Acayip Kitaplar Beyin Avcısı-sihirbaz Çırağı / Bu Maceranın Kahramanı Sensin

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Acayip Kitaplar Beyin Avcısı-sihirbaz Çırağı / Bu Maceranın Kahramanı Sensin

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ahmet Baki Yerli’nin kaleme aldığı Beyin Avcısı serisinin kahramanı okurun kendisi. Macerayı tamamlamak için dikkat ve zekâ sorularını doğru cevaplaması gerekli.
  • ISBN: 978-605-9534-12-3 / Sayfa: 200 / Yaş:10+
  • İnsanlık kadar eski tarihe sahip bir meslek olan sihirbazlık, günümüzde bile seyredenleri kendine hayran bırakıyor. El çabukluğu ile bilimi ve zekâyı birleştiren sihirbazların sırları, yüzyıllardır gizemini korumaya devam ediyor. Sabırsızlıkla beklediğin tatilin, mahallenizin yakınlarına kurulan büyük sirk ile renkleneceği için çok mutlusundur. Şans eseri sirkin sihirbazı ile çalışma fırsatı yakalaman seni daha da heyecanlandırmaktadır. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Sihirbazın göz alıcı numaralarının arkasındaki karanlıkta büyük sırlar gizlidir. Kendini ve sevdiklerini korumak için zekâ sorularını çöz, doğru tercihleri yap ve karanlık planları boz. Soluk soluğa okuyacağın bu maceranın kahramanı sen ol!

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
Geri Bildirim Ver