Acana Classics Classic Red Köpek Maması 11,4kg

2.999,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acana Classics Classic Red Köpek Maması 11,4kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erke Global Satıcı Ünvanı: ERKE GLOBAL LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0361026856100019 Vergi Kimlik Numarası: 3610268561
    Bu ürün Erke Global tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Classıc Red Tüm Irk Ve Yaşam Evreleri İçin Modern Köpekler Atalarının Yediği Gıdaları Sadece Yiyebiliyor Değillerdir Aynı Zamanda Sağlıklarının En Üst Seviyede Olması İçin Buna İhtiyaçları Bulunmaktadır. Işte Tam Da Bu Sebeple Acana Classic Red Köpeğinizi Her Yönüyle Beslemek İçin Hepsi De Wholeprey Oranlarında Günlük Taze Veya Çiğ Olarak Teslim Edilen Çayırda Otlamış Kuzu, Angus Sığırı Ve Yorkshire Domuzu İçermektedir. Yüksek Glisemikli Tahıllar İçermeyen Acana, Kondisyonu En Üst Noktasına Çıkarmak İçin Besleyici Et Proteini Ve Omega - 3 Yağ Asitleri İle Doludur. Acana Classics Kan Şekeri Seviyesini Stabil Tutmak Ve Yap Depolama Olasılığını Azaltmak İçin Düşük Glisemikli İşlenmemiş Yulaflar İçermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver