4Khomedeco Plise Perde Pvc- Aluminyum Ve Cam Balkon Perdesi / Aciklamayi Okuyun Lütfen

625 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 70 x 70
70 x 70
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

4Khomedeco Plise Perde Pvc- Aluminyum Ve Cam Balkon Perdesi / Aciklamayi Okuyun Lütfen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 4K Home Deco Satıcı Ünvanı: 4K PERDE VE TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001202476200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012024762
    Bu ürün 4K Home Deco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN DETAYLARI %100 Polyster Kumastir.
  • Ürün Özelliklerinde Jaluzi/Metal yazmasinin sebebi (Trendyol Platformun bu secenegi sunmasidir)
  • %90 Günes Isisini keser
  • %40 Isik Gecirgenlik özelligi vardir.
  • Silinebilir ve 40° Sicak Suda kadar Yikanabilir.
  • Kumaslarimiz ISO,OEKO-TEX,TSE Kalite Standarlarinda üretilmistir.
  • Green Guard Belgesi vardir ve kanserojen icermez.
  • 2 Yil Üretici Garantisi altindadir.
  • Istenilen Ölcülerde yapiyoruz.
  • Sorulariniz icin bize ulasabilirsiniz.
  • Montaj hakkinda gerekli Telefon ve Video destegi alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Tip Jaluzi
  • Beden 100 x 100
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Plise Perde Cam Balkon Perdesi ile Balkonunuza Renk Katın

Perdeler, yalnızca ev içi aksesuarlardan biri değil aynı zamanda evinizin içinin görünmesini engelleyen ve ışığı istediğiniz düzeyde kesebilen bir ev eşyasıdır. Kumaş perdeler önemini hala korusa da dekoratif perdeler günümüzde biraz daha ön plana çıkıyor. Modern tasarımları ve şık görünümleriyle portatif perdeler hem evinize sade tasarımlarıyla yeni bir hava katıyor hem de istediğiniz şekilde kullanım olanağı sağlayan esnekliğe sahip. Perde alırken kullanacağınız odanın rengine ve dokusuna uyması, ışığı istediğiniz düzeyde kesebilmesi dikkat etmeniz gereken önemli nitelikler arasında. Perdenizin renginin de odanızla uyum içerisinde olmasına dikkat etmelisiniz, renksiz bir odayı renkli bir perdeyle parlatabilirsiniz ancak renkli ev dekorasyonunda en uygun tonu bulmalısınız. Plise cam balkon perdesi hem cam balkonlarda hem de diğer pencere ve kapılarınızda kullanabileceğiniz portatif ve şık perdelerdir.

  • Pratik Kurulum
  • Ayarlanabilir Açma Seviyeleri
  • Antistatik Özellik

Cam Balkon Perdeleri Özellikleri

Perde alırken dikkat etmeniz gereken bazı püf noktaları hem en iyi seçimi yapmanızı sağlayacak hem de cebinize zarar vermeyecektir. Öncelikle perdenin alacağınız alana uyum sağlamasına dikkat etmelisiniz. Birbiriyle uyumsuz görünen perde ve ev eşyaları kötü bir görüntü oluşturur. Alacağınız perdenin pencere ve cam ile uyum sağlayabilecek boyutta olmasına dikkat edin. Yeni nesil perdeler, pencerelerle daha etkin bir uyum yakalıyor ve herhangi bir eşitsizlik sorunu yaşatmıyor. Kolay temizlenme özellikleri cam balkon perdelerini diğer modellerden bir adım öne çıkartıyor. Cam balkon perdeleri güneş ışığının gelişini ayarlayabilme ve aşağı-yukarı hareket ettirilebilme özellikleri sayesinde kullanıcılara daha fazla esneklik sağlıyor ve daha fazla tercih ediliyor. 4khomedeco Plise perde cam balkon perdesi yorumları kullanıcıların perdeyi çok sevdiğini ve kullanımının oldukça kolay olduğunu gösteriyor.

Kullanımı Kolay ve Pratik Cam Balkon Perdeleri

4khomedeco Plise perde cam balkon perdesi fonksiyonel kullanımı, kolayca yapılan kurulumu ile size kullanım kolaylığı sağlar. Odalarınızda, balkonlarınızda veya ofisinizde kolaylıkla kullanabileceğiniz Plise perde cam balkon perdesi yerli üretim kumaşlarla tasarlanıp üretildi. Modern tasarımları ve şık renkleriyle 4khomedeco Plise perde cam balkon perdesi ile evinizin her yerinde şıklığı yaşayın. Plise perde cam balkon perdesi basit mekanizması ile kolaylıkla hareket ettirilebilir. Ayarlanabilir düzeneği sayesinde güneş ışığından yararlanmak isterseniz veya tam kapalılığı tercih ederseniz gönlünüze göre düzenleyebilirsiniz. Aşağıdan ve yukarıdan hareket ettirilebilen sistemiyle ışığın yönüne göre perdenize ayarlayabilirsiniz. 4khomedeco Plise perde cam balkon perdesi içeriği kaliteli ve yerli kumaşlardan üretilmiştir. Cam balkon perdesi kolaylıkla takılıp çıkartılabilir. 4khomedeco Plise perde cam balkon perdesi kullanımı ve temizliği oldukça kolay ve pratiktir. Cam balkon Plise perde kullananlar üründen memnuniyetlerini dile getirir.

Antistatik Özelliği Sayesinde Kolayca Temizlenen Cam Balkon Perdeleri

Antistatik özellikleri sayesinde perdeniz leke ve toz tutmaz. Yumuşak bir fırça veya tüylü toz alma aparatı ile ara sıra temizlemeniz temizliği için yeterlidir. Yıkamak istediğinizde ise perdenizi tamamen kapatmanız ve perdenin takılı olduğu yerden çıkartmanız gerekiyor. Perde kumaşınızı talimatlara uygun şekilde çıkartınız. Perdenin takılı olduğu yerin çıkıntılı bölmesini tornavida yardımıyla yukarıya iterek perdenizi aşağıya doğru çekin ve çıkartın. Geniş bir kap yardımıyla yıkamanız gereken perdenizi 30 derece su ile ve bir miktar deterjan ekleyerek yıkayabilirsiniz. Perdeyi bulunduğu kabın içerisinde açıp hafifçe hareket ettirin ve kaptan çıkartırken tamamen kapalı duruma getirin. Çıkardığınız perdenizi su yardımıyla durulayın. Tamamen kapalı hale getirdiğiniz perdenizi hafifçe sıkarak suyun akmasını sağlayın. Nemli perdenizi yerine monte edin ve tamamen kuruması için 12 saat tam kapalı konumda bekletin. Trendyol'da yer alan bu kullanışlı ürünü El1 kodu ile inceleyebilir, ardından sipariş vererek satın alabilirsiniz.