ACAR Xap-011882 Anka Lacivert Emaye Çaydanlık Takımı

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ACAR Xap-011882 Anka Lacivert Emaye Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUBA CONSEPT Satıcı Ünvanı: MEHMET HALUK BAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440668251
    Bu ürün MUBA CONSEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emaye nedir? Metal malzemenin cam ve türevlerinden yapımı sağlanan doğal malzeme ile yüksek sıcaklıkta fırınlanmasıyla ortaya çıkan %100 sağlıklı yapısı ile bütün testlerden onay alan güvenilir tek pişirme ürünüdür. Emaye Nasıl Kullanılır? Yüksek ateşe maruz bırakılmadan adım adım ısı yükseltilmesi önerilir. Bulaşık makinesinde ise gönül rahatlığıyla kullanbilir ancak elde yıkanması tavsiye edilir. Sert darbelere, çarpmalara dayanıklı olmasının yanında yere düşme vb. hususlara dikkat edilmesi tavsiye edilir. Eski zamanların nostaljik modasına uyum sağlayacak, çaylarınıza lezzet katacak olan
  • Anka Emaye Çaydanlık.. Emayenin sağlıklı dokunuşu ile çay keyfinizi en güzel şekilde en sevdikleriniz ile nice güzel sofralarda buluşmanıza sebep olacaktır. Uzun süreli ısıya maruz kalmadığı sürece el yakmaz gold kulpları, kapağında bulunan oval tutma kulpu, üzerinde kendi doğal formundan tasarlanan desenleri ile görenlerde kendine hayranlık uyandıracaktır. Dekorasyon şıklığının yanında sağlık açısında da gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz emaye çaydanlık, antibakteriyel özelliği sayesinde çayınızı sağlıkla demlemenizi sağlar. Pürüzsüz yüzeyi sayesin de yıkama, temizleme işleminde size pratiklik ve kolaylık sağlayacaktır. Kullanmaya doyamayacağınız, Anka Emaye Çaydanlık, hızlı ısı alışverişi sayesinde enerji tasarrufu sağlamasın da katkıda bulunur. Mutfağınıza farklılık katacak olan emaye çaydanlık, çayınızı lezzetli demlemeniz için sizleri bekliyor. Ürün İçeriği
  • 1 Adet Emaye Çaydanlık Ölçü
  • Üst: 1 Litre Alt: 2 Litre

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Acar Anka Emaye Çaydanlık - Lacivert

Çaydanlık, Türk mutfağının önemli araç gereçlerinden biridir. Çay kültürü, geçmişten bu yana oldukça gelişmiş haldedir. Buna bağlı olarak da çaydanlık modellerinin günden güne artış göstermesi son derece doğaldır. Bunların başında emaye çaydanlık gelir. Acar emaye çaydanlık modeli, ev ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılan bir seçenektir. Özellikle yapısında kullanılan emaye metal malzemenin cam ve türevlerinden yapımı sağlanır. Müşteriler genel anlamda dayanıklı mutfak gereçlerine sahip olmak ister. Bu model, müşteri beklentilerini karşılayacak niteliktedir. Bunların yanı sıra emaye kaplı ürünler, son derece nostaljik ve şık bir görünüme de sahiptir. Kullanışlı ve pratik kullanımı ile beraber ACAR Anka emaye çaydanlık - lacivert XAP-011882/6TY modelini güven içerisinde tercih edebilirsiniz. Dilerseniz hediye etme amacıyla da bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Şık ve ergonomik tasarım
  • Dayanıklı materyal
  • Emaye dış kaplama

Acar Anka Emaye Çaydanlık Lacivert Özellikleri

Acar Anka Emaye Çaydanlık Lacivert Özellikleri

Acar markalı Anka emaye çaydanlık, üst ve alt olmak üzere toplamda 2 parçadan oluşur. Modelin alt kısmı 2 litre, üst kısmı ise 1 litre su taşıma kapasitesine sahiptir. Bu sayede çay keyfinizi sevdiklerinizle beraber birleştirebilirsiniz. Acar Anka emaye çaydanlık - lacivert rengi ile birçok müşterinin zevkine hitap eder. İçeriğinde kullanılan emaye ile yüksek ateşe maruz bırakılmadan adım adım ısının yükseltilmesi önerilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilmesi mümkündür. Darbelere ve çizilmelere karşı korunaklı bir yapıya sahiptir. Acar emaye çaydanlık yorumları da genellikle bu yöndedir. Eski zamanların modasını modern dönem görüntüsüyle birleştiren keyifli ve kaliteli bir görünüme sahiptir. Nostaljik görünümüyle sofralara ve mutfaklara şıklık katar. Emaye çaydanlık, aynı zamanda çay keyfinize ayrı bir lezzet katar. Mutfağınıza farklılık katan emaye çaydanlık modeliyle çayınızı lezzetle demleyebilirsiniz.

Acar Anka Emaye Çaydanlık Avantajları

Acar Anka Emaye Çaydanlık Avantajları

Mutfak araç ve gereçleri öncelikli olarak hem dayanıklı hem de uzun süreli kullanımı olması beklenen ürünlerdir. Bunun dışında ürünün dış tasarımı ve estetik duruşu da ürün ile alakalı diğer kriterleri belirler. Acar Anka emaye çaydanlık - lacivert kullananlar bu özellikler açısından son derece avantajlıdır. Modeli kullananlar, genel olarak kalitesinden memnun kalır. Acar Anka emaye çaydanlık - lacivert yorumlarını incelediğinizde ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Emaye, dayanıklı ve uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Bununla beraber kullanımında dikkat edilmesi gereken bazı koşullar vardır. Özenli bir kullanım gerektirir. Böylelikle kullanım ömrü ve sağlıklı olması açısından büyük avantaj sunar. Metal kaşıklardan ve yüksek ısılardan uzak tutmanız gereken bir modeldir. Şık tasarımı ile beraber canlı renkleriyle dikkat çeker. Acar markalı emaye çaydanlık modelinin dayanıklılığını siz de deneyimleyebilirsiniz.

Acar Anka Emaye Çaydanlık Lacivert Fiyat

Acar Anka Emaye Çaydanlık Lacivert Fiyat

Acar Anka emaye çaydanlık - lacivert fiyatları, kişilerin merak ettiği konular arasında yer alır. Modelin fiyat aralıkları, ürünün işçiliğine ve diğer özelliklerine göre belirlenir. Modelin satışa sunulduğu rakam, farklı bütçelere hitap edecek şekilde belirlenir. Dikkat çeken bu model, tam anlamıyla fiyat ve performans ürünüdür. Emaye malzeme ile üretilen bu ürünü satın alırken, özelliklerini göz önünde bulundurmanız gerekir. Özellikle uzun süre kullanılabilir olması seçim yapma konusunda önemli bir kriterdir. Acar markalı bu çaydanlık modelinin fiyatları, ürünün kalitesine ve işlevselliğine göre şekil alır. Acar markalı Anka çaydanlık yorumlarını ve tavsiyelerini inceleyerek siz de model hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumlar, çoğu zaman karar verme sürecinde büyük oranda etkili olur. Trendyol aracılığı ile beğeni kazanan bu ürünü kısa süre içerisinde ve son derece kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.