A&S BABY Bebek Ve Çocuklar Için Vakumlu Taban Bambu Mama Kabı Silikon Kaşık (BESLENME KASESİ)

359,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

A&S BABY Bebek Ve Çocuklar Için Vakumlu Taban Bambu Mama Kabı Silikon Kaşık (BESLENME KASESİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gadget Shop Satıcı Ünvanı: MEHMET KÜRŞAT ULUSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8900314566
    Bu ürün Gadget Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FARKLI RENKLERİNE ULAŞMAK İÇİN MAĞAZAMIZI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.
  • ÇEVRE DOSTU BAMBU BEBEK MAMA KABI: Bebeğinizin katı yiyeceklere geçme dönemi bebeğiniz için aşılması gereken çok önemli bir kilometre taşıdır. Bambu bebek mama kasesi biberonlardan katı ürünlere kadar bebeğin sütten kesilme yolculuğuna yardımcı olacak bir üründür. Tamamen doğal bambudan yapılmış bebek kaseleri ve bebek kaşıkları, geleneksel kase ve kaşığa göre bitki bazlı ve çok daha sağlıklı bir alternatiftir. Bambu plastik içermez dolayısıyla doğa dostudur.
  • BAMBU VAKUMLU BESLENME KASESİ: Bebekler için vakumlu beslenme kasesinin tabanı silikon malzemeden üretilmiştir. Bebeğiniz kendi kendine nasıl besleneceğini öğrenirken bebek kasesini güvenli bir şekilde bebeğinizin mama sandalyesine sabitleyebilirsiniz. Böylece çocuğunuzun mama kasesini kolaylıkla alması, kaseyi ve içeriğini merak ederken istemeden de olsa dökmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmayacaktır.
  • BEBEĞİN SÜTTEN KESİLMESİ İÇİN HARİKA: Bebeğiniz diş çıkartırken beslenmesi onun için ağrılı bir süreç olabilir. Sütten kesme sürecinde sizin ve bebeğinizin stres olmaması için, mama sandalyesinde çocuğunuzun kasesinin sabit olması önemlidir. Vakum taban oldukça sağlamdır ve halkaları sayesinde kase uzun süre sabit kalır, çocuğunuz kaseyi yerinden oynatamaz.
  • TEMİZLEMESİ KOLAY: Sütten kesme kasesi, tamamen doğal bambu ahşap malzemesi sayesinde antimikrobiyal ve antibakteriyeldir. Kasenin temizlenmesi kolaydır ve genellikle plastik ürünlerde bulunan toksinleri içermez. Kase kazayla dökülüp ters çevrilmediğinden, yemek sonrası temizlik çok daha kolay olacaktır. Kasenin temizliği ılık sabunlu su ile elde yapılmalıdır. Yıkandıktan sonra iyice kurulandığından emin olunmalıdır. Çünkü Bambunun uzun süre su ile teması ömrünü kısaltır.
  • Yeni anneler için harika bir hediye olan bu bebek besleme bambu kasesi, şişelenmiş sütten katılara geçiş yapmak için ihtiyacınız olan tek şeydir, sütten kesme kasesinin düşmesini veya devrilmesini önleyen emme kasesi sayesinde sütten kesme işlemi için harika bir üründür. Kaseler altı üniseks renkte olup çevre dostu bambu ağacından yapılmıştır.
Geri Bildirim Ver