ABC CASE Hamile Destek Yastığı Bel Karın Bacak Ağrısı Ortopedik Visco Rahat Uyku Yastığı

475 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ABC CASE Hamile Destek Yastığı Bel Karın Bacak Ağrısı Ortopedik Visco Rahat Uyku Yastığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUNGUR MEDİKAL Satıcı Ünvanı: TUĞBA SUNGUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4530535507
    Bu ürün SUNGUR MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KALİTE VE GÜVEN SUNGUR MEDİKAL ADINIZA FATURALI - ORİJİNAL ÜRÜN Visco Bacak Arası Yastığı - Bel bacak ve kalça sorunlarında oluşan yükü azaltmak, uyuşmaları önlemek, ilgili bölgede kan dolaşımını sağlamak için kullanılır. - Dizlerinizin arasına bir yastık yerleştirmek, doğru anatomik uyum sağlayarak bacaklar, kalça, diz ve omurgayı konumlandırarak alt bedene destek olur. - Bel ağrısı, kas krampları, varisli damarlar ve siyatik hastalıklarından müzdarip kişilerde sorunları azaltmaya yardımcı olur. - Diz yastıkları bacaklara giden kan akımını arttırmaya yardımcı olur. Böylece kas gerginlikleri, ağrılı dizler ve ağrılı bacakları rahatlatmayı sağlar. - Uygun uyku duruşu sağlayarak daha iyi ve dinlendirici bir uykuya yardımcı olur. Hamile kadınların bacak arası yastıkla uyumaları önerilir. - Dizlerinizin arasında bir yastık ile uyumak uykunuza konfor ekler. - Üst bacağınızın omurgayı çekmesini önleyerek kalça ve belinizdeki basınç ve kasgerginliğini azaltmaya yardımcı olur. - Bacak bölgesindeki ameliyatlardan sonra sürtünmeyi önlemek, yara iyileşmesini hızlandırmak amacıyla da kullanımı tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver