40 YIL ÇİKOLATA KAHVE Yazılı Harfli Isimli Resimli Hediyelik Çikolata Kutusu Iyiki Benimsin

799,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

40 YIL ÇİKOLATA KAHVE Yazılı Harfli Isimli Resimli Hediyelik Çikolata Kutusu Iyiki Benimsin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 40 Yıl Çikolata Kahve Satıcı Ünvanı: HASAN BENNA ÖZSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Vergi Kimlik Numarası: 7050142999
    Bu ürün 40 Yıl Çikolata Kahve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **Sevdiklerinize, kendilerinin çok daha değerli olduklarını hissettirecek olan kişiye özel hediye kutusu ile onları mutlu edecek ve bir o kadar şaşırta bileceksiniz. En özel ve en tatlı hediye İyi ki Benimsin hediyelik çikolata kutusu..**Ürünlerimiz %100 Belçika çikolatası ile yapılmakta olup el yapımı ve doğaldır. Kişiye özel hediyelik kutularda hazırlanmaktadır.**Ürünlerimizde katkı maddesi ve koruyucu bulunmamaktadır. Hazırlanan kutulara her çeşit ürün her damak tadına hitap edecek şekilde yerleştirilmektedir.**Çikolata dolgusu için özel meyve püreleri ve taze kuru yemişler kullanılmaktadır.**Günlük üretilen çikolata ve günlük kullanılan çikolata kalıplarına göre görseldeki üründen bazı farklılıklar olabilmektedir.**Ürünlerin her daim tazeliğini koruyabilmesi için vakumlanarak size gönderilir.**Sıcak havalarda erime olmaması için soğuk zincir paketlenme yöntemi kullanılmaktadır.**Ürün özellikleri: Çok şık ve zarif bir hediye kutusudur. Kutu boyutu 18cm*10cm dir. Kutu ağırlığı brüt 275gr-300 gr - Net 150gr-175gr dır**Dikkat edilecek hususlar: Çok sıcak havalarda ürünü teslim aldıktan sonra 15 dk. Buzdolabında bekletilerek ilk sıcaklığın engellenmesi sağlanır. Soğuk koruyucu çantası açıldıktan sonra ürünün vakumlu şekilde bir süre dolapta muhafaza edilmesi uygundur. Çok uzun süre bekletildiğinde çikolatalarda beyazlama meydana gelebilmektedir. Serin havalarda oda sıcaklığında muhafazası uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver