ABFEN Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet

199,63 TL
(3,99 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ABFEN Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermoberen Satıcı Ünvanı: EMRULLAH DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4653479374200001 Vergi Kimlik Numarası: 2750148789
    Bu ürün dermoberen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Abfen Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet Nasıl Kullanılır? Ürünün kullanım şekli içerisinde bulunan kullanım talimatı ve prospektüste belirtilmektedir. Ürünün kullanım şekli üzerinde belirtilmeyen ürünler için bizimle irtibata geçebilir veya üretici firmayla görüşebilirsiniz. Abfen Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet Etkili mi? Abfen Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet gerçekten etkili mi diye sorarsanız müşterilerimizin geri bildirimleri ürünün etkili olduğu yönündedir. Abfen Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet Zararı var mı? Ürünün herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Tabi ki ürünün kullanım talimatı/prospektüs bilgisini okumanız veya üretici firmayla direk irtibata geçip bilgi almanız daha doğru olacaktır. Abfen Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet Kullananların Yorumları Abfen Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet satın alan müşterilerimizin %90'ı bu ürünü tekrardan satın aldı. Bu anlamda ürünün etkinliğini ve fiyat/performans açısından doğru bir ürün olduğunu anlayabilirsiniz. Abfen Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet Fiyat Abfen Nasorinse Plus Pediatrik Yedek 50 Adet en uygun fiyatla sitemiz üzerinden sipariş edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver