2
Sürülebilir Çikolata kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 2 X 330 G

245,90 TL
(122,95 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
850 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 2 X 330 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-grossmarket Satıcı Ünvanı: ES-AY İHTİYAÇ MADDELERİ TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYAT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377043897500014 Vergi Kimlik Numarası: 3770438975
    Bu ürün e-grossmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • % 35 Fındık Ezmesi *** Glutensiz Ürün ***
Geri Bildirim Ver

Abdurrahman Tatlıcı 7262 330 g 2 Adet Tadibu

Abdurrahman Tatlıcı 330 g 2 adet Tadıbu, doğal fındık yağından hazırlanan özel bir aromaya sahiptir. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Tadıbu fındık ezmesi, birçok tatlı ve atıştırmalık tarifinde kullanıma uygundur. Tamamen organik fındıklar kullanılarak hazırlanan kremada, zararlı hiçbir maddeye yer verilmez. Fındık aromasını sonuna kadar hissetmenizi sağlayan glütensiz yemeye dikkat eden kişiler için idealdir. Fındığın kokusunu yoğun kıvamıyla daha etkileyici hâle getiren özel tarifi, beslenme hassasiyeti olan kişilere lezzetli bir seçenek olarak sunulur.

  • Marka: Abdurrahman Tatlıcı
  • Hacim: 330 g
  • Özellik: Glütensiz

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesinin İçeriği Nedir?

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesinin İçeriği Nedir?

Abdurrahman Tatlıcı 330 g 2 adet Tadıbu krema, Karadeniz’in meşhur fındıkları kullanılarak hazırlanır. Ekmeğe sürülebilen ya da tatlı olarak tüketime uygun olan Tadıbu fındık kreması, kendine özgü lezzetiyle öne çıkar. Toplamda 2 adet olarak satışa sunulan sürülebilir kremanın her biri, 330 gramlık cam şişelerde yer alır. Minimum %35 oranında fındık içeren Tadıbu krema, glutensiz içeriğiyle çölyak hastaları tarafından rahatlıkla tüketilir. Kakao ve fındık oranını dengeli şekilde sunan Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu, süt tozuyla daha besleyici hâle gelir. Trans yağ barındırmayan fındık kremasında pancardan üretilmiş toz şeker mevcuttur. %23 oranında toz şeker içeren bir kavanoz fındık kremasında emülgatör ve benzeri koruyucu maddeler yer almaz. Fındık yağının özel aromasıyla lezzetlenen Abdurrahman Tatlıcı 330 g 2 adet Tadıbu, sağlığa zararlı hiçbir kimyasalı barındırmaz.

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesinin Tadı Nasıldır?

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesinin Tadı Nasıldır?

Fındığın tüm lezzetini hissetmenizi sağlayan Abdurrahman Tatlıcı 330 g 2 adet Tadıbu krema, oldukça lezzetli ve hafif bir üründür. Tadıyla damaklarda yer edinen sürülebilir krema, fındık yağını hafif bir tatlılıkla lezzetlendirir. Gluten içermeyen fındık kreması, lezzetten ödün vermeden sağlıklı ve dengeli bir besin hâlini alır. Peynir altı suyu ve farklı karışımları içermeyen Abdurrahman Tatlıcı 330 g 2’li Tadıbu, doğal içeriğiyle ön plana çıkar. Hava almayan özel cam kavanozda sunulan fındık kreması, sürülebilir kıvamıyla tüm öğünlerde tercih etmeye uygundur. Çocukların tüketimi için ideal içeriğe sahip olan Abdurrahman Tatlıcı 330 g Tadıbu kakaolu fındık ezmesi, beslenme çantalarına konulmaya uygun bir öğün seçeneğidir. Sağlığı tehdit etmeyen doğal tarifi, ev ortamında bile hazırlanacak kadar basit ve doğal malzemelerden meydana gelir.

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi Yorumları

Yoğun şeker ve kakao aromasına sahip olmayan Abdurrahman Tatlıcı 330 g 2 adet Tadıbu, dengeli beslenmek isteyen kişilere hitap eder. Atıştırmalık ya da tatlılarda lezzetlendirici olarak kullanılabilen Tadıbu fındık kreması, çocuklar ve yetişkinler tarafından tüketilmeye uygundur. Sıcak ve normal ekmeklerde ya da kruvasan gibi hamur işlerinde dolgu malzemesi olarak tercih edilebilen Tadıbu krema, çikolata lezzetini üst seviyede hissettirir. Diyet beslenmeye dikkat edenler, glutene karşı hassasiyeti olanlar ya da buğdayın her hâlini tüketmek istemeyen kişiler için rafine bir üründür. Fındık kremasını oda sıcaklığında saklayabileceğiniz gibi buzdolabı ve derin dondurucuda da muhafaza etme şansına sahipsiniz. Serin olarak tüketilmeye uygun olan fındık kreması, dondurma tariflerini lezzetlendirmenizi sağlar. Abdurrahman Tatlıcı 330 g 2 adet Tadıbu’nun yorumlarında, kullanıcıların yaptığı olumlu ve olumsuz değerlendirmelerin tamamına yer verilir. Ürün hakkında yapılan yorumları inceledikten sonra, ikili paket hâlinde sunulan Tadıbu fındık kremasını sepetinize ekleyebilir ve Trendyol güvencesiyle sipariş oluşturabilirsiniz.