Acacia Jean's Color Saç Boyası Koyu Kızıl 250 ml

142 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
4. Ürüne 5 TL İndirim
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
82 TL79 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
145 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
141,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Acacia Jean's Color Saç Boyası Koyu Kızıl 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hcs Kozmetik Ürünleri San. Ve Ticaret Satıcı Ünvanı: HCS KOZMETİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461044489100012 Vergi Kimlik Numarası: 4610444891
    Bu ürün Hcs Kozmetik Ürünleri San. Ve Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kırmızı
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Acacia 8680114781600 Jean's Color 250 ml Koyu Kızıl Saç Boyası

Saç boyaları, saçlara farklı bir hava katmak isteyenlerin ve renk değişikliği düşünenlerin sıklıkla kullandığı kozmetik ürünlerden biridir. Cilt tonuna göre seçilen saç boyaları, rengin yüzle daha iyi uyum sağlamasına yardımcı olur. Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası, krem formda kolay uygulanabilir bir boyadır. Pompalı şişe içerisinde bulunan boya, kullanım kolaylığı sunarak saça boyayı kısa sürede yedirebilmeyi sağlar. 250 ml miktarda olan Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası, tercihen saçın rengini açarak ya da varolan saç rengi üzerine rahatça uygulanabilir.

  • Saç boyası 250 ml miktardadır.
  • Pompalı bir şişe içerisinde bulunur.
  • Saça koyu kızıl renk veren bir boyadır.

Acacia Jean’s Color Koyu Kızıl Saç Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Acacia Jean’s Color Koyu Kızıl Saç Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl direkt krem saç boyası, rahatlıkla kullanılabilir özellikte bir boyadır. Krem yapıda kolay sürülebilir özelliğe sahiptir. Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası, amonyak içermeyen bir içeriğe sahiptir. Amonyak içermeyen formülü boyanın daha kalıcı olmasını sağlar ve saça yeterli parlaklığı verir. Saç rengini oksidan ile açarak ya da sahip olunan saç rengi üzerine uygulanabilir özelliktedir. Saçlara kızıl rengin koyu tonunu veren saç boyası 250 ml miktarda olması sayesinde uzun ve gür saçların boya ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilir. İnce telli ve kısa saçlar için ise yaklaşık 2 kez boyama sağlayabilir miktardadır. Kırmızının en çekici tonuna sahip olan koyu kızıl saç boyası, kullanıldığı günden itibaren saçta bir ay kadar rengini koruyabilir.

Acacia Jean’s Color Direkt Krem 250 ml Saç Boyasının Avantajları

Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası, birçok avantaja sahip bir üründür. Su bazlı formülü sayesinde saç tellerine zarar vermez. Saç kalitesini düşürmeyen özellikte olan boya pompalı şişe tasarımına sahiptir. Kolay sıkılabilen formu ve büyük oluşu kullanıcılara rahat bir boyama deneyimi sunar. Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyasını, saçı açmak için herhangi bir ürüne gerek duymadan direk saça uygulanabilir. Koyu kızıl rengi elde etmek için saçı açıcı madde ile yıpratmadan boyama avantajını sağlar. 28 yıkamaya kadar rengini kaybetmeyen Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası, kalıcı oluşu ve fonksiyonel şişesi sayesinde sıklıkla tercih edilen bir üründür. Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Acacia Jean’s Color Su Bazlı Koyu Kızıl Saç Boyası Kolay Uygulanır mı?

Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl su bazlı saç boyası, oldukça kolay bir şekilde saça uygulanabilir. Pompalı tasarıma sahip olan saç boyası, ellerle ya da bir boya kabı yardımıyla zahmetsizce kullanılabilir. Kullanışlı bir şişe içerisinde bulunan boya, şekli sayesinde temiz bir kullanım sağlar. Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası, su bazlı formülü sayesinde saça zarar vermez. Boya yaparken uzun süre boyanın saç üzerinde kalması durumda herhangi bir tepkimeye veya tahrişe neden olmaz. Canlı ve parlak renge sahip koyu kızıl saç boyası kullanılırken eldiven takılması tavsiye edilir. Krem forma sahip Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası, saça ellerle direkt uygulanabildiği gibi boya kabı ve fırça yardımıyla uygulanabilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Acacia jean’s color 250 ml koyu kızıl saç boyası yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu saç boyasını Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.