Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı Wc Kağıtlık Tuvalet Kağıdı Standı

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı Wc Kağıtlık Tuvalet Kağıdı Standı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saraçlar Grup Satıcı Ünvanı: SARAÇLAR GRUP İNŞAAT İNŞAAT MALZEMELERİ EMLAK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745064354700001 Vergi Kimlik Numarası: 7450643547
    Bu ürün Saraçlar Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orsa home paslanmaz metal tuvalet kağıtlığı Orsa home yedek hazneli tuvalet kağıtlık 4 kat krom kaplamadır. Nemli ortamlara uygun üretilmiştir paslanma ve ya soyulma yapmaz. Tuvaletinizde şık bir görüntü sağlar estetik ve fonksiyonel tasarımı sayesinde dekoratif bir görüntü oluşturur. 66 cm yüksekliğe 17cm çapa sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Krom
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı WC Kağıtlık Tuvalet Kağıdı Standı

Tuvaletler evlerin sık kullanılan alanları arasında gelir. Genellikle ev halkı tarafından kullanılsalar da misafir ağırlamalarında da sıklıkla kullanılır. Bu nedenle içerisinde kullanılan aksesuarlarla birlikte bu alanın düzenli görünmesi sağlanabilir. Tuvalet içerisinde yer alan birçok aksesuarın hem işlevsel olması hem de şık görünmesi istenir. Özellikle dar alanlarda seçilen ürünün işlevini sorunsuz bir şekilde yerine getirmesine dikkat edilir. Bu nedenle tuvalet kağıtlıkları da öncelikli olarak tercih edilen aksesuarlar arasına yer alır. Acassia Home ayaklı tuvalet kağıtlığı WC kağıtlık tuvalet kağıdı standı estetik görünümü ve dar alanda çoklu saklama alanına sahip olması ile öne çıkar. Kullanımda olan tuvalet kağıdına kolay bir şekilde erişebileceğiniz rulo alanının alt kısmında diğer ruloları da yerleştirebileceğiniz saklama alanı başka saklama alanı olmayan alanlarda sıklıkla tercih edilir.

  • Estetik görünüm
  • Çoklu saklama alanı
  • Kolay kullanım

Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı Askısı Avantajları

Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı Askısı Avantajları

Ayaklı tuvalet kağıdı askısı özellikle tuvaletlerinde duvar veya mermerlere bir aksesuar monte edemeyecek kişilerin öncelikli tercihleri arasında yer alır. İstediğiniz konuma yerleştirebileceğiniz ayaklı ürünün, saklama alanı ile birlikte tasarlanması ise tuvalet gibi dar alanlarda kullanım deneyimini artırmaya yönelik tercih edilir. Modern tasarıma sahip model, 66 cm yüksekliğe ve 17 cm çapa sahip olacak şekilde üretilir. Üretiminde kullanılan paslanmaz metal çubukları nemli ortamlar için ideal malzeme olarak tercih edilir. 4 kat krom kaplı ve paslanma yapmama özelliği sayesinde soyulma meydana gelmeyerek uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar. Alt kısmında yer alan yedek haznesi sayesinde çoklu saklama imkanına sahip olan ürün, rulo üzerinde yer alan tuvalet kağıdı bittiğinde diğerlerine kolaylıkla ulaşım sağlamanıza olanak verir.

Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı WC Kağıtlık Yorumları

Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı WC Kağıtlık Yorumları

Estetik görünümü ve saklama alan imkanı sayesinde Acassia Home ayaklı tuvalet kağıtlığı WC kağıtlık tuvalet kağıdı standı yorumları ve incelemelerinde büyük beğeni topladığı görülebilir. Model, tuvaletlerde sık tercih edilen aksesuarlar arasında yer alır. Dekoratif ürün olarak tercih edilen tuvalet kağıdı askısı, estetik ve fonksiyonel kullanımı ile öne çıkar. Sıklıkla kullanılan tuvalet kağıtlarını kolay bir şekilde banyo içerisinde saklama imkanı verir. Modern tasarımlar arasında yer alan model, zemine yerleştirilerek ister klozet yakınına isterseniz de başka alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir. Ürün tuvalet temizliği sırasında da tuvalet kağıtlarının ıslanmasını önlemek amacıyla kolaylıkla taşınabilir. Yorumlarını inceleyerek diğer kullanım yöntemlerini yakından öğrenebileceğiniz gibi satın alındıktan sonra ulaşan ürünlerin fotoğraflarını da yakından inceleyebilirsiniz. Böylelikle satın almadan önce ürünün banyo içerisinde nasıl durduğunu görebilir ve karar verebilirsiniz.

Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı Standı Fiyat

Acassia Home Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı Standı Fiyat

Acassia home ayaklı tuvalet kağıtlığı wc kağıtlık tuvalet kağıdı standı fiyatı belirlenirken ürünün üretiminde kullanılan yüksek kalite malzemeler ve ergonomik tasarımı göz önünde bulundurulur. Fonksiyonel ve ergonomik bir kullanıma sahip olan ürün, estetik görünümü sayesinde dekoratif bir ürün olarak kullanılır. Tek parça halinde monteli olarak gelen ürün, kolay temizlenebilir yapısı sayesinde elinize ulaşmasının hemen akabinde banyo içerisinde kullanılabilir. Ayaklı olması sayesinde banyonuzda herhangi bir monte işlemi yapmanıza da gerek bırakmadan kullanabilmenizi sağlar. Paslanmaz demir çubukları sayesinde uzun ömürlü kullanım avantajı da beraberinde gelir. İstediğiniz her yerde kullanabileceğiniz model, banyo gibi nemli ortamlar için ideal bir tercih olarak öne çıkar. Modern tasarıma sahip ürünü Trendyol’un avantajlarından yararlanarak yakından inceleyebilirsiniz. Kullananların yorumlarına ve fotoğraflarına ulaşabilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.