Toprak Yayıncılık Sosyal Bilimler-1 Deneme Ayt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Toprak Yayıncılık Sosyal Bilimler-1 Deneme Ayt

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • SOSYAL BİLİMLER-1 DENEME AYT

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Toprak Yayınları Ayt Sosyal Bilimler 1 Konu Analizli 30 Deneme

Üniversite sınavına hazırlık sürecinde pratik yapmak amacıyla birçok deneme çözülür. Sözel bölümlerden sınava hazırlanan öğrenciler AYT aşamasında sosyal bilimler testini çözer. Sosyal bilimler denemesi ile dikkat çeken Toprak Yayınları, müfredata uygun soru tiplerine sahiptir. AYT sosyal bilimler 1 deneme setinin içerisinde 30 deneme yer alır. Soruların yanı sıra konu analizleri de set içerisinde yer alır. Bu sayede deneme öncesi ya da sonrasında minik notlar alarak konu eksiklerinizi belirleyebilirsiniz. Toprak Yayınları tarafından hazırlanan deneme setini detaylı olarak inceledikten sonra alışveriş yapabilirsiniz.

  • Üniversite sınavı formatına uygun içerik
  • Müfredat ile uyumlu konu analizleri
  • 30 deneme sayesinde sınav öncesi pratik yapma imkanı

Toprak Yayınları Uygun Fiyatlar ile Üniversite Sınavına Hazırlık

Toprak Yayınları Uygun Fiyatlar ile Üniversite Sınavına Hazırlık

Üniversite sınavında soruları kolay ve hızlı bir şekilde çözmenin yolu sıklıkla pratik yapmaktan geçer. Sınava hazırlık sürecinde bol miktarda soru ve deneme çözerek alıştırma yapabilirsiniz. Toprak Yayınları tarafından hazırlanan deneme sınavlarını çözerek hız kazanabilirsiniz. Sosyal bilimler bölümünden hazırlanan öğrencilere hitap eden 30 denemenin bir arada yer aldığı set, kalitesi ile beğenilir. Set içerisinde yalnızca denemeler yer almaz. Konu analizleri de öğrencilere sunulur. Bu sayede her konu için önemli olan detayları tekrar hatırlayabilirsiniz. Sınav öncesinde zorluk seviyesi üniversite sınavı ile benzerlik gösteren denemeleri çözerek kendinizi hazırlayabilirsiniz. Süre tutarak deneme çözebilir, soru çözme hızınızı yükseltebilirsiniz. A Yayınları Toprak Yayınları AYT sosyal bilimler 1 konu analizli 30 deneme fiyat aralıklarını görerek alışveriş yapabilirsiniz. Sınavda hedeflediğiniz netlere ulaşarak hayalinizdeki okulu kazanabilirsiniz.

Toprak Yayınları AYT Sosyal Bilimler Deneme İçeriği

Toprak Yayınları AYT Sosyal Bilimler Deneme İçeriği

Toprak Yayınları öğrencilere hitap eden birçok farklı kaynak kitabı piyasaya sunar. Müfredat ve üniversite sınavı odaklı olarak konu ve soru çeşitlerini hazırlayan yayınevi, kalitesi ile beğeni toplar. Sosyal bilimler alanında çalışarak üniversiteye hazırlanan öğrencilere hitap eden AYT sosyal bilimler denemesi sıklıkla tercih edilir. İçerisinde 30 denemenin yer aldığı ürün, sınav öncesinde pratik kazanmanızı sağlar. ÖSYM'nin yeni soru tarzına yakın soruların denemede yer alması da beğenilir. Konu analizi yapma imkanı da sunan üründe konu analiz tabloları yer alır. Buna ek olarak öz değerlendirme yapabileceğiniz analiz tabloları da denemeler içerisinde yer alır. 1. denemeden başlayarak 30 gün boyunca her gün bir tane çözebilirsiniz. 30 günün sonunda sosyal bilimler alanında netlerinizin yükseldiğini görebilirsiniz. Detaylı olarak inceleyerek yayın içeriği hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

Beğenilen Toprak Yayınları AYT Sosyal Bilimler Yorumları

Beğenilen Toprak Yayınları AYT Sosyal Bilimler Yorumları

Trendyol, birbirinden çeşitli ürün skalası ile müşterilerin beklentilerine hitap eder. Kadın ve erkek her yaştan müşterinin beklentisini karşılayan ürünler arasında öğrencilere hitap eden kitaplar da yer alır. 30 denemeden oluşan AYT odaklı sorulara sahip olan Toprak Yayınları sosyal bilimler denemeleri öğrencilerin beğenisini kazanır. Kaliteli soru çeşitleri sayesinde üniversite sınavına hazırlıkta ilk tercihlerden biri olan ürün, soru çözme hızını artırmayı sağlar. Trendyolda satışa sunulan ürün öğrenciler tarafından tercih edilir. A Yayınları Toprak Yayınları AYT sosyal bilimler 1 konu analizli 30 deneme yorum bölümünde yer alan müşteri fikirlerini dikkate alarak ürüne karar verebilirsiniz. Üniversite sınavına doğru bir kaynak ile hazırlanmak için tercih edebileceğiniz ürün, soru tarzı ve tam kapsamlı içeriği beklentinizi karşılayarak sizi istediğiniz seviyeye getirmeyi amaçlar. Toprak Yayınları tarafından hazırlanan sosyal bilimler denemeleri ile hayal ettiğiniz üniversiteyi kazanabilirsiniz.