Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 Kg.

275 TL
(275 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 Kg.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Acar süt ürünleri sanayi ltd Şti Satıcı Ünvanı: ACAR SÜT ÜRÜNLERİ GIDA HAYVANCILIK İNŞAAT TAAHHÜT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ardahan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0004044550300016 Vergi Kimlik Numarası: 0040445503
    Bu ürün Acar süt ürünleri sanayi ltd Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Kuru Çeçil peynirInek sütünde elde edilir. Ph seviyesini kontrol edip, yüksek miktarda kalsiyum içerdiğinden dişler için faydalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Çeçil - Dil Peynir
Geri Bildirim Ver

Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 kg

Peynir, farklı kültür ve yörelerde sıklıkla tüketilen bir besindir. Kimi zaman kahvaltıda, kimi zaman bir çorbanın üzerinde, kimi zaman da ekmek arasında kendine yer bulur. Sofrada tamamlayıcı bir rol üstlenir. Ayrıca bu besin, hem sağlığa yararlı hem de lezzetlidir. Sütün peynir olarak tüketimi sıklıkla tercih edilir. Birbirinden farklı peynir tüketim şekli vardır. Peynirin tuzu, yağı, yumuşaklığı ya da sertliği seçim sürecinde dikkat edilen özelliklerdir. Peynirin üretim aşaması ve elde edildiği süt türü, hem tadının hem de dokusunun farklılaşmasında etkili olur. Acar Süt kuru çeçil peynir, doğal ve yöresel bir üründür. İnek sütünden elde edildiğinden besin değeri yüksektir. İnce, telli ve kuru bir yapısı vardır. Siz de bu seçeneği güvenle tüketebilirsiniz.

  • İnek sütünden üretim
  • Düzenleyici içerik
  • Yüksek kalsiyum oranı

Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 kg Avantajları

Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 kg Avantajları

Beğeni kazanan bu seçenek; lezzeti, yüksek besin değeri ve cazip fiyatı ile pek çok avantaja sahiptir. Müşterilerin memnuniyeti için özenle hazırlanmış olan Acar Süt kuru çeçil peynir 1 kg şeklinde ve paketlenmiş halde satışa sunulur. Hayvan sütü içerdiğinden oldukça sağlıklıdır. Düzenleyici özellik göstererek vücudun pH seviyesini kontrol eder. Yüksek kalsiyum miktarı ile diş ve kemikler için yararlıdır. Her öğün sofrada yer bulabilir. Farklı yemek menülerinde kullanılabilir. Lezzeti ile diğer yiyeceklere eşlik edebilir. Tercihe göre yemeklerde tüketim şekli değişebilir. İnce tel yapısı ile sofralarda farklı bir sunum seçeneği yaratır. Acar Süt kalitesi ile üretilmiş kuru çeçil peynir, tazeliğinin korunması için uygun bir şekilde paketlenir. Lezzeti ile her damak zevkine uygundur. Dikkat çeken bu ürünün, farklı bütçelere uygun fiyatlarını da inceleyerek müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğunu görebilirsiniz.

Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 kg Kullananlar ve Yorumları

Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 kg Kullananlar ve Yorumları

Acar Süt kuru çeçil peynir 1 kg kullananlar, kendi memnuniyetlerine dair farklı yorumlarda bulunurlar. Genel olarak müşterilerin değerlendirme kriterleri; peynirin tadı, fiyatı ve içeriği üzerine olur. Çeçil peynirin kuru ve tel yapısı, her zaman ön plandadır. Aynı zamanda yağlılık durumu ve dokusuna dair de yorumlar yapılır. Bu ürün, tüketenlerin damak zevkine uygun bir şekilde üretilir. Yapılan yorumlara bakıldığı zaman peynir çeşitleri arasında her zaman yoğun rağbet gördüğünü anlamak mümkündür. Fiyatına dair yapılan yorumlarda ise çoğu zaman ürünün müşterilerin bütçesine uygunluğundan bahsedilir. Bu durum müşterilerin memnuniyetlerini ekstra olarak arttırır. Acar Süt kuru çeçil peynir 1 kg yorumlarını incelendiğiniz zaman büyük oranda memnuniyet teşkil ettiğini görebilirsiniz. Siz de bu seçenek ile hem keyifli hem de sağlıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 kg Fiyatları

Acar Süt Kuru Çeçil Peynir 1 kg Fiyatları

Dikkat çeken bu peynirin müşteriler tarafından tercih edilmesinin bazı sebepleri vardır. Bu sebepler içerisinde kuru çeçil peynirin sahip olduğu tüm avantajlı özellikler yer alır. Cazip bir fiyata sahip olması, sayılabilecek avantajlarından biridir. Fiyatlar; ürünün maliyetine ve müşterilerin bütçesine uygun bir şekilde belirlenir. Ürünün eldesi, hazırlığı ve tedarik sürecindeki maliyetleri çeçil peynirin fiyatını belirleyen etkenlerdir. Bu süreçler göz önünde bulundurularak müşterilerin de cebine uygun bir fiyat biçilir. Bu aşamada ortaya çıkan maliyetler Acar Süt kuru çeçil peynir 1 kg fiyatları üzerinde doğrudan belirleyici olur. Fiyatlar, müşteri alım gücü gözetilerek belirlenir. Bu besinde hem kalite hem lezzet hem de cazip fiyat dengesi korunur. Bu özelliklere sahip peynir çeşidi arayan müşteriler için ideal bir seçenektir. Bu ürünü siz de Trendyol üzerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz.