5 Renk Yayınları Miniklere Belgesel Hikaye Seti (10 KİTAP)

178,15 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
214 TL178,41 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

5 Renk Yayınları Miniklere Belgesel Hikaye Seti (10 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Renk Yayınları Miniklere Belgesel Hikaye Seti (10 Kitap) Özellikleri ve Açıklamaları 5 Renk Yayınları Miniklere Belgesel Hikaye Seti (10 Kitap) Bu kitaplarda sempatik ve zeki bir kızın yaşanan problemlere pratik çözümler üreten öykülerinden oluşan harika bir seri. -Hamur kâğıt -Her biri 32 sayfa, -Her kitap değerlendirme bulmacalı -24 sayfalık değerlendirme kitapçığı ilaveli -Toplam 140 adet boşluk doldurmalı, doğru-yanlışlı -Çoktan seçmeli ve açık uçlu değerlendirme sorulu, renkli, resimli Miniklere Belgesel Serisi 10 sevimli hayvana ait bilimsel gerçekleri harika bir macera eşliğinde okuyucularıyla buluşturuyor. Okumaya davetlisiniz...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

5 Renk Yayınları 2. Sınıf Hikaye Kitabı Seti Miniklere Belgesel 10 Kitap

2. sınıflar için özel olarak hazırlanmış ürün içerisinde dizi halinde 10 ayrı kitap yer alır. Miniklere belgesel niteliğinde her biri 32 sayfa olacak şekilde 1. hamur kağıt üzerine yazılı kitaplarda çocuğunuzun keyif alarak yapabileceği pek çok bölüm bulunur. 5 Renk Yayınları 2. sınıf hikaye kitabı seti miniklere belgesel 10 kitap içerisinde 10 adet, 32 sayfa aralığında hikaye kitabı yer alır. Setin içerisinde değerlendirmenizi sağlayacak bulmacalar, değerlendirme kitapçıkları da bulunur. Boşluk doldurma, çoktan seçmeli, açık uçlu değerlendirme soruları yer alır. Renkli ve resimli olarak basılan kitaplarda çocuklarınızın severek okuyabileceği birbirinden güzel hikayeler vardır. Dilerseniz bu hikayeleri çocuğunuza okuyarak birlikte vakit geçirebilirsiniz. Çocuğunuzun etkinlik saatlerinde kitap okuyup yeni bilgiler öğrenmesine destek olabilirsiniz. Aynı zamanda eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

  • Çok renkli ve resimli
  • Kaliteli baskı
  • 2. sınıf hikaye kitabı

5 Renk Yayınları Hikaye Kitabı 2. Sınıf Seti Özellikleri

5 Renk Yayınları Hikaye Kitabı 2. Sınıf Seti Özellikleri

Miniklerin okuma becerilerini geliştirip destekleyen 5 Renk Yayınları hikaye kitabı seti ile çocuklarınız okumayı çok sevecek. Resimli ve renkli içeriği ile çocuğunuz kitapları okurken eğlenebilir. Etkinlik bölümüyle okudukları pekişecek ve kitap sonunda yer alan sorularla kitabın içeriğini daha iyi anlayabilir. Çocukların kitap okuma alışkanlığına yeni bir anlayış katan set, miniklerin keyif alarak okumasını ve öğrenmesini sağlayacak şekilde hazırlanır. Böylece çocuklarınız kitap okuma alışkanlığını severek kazanır. Etkileşimli ve öğretici hikaye kitabı setine sahip olmak için hemen siparişinizi verebilirsiniz. 5 Renk Yayınları 2. sınıf hikaye kitabı seti miniklere belgesel 10 kitap satın alarak çocuklarınızın kitap okuma alışkanlığına yardımcı olabilirsiniz. Onlara bu dönemde okuma zevki aşılamak için doğru kaynaklarla destek olmanız mümkündür. Kısa sürede zevk alarak ve anlayarak kitap okuma eğitimi için set içerisinde aradığınız her şey hazır.

5 Renk Yayınları Hikaye Kitabı 2. Sınıf Seti İçeriği

5 Renk Yayınları Hikaye Kitabı 2. Sınıf Seti İçeriği

Hikaye kitapları serisiyle çocuklarınıza hem okuma alışkanlığı kazandırabilir hem de bilimsel veriler ışığında bilgi verebilirsiniz. Kitap içerisinde 10 adet sevimli hayvan bilimsel verilerden yararlanarak macera eşliğine tanıtılır. Çocuklarınız bu sevimli dostları keyif alarak tanır. Siparişinizi vererek çocuklarınızın hayvanlar alemini keşfetmesine yardımcı olabilirsiniz. Çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak olan bu ürün dikkat çekici görselleriyle beğeni toplar. Ayrıca bu ürün sayesinde çocuğunuzun uzun süre okuyacak kitabı olur. 5 Renk Yayınları 2. sınıf hikaye kitabı seti miniklere belgesel 10 kitap kullananlar kitap hakkında değerlendirmelerini yorum köşesinde yapabilirler. Ürünü satın aldıktan sonra kitapları okuyan çocuğunuzu gözlemleyerek hakkındaki değerlendirmenizi yapabilirsiniz. 5 Renk Yayınları 2. sınıf hikaye kitabı seti miniklere belgesel 10 kitap yorumları inceleyebilir ya da görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Böylece ürünü sizden sonra alacak olan kişilere yardımcı olabilirsiniz.

5 Renk Yayınları Hikaye Kitabı 2. Sınıf Seti Fiyatı

5 Renk Yayınları Hikaye Kitabı 2. Sınıf Seti Fiyatı

Miniklerin eğitim hayatına yeni yeni atıldığı dönemde farklı kaynaklar görmelerinin pek çok açıdan faydası var. Çocuğunuz bu yaşlarda okuma alışkanlığını kolayca kazanabilir. Ürün çocuğunuzun kitap okumasını sağlarken pek çok bilgi öğrenmesine katkı sağlar. Ayrıca setle birlikte gelen kitapçıklar sayesinde okuduğunu anlama, pekiştirme ve hayata geçirebilme konusunda kazanımların yanı sıra sorumluluk bilinci aşılama gibi yetilerin de kazanılması sağlanır. Pek çok açıdan kazanımlar sağlayan ürünü cazip fiyat seçeneğiyle satın alabilirsiniz. 5 Renk Yayınları 2. sınıf hikaye kitabı seti miniklere belgesel 10 kitap fiyatı her bütçeye uygun fiyat ayrıcalığıyla satılır. Ürüne hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Siz de bu değerli ürünü uygun fiyat kapsamında satın almak için siparişinizi verebilirsiniz. Trendyol üzerinden kolayca sahip olabileceğiniz bu ürünle çocuğunuza sürpriz yapabilirsiniz.