Abfen Farma Nasorinse Plus Yedek Poşetler

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
432,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Abfen Farma Nasorinse Plus Yedek Poşetler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczaexpress Satıcı Ünvanı: LADEL SAĞLIK VE GÜZELLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607079895800001 Vergi Kimlik Numarası: 6070798958
    Bu ürün Eczaexpress tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Abfen Nasorinse Plus Yedek Poşetler 50 Adet <[ACIKLAMA]> Grip, Soğuk Algınlığı, için desteğe mi ihtiyacınız var? Nasorinse Plus ile dişlerinizi fırçalamak gibi günlük burun hijyenini sağlayabilirsiniz. Bilimsel çalışmalar gösteriyor ki düzenli burun yıkama bakterilerin, virüslerin ve alerjenlerin burundan uzaklaşmasını sağladığı için hastalıklardan koruyor. Günlük nazal yıkama ile kendinizi kış aylarında grip, soğuk algınlığı, gibi şikayetlerden koruyabilirsiniz. Alerjiden dolayı burun tıkanıklığı ile ilgili desteğe mi ihtiyacınız var? Toz, polen, küf, hayvan tüyü gibi alerjenler gün boyu burunda birikerek burun tıkanıklığına, burun akıntısına ve hapşırığa neden olabilir. Nasorinse Plus ile günlük burun yıkama sayesinde burun içinde alerjiye sebep olan tüm alerjenlerden burnu arındırarak alerjiden korunmak mümkündür. Horlama tedavisi ile ilgili desteğe mi ihtiyacınız var? Burun yıkamayla üst solunum yollarında daha sağlıklı hava yollarına sahip olarak burun tıkanıklığına bağlı horlama problemine bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Burun yıkama burun mukozası üzerine yerleşen bakteri, virüs ve alerjenleri uzaklaştırarak burun sağlığının iyileşmesine ve horlama tedavisine yardımcı olur. NasoRinse Plus Nedir? NasoRinse Plus burnun temizlenmesini sağlayan yüksek hacimli bir burun yıkama kitidir. Ürün içeriği burun yıkama solüsyonu hazırlamak için kullanılan karışım poşetleri ve özel tasarlanmış uygulama şişesinden oluşur. Karışım poşetleri tıbbi kullanım için üretilmiş sodyum klorür, sodyum bikarbonat ve hyaluronik asit içerir. Solüsyon, uygulama şişesine kapalı içme suyu doldurulup karışımın bu suda eritilmesi yolu ile hazırlanır. Uygulama şişesi, kullanıcının burun deliğine yerleştirdikten sonra şişeyi yavaşça sıkarak solüsyonu nazal pasajdan güvenle geçirip etkili bir mekanik temizleme yapabileceği şekilde tasarlanmıştır. Hyaluronik asit mucizesi Nasorinse Plus nazal yıkamaya Hyaluronik asit eklenmesi ile nazal yıkamada son noktadır. Hyaluronik asit, insan vücudunda bir yapıtaşı olarak, her türlü dokuda (epitelyumdan sinir dokusuna kadar) ve eklem sıvısında bulunan bir moleküldür. Hyaluronik asit deriye uygulandığında derinin nem oranı artar
  • deri üzerinde ince bir film tabakası oluşur ve deri yumuşar
  • cildin esnekliği ve yeniden yapılanması sağlanır. Hangi durumlarda kullanabilirim? Rinosinüzit, Alerjik rinit, Paranazal sinüs cerrahisi sonrasında, Burunda kuruluk, Burun tıkanıklığı, Geniz akıntısı, Kronik öksürüğe neden olan burun ve sinüs hastalıkları (enfeksiyon, alerji vb), Yüzde basınç hissi, Burun ve sinüs ameliyatları sonrası, Nazal alerjinin kontrolü, Nazal hijyenin sağlanması, Kronik rinit ve sinüzite bağlı koku ve tat duyusunun bozulması, ve soğuk algınlığından kaynaklanan burun sikayetleri. Nazal yıkamanın avantajı nedir? Burunda bir miktar mukus üretimi normaldir. Alerji ve enfeksiyonlar çok fazla mukus üretimine neden olacaktır. Bu da burun akıntısı, burun tıkanıklığı gibi nazal ve sinüs semptomları oluşturacaktır. Nazal yıkama yaparak, mukusu ve alerjiye neden olan polen, toz gibi partikülleri uzaklaştırırsınız ve böylelikle mukus zarının iltihaplanmasını azaltırsınız. Normal mukoza enfeksiyon ve alerjilere karşı daha dirençlidir ve semptomlar azalır. Nazal yıkama için en uygun zaman nedir? Nazal yıkama günün her saatinde yapılabilir. Ancak gece uygulanacaksa, solüsyonun burun deliklerinizden istem dışı damlamaması için yatmadan 1 veya 2 saat önce uygulamanızı öneririz. Aynı durum evden çıkmadan 1-2 saat öncesi için de geçerlidir. Nazal yıkama günde kaç defa uygulanmalıdır? Genellikle günde 1 veya 2 defa uygulanır. Uygulama sıklığı konusunda doktorunuzun tavsiyesine uyunuz.
Geri Bildirim Ver