ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı Renkliler 3 lt

188 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı Renkliler 3 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levent market Satıcı Ünvanı: LEVENT ÖZKÜÇÜKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5546208026800017 Vergi Kimlik Numarası: 7010214251
    Bu ürün Levent market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ABC SIVI DETERJAN 3 L RENKLİLERE ÖZEL

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı 3 l Renkliler Trendyol'da

ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler, %100 orijinal ve kaliteli bir üründür. 3 litrelik ambalajı ile kullanıcılara ekonomik bir kullanım sunar. Renkliler için ABC sıvı çamaşır deterjanı, tüm renklere uyumlu bir şekilde formüle edilmiştir. Bu sayede renkli kıyafetlerinizi temizlerken renklerinin solması ya da kararması gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler, zorlu lekeleri kolayca temizleyerek kıyafetlerinizin ilk günkü gibi görünmesini sağlar.

 
  • %100 orijinal
  • Ekonomik kullanım
  • Tüm renklere uyumlu

ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı 3 lt Renkliler Özellikleri

ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı 3 lt Renkliler Özellikleri

ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler 3 lt özellikle renkli kıyafetlerinizin temizliği için üretilmiştir. ABC sıvı çamaşır deterjanı renklilerin en önemli özelliklerinden biri, renklerin solmamasını ve kararmamasını sağlamasıdır. ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler, yüksek konsantre formülasyonu sayesinde zorlu lekeleri kolayca çıkarır ve kıyafetlerinizin ilk günkü gibi görünmesini sağlar. Ayrıca ABC sıvı çamaşır deterjanı renkli kıyafetlerinizi yumuşatarak pamuksu bir doku kazandırır. Bu sayede kıyafetleriniz hem temizlenmiş hem de daha yumuşak bir hale gelmiş olur. ABC sıvı çamaşır deterjanı renklilerin kullanımı oldukça kolaydır. Ürünü kullanmadan önce çalkalayın ve deterjan haznesine gerekli miktarda dökün. ABC sıvı çamaşır deterjanı renklileri kullanırken özellikle renkli kıyafetlerinizin etiketlerindeki talimatlara uymaya özen gösterin. Kıyafetleri ters çevirerek yıkamanız kıyafetlerinizin daha uzun süre kullanılmasını sağlar. ABC sıvı çamaşır deterjanı, toz çamaşır deterjanlarına göre birkaç avantaja sahiptir.

 

ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı 3 lt Renkliler Avantajları

ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı 3 lt Renkliler Avantajları

ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler 3 lt %100 bitkisel özellikli formülasyonu ile öne çıkmaktadır. Çamaşırlarınızı yumuşak bir şekilde temizlerken renklerini korur. Dermatolojik olarak test edilmiş olan ABC sıvı çamaşır deterjanı, cildinizin hassasiyetine karşı özen gösterir. Ayrıca cildinizde herhangi bir kaşıntı, kızarıklık ve kuruluk yapmaz. ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler 3 lt, 60 yıkama boyunca çamaşırlarınızın temizliğini ve renklerini korur. %70'e kadar daha az kimyasal ve %50'ye kadar daha az su kullanımı ile çevre dostudur. ABC 3 lt sıvı çamaşır deterjanı; yüksek performansı, ekonomikliği ve kalitesi ile evlerde günlük kullanım için idealdir. ABC sıvı deterjan çok daha daha hızlı çözünür. Bu sayede daha az su kullanarak daha etkili bir temizleme sağlar. Dozu daha kolay ayarlanabilir. Bu da kullanımı daha kolay hale getirir ve atık miktarını minimuma indirir.

 

ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı 3 lt Renkliler Kullanımı

ABC Sıvı Çamaşır Deterjanı 3 lt Renkliler Kullanımı

ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler 3 lt yorumları ve değerlendirmeleri oldukça olumludur. Kullanıcılar deterjanın etkileri ve performansı hakkında olumlu geri dönüşler yapmıştır. ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler 3 lt, sadece renkli çamaşırlar için kullanılır ve kullanımı oldukça kolaydır. Yumuşak bir formüle sahip olan ABC sıvı çamaşır deterjanı kolayca çözülebilir. Üründen maksimum performans almak için öncelikle çamaşırları makineden çıkarın ve ABC sıvı çamaşır deterjanı renklileri makinenin deterjan haznesine koyun. Yıkayacağınız çamaşır miktarına göre koyacağınız deterjan dozunu ayarlayabilirsiniz. Son olarak makineyi çalıştırarak yıkama yapmaya başlayabilirsiniz. ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler 3 lt, yüksek konsantreli bir formüle sahip olduğu için kullanımı oldukça ekonomiktir. ABC sıvı çamaşır deterjanı renkliler 3 lt fiyatı ve özellikleri hakkında detaylı bilgi edinmek için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.