellikleriyle öne çıkan bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İlgi Çekici 4 Baby Bebek Arabası - Gri Yorumları

İlgi Çekici 4 Baby Bebek Arabası - Gri Yorumları

Taşınabilir bu ürünü, istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Ürün önünde yer alan mama tablası, yemek saatlerinde kolaylık sağlar. Çıkarılabilen mama tablası ebeveynlere avantaj sağlar. Sağlam ve dayanıklı bu ürün, üstün konforu sayesinde yoğun ilgiye sahiptir. Gri renkte tasarımıyla şık görünüm sağlar Yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanılır. Birinci sınıf kalitede materyalden üretilir. Tekerlekleri kış aylarında kayma yapmaz. Her mevsim rahat kullanım sunar. 4 Baby bebek arabası-gri yorumları müşteri deneyimlerinden oluşur Olumlu görüşler içeren yorumlar sayesinde ürünün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Başarılı geri dönüşler içeren yorumlar sayesinde kararsız müşterilerin seçim yapması kolaylaşır. Benzersiz kalitede bu bebek arabası, çocukların ve ebeveynlerin rahatlığı göz önüne alarak üretilir. Üstün kalitede yapısıyla ilk günkü formunu senelerce korur. Gri renkte bu modern bebek arabasının etkileyici performansından memnun kalabilirsiniz.

Kullanışlı ve Güvenli 4 Baby Bebek Arabası - Gri Fiyatı

Kullanışlı ve Güvenli 4 Baby Bebek Arabası - Gri Fiyatı

Fiyat ve performans açısından etkili sonuçlara sahip bu ürün, herkesin beğenisini kazanır. Kullanışlı özellikleriyle adından söz ettirir. 0-48 aylık bebeklere kullanımına uygundur. Çift yönlü yapısı sayesinde bebeğinizi görerek dışarıda dolaşabilirsiniz. Mevcut duruma göre kullanım imkanı sunan bu bebek arabası modern tasarımlarıyla dikkat çeker. Ürün önünde yer alan mama tablası sayesinde çocuğunuza her yerde yemek yedirebilirsiniz. Kullanışlı ve dayanıklı özelliklerinin yanında avantajlı özellikleriyle dikkat çeker. Ekonomik 4 Baby bebek arabası-gri fiyatı müşterilerin bütçesine yardımcı olur. Hesaplı fiyatlara sahip bu bebek arabası, estetik görünüme sahiptir. Birinci sınıf kalitede yapısıyla uzun ömürlü kullanım sunar. Geniş alt sepetiyle kullanışlı bir üründür. Bu file sepete ihtiyaç duyduğunuz her şeyi koyabilirsiniz. Trendyol’dan ürün özelliklerini ve yorumlarını inceleyebilir, hesaplı şekilde 4 Baby bebek arabası-gri satın alabilirsiniz.