ACAR Porselen Kare Tabak 21.5 Cm.

1.100 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL

Ürün Bilgileri

ACAR Porselen Kare Tabak 21.5 Cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KESEN ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: ADNAN KESEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3396125920000011 Vergi Kimlik Numarası: 5450632802
    Bu ürün KESEN ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Materyal : Porselen
  • Boyutlar :21.5 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 1
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Servis Tabağı
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Kare
Geri Bildirim Ver

Acar Porselen Kare Tabak 21.5 cm

Yemek sofraları, kişilerin maharetinin sergilendiği özel alanlardır. Çeşit çeşit lezzetli yemeklerin hazırlandığı bu sofraların şık bir görünüm alması için Acar porselen 21.5 cm kare tabak seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün; yemek masalarının sade ve şık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kare şekli sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Yemek sofralarının zarif bir görsellik sergilemesine olanak tanır. Şekli sebebiyle akşam yemeklerinden kahvaltılara kadar pek çok öğünde kullanılabilir. Porselen ham maddeden üretilir. Bu nedenle ürün, insan sağlığına zarar vermez. Porselen kare tabak, müşterilere kolay temizlik imkanı sunar. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olabilir. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Siz de yemek sofralarınıza zarif ve şık bir görüntü sunmak isterseniz ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Porselen ham madde
  • 21,5 cm ebat
  • Dikkat çeken tasarım

Dikkat Çeken Acar Porselen 21.5 cm Kare Tabak

Dikkat Çeken Acar Porselen 21.5 cm Kare Tabak

Beğeni kazanan bu Acar tabakları kare şeklinde biçimlendirilir. Ergonomik tasarımı nedeniyle fazla alan kaplamaz. Sade ve zarif bir dizayna sahiptir. Dizaynı sayesinde yemek sofralarının şık ve zarif bir görüntü sergilemesine olanak tanır. Ürün, porselen ham maddeden üretilir. Dayanıklı ham maddesi sebebiyle ani darbelere karşı dayanıklıdır. Uzun süre sorunsuz kullanılabilir. 21.5 cm ebatlarında yer alır. Kahvaltılık gıdalardan leziz ana yemeklere kadar pek çok farklı gıdanın şık bir şekilde sunulmasına katkı sağlar. Ürün, beyaz renktedir. Bu nedenle farklı renklerdeki yemek takımları ile uyumlu bir görüntü sergiler. Yemek masalarına zarafet katar. Ürün, porselen ham maddeden üretilmesi nedeniyle insan sağlığına karşı koruyucudur. Müşterilere kolay temizlik imkanı sunar. Zahmet gerektiren ön yıkamalara ihtiyaç duyulmadan temizliğin gerçekleştirilmesini sağlar. Siz de zarif ve şık bir sofra için ürünü tercih edebilirsiniz.

Zarif Acar Porselen 21.5 cm Kare Tabak

Zarif Acar Porselen 21.5 cm Kare Tabak

Acar porselen 21.5 cm kare tabak yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Pek çok müşteri ürün şeklinin sofralarına şıklık kattığını ifade eder. Ürün sayesinde zarif ve şık sunumlar yapabildiklerinden bahseder. Ürünün kalitesini ortaya koyan yorumlar yapar. Bu tasarım; kahvaltı tabağı, ana yemek tabağı gibi farklı yiyeceklerin sunumunda da kullanılabilir. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanmayı başarır. Tabağın kare tasarımı müşterilerin tercih nedenlerini olumlu yönde etkileyen faktörler arasında yer alır. Ürün, müşteri isteklerini cevaplayacak niteliklerle donatılır. Müşterilerin beğenisini kazanan diğer bir nokta da porselen ham maddeden üretiliyor oluşudur. Müşteriler ham maddesi sebebiyle ürünün dayanıklı olduğundan ve uzun süre kullanılabileceğinden bahsederler. Ürün boyutu da ihtiyaçları karşılayacak şekildedir. Siz de ürün yorumlarını inceleyebilir; değerlendirmelerinin sonucunda ürünü tercih edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Acar Porselen Tabak

Cazip Fiyatlarla Acar Porselen Tabak

Beğeni kazanan bu ürün, tasarımı nedeniyle şık sofraların tamamlayıcı unsurları arasında yer alır. Model, kare şeklinde biçimlendirilir. Bu nedenle dolaplarda fazla alan kaplamaz. Ergonomik tasarımı nedeniyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Sade ve hoş bir dizaynı vardır. Bu özelliği sonucunda ürün farklı zevklere sahip kişilerin tercihleri arasında kendine yer bulur. 21.5 cm boyutu vardır. İdeal aralıkta yer alan ölçüsü nedeniyle farklı öğünlerde kullanılabilir. Yemek sofralarının zarif bir görüntü sergilemesine olanak tanır. Acar porselen 21.5 cm kare tabak fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Farklı bütçelere sahip kişilerin kolay bir şekilde karşılayacağı rakam aralığında yer alır. Siz de şık ve zarif sofralar için ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve zahmetsiz bir şekilde temin edebilirsiniz. Kampanya ve indirimleri takip ederek avantajlı alışveriş fırsatından faydalanabilirsiniz.