ACE Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu Dağ Tazeliği 810 Gram X 4 Adet

239,99 TL
(60 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
4. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL
Kargo Bedava
288,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ACE Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu Dağ Tazeliği 810 Gram X 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POYRAZ TOPTAN VE PERAKENDE TEDARİK Satıcı Ünvanı: ZEKERİYA KUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5990337561
    Bu ürün POYRAZ TOPTAN VE PERAKENDE TEDARİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ACE Ultra Power, çamaşır suyu+yağ sökücü içerikli özel formülü ve yoğun kıvamı sayesinde, pek çok kullanım için mükemmeldir: Banyo yüzeylerinde hijyen sağlanması, mutfak ocaklarının üzerindeki yanmış yağ lekelerinin çıkarılması ve beyaz çamaşırların lekelerinin giderilmesi için.
Geri Bildirim Ver

Ace Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu Dağ Tazeliği 810 Gram X 4 Adet

Çamaşır suyu birçok kişinin hayatında yer edinen ve vazgeçilmezi olan deterjanlar arasındadır. Sağladığı faydalarla oldukça önemli bir yere sahiptir. Temizlik ürünü olarak karşınıza çıkan ACE ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyu dağ tazeliği 810 gram x 4 görünmeyenin ötesinde lekelere etki eden kaliteli performansıyla tercih edilir. Hızlı ve etkili hijyen sağlayan bu ürünün hoş kokusunu siz de hissedebilirsiniz. Sağlığınızı koruyan ve yaşam alanlarınızdaki kötücül mikroorganizmalardan arındıran bu ürünü güvenle kullanabilir ve temiz bir ortama sahip olabilirsiniz. Evinizde veya iş yerinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz çamaşır suyu sayesinde her yerde hijyen sağlamanız mümkündür. Banyoda, tuvalette, mutfakta veya çamaşırlarda sıklıkla kullanılan bu ürün, uygulandığı bölgeye derinlemesine hijyen sağlar. Az miktar ürünle geniş alanlarda ferah kokan derin bir temizlik yaparak işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

  • Yağ sökücü
  • Leke çıkarıcı
  • Beyazlatıcı

Yağ Sökücü Etkisiyle ACE Çamaşır Suyu

Yağ Sökücü Etkisiyle ACE Çamaşır Suyu

ACE ultra yoğun çamaşır suyu çeşidini sağlığınızı tehdit eden mikrop, inatçı yağ, leke, kir, toz ve beyaz çamaşırlarınız için kullanabilirsiniz. Ürünü mutfak tezgahında, zeminde ve lavabolarda hijyen sağlama amacıyla da tercih edebilirsiniz. Sıklıkla çay içtiğiniz bardakların, kaşıkların ve çaydanlıkların kararmış lekelerini ACE ile çıkarabilirsiniz. Böylelikle bu ürün ile mutfak araç gereçlerinin parlaklık kazanmalarına da yardımcı olabilirsiniz. Çamaşır yıkarken deterjan gözüne bir miktar ultra yoğun ürün ekleyerek sararan beyazların rengini açmanız mümkündür. Beyazlamasını istediğiniz ağır lekeli çamaşırların kirli yerlerine sulandırılmış ürün uygulayarak birkaç dakika bekletmeniz yeterlidir. Mikrop kırıcı etkisiyle hayatınızın önemli bir parçası olan ACE çamaşır suyu 810 gr ağırlığa sahiptir. Temizlik esnasında fayans gibi yerlere uygulanan güçlü etkili ürün, yüzeylere parlaklık kazandırır. Böylelikle siz de göze hitap eden hijyenik bir ortam oluşturabilirsiniz.

Güçlü Formülü ile ACE Ultra Yoğun Çamaşır Suyu 810 GR

Güçlü Formülü ile ACE Ultra Yoğun Çamaşır Suyu 810 GR

Temizlik sürecinde kullanılan deterjanların başında gelen ACE ultra yoğun çamaşır suyu 810 gr kapasitesi ile uzun süre kullanılabilir. Birkaç gram ürünle kaliteli bir hijyen gerçekleştirebilirsiniz. Dörtlü set halinde bulunan bu deterjanı duşa kabin ve klozetleri dezenfekte etmek amacıyla da kullanabilirsiniz. Klozet taşının ayrıntılı temizliğini sağlayan ince ve kıvrımlı formdaki kapak tasarımı, kullanışlı bir seçenek olarak size kolaylık sunar. Temizlik esnasında cilt için zararlı olabilen bu ürünü eldiven takarak kullanmanız tavsiye edilir. Uzun süreli temas halinde çıplak el üzerinde yakıcı etki gösterebilir. Kapalı ortamlarda solunmaması, ortamın mutlaka havalandırılması da önemli bir husustur. Mecburi hallerde maske takarak kendinizi ağır kimyasal solumaktan koruyabilirsiniz. Böylelikle kendinize zarar vermeden evinize parlaklık kazandırarak derinlemesine hijyen sağlayabilirsiniz. Yoğun kıvamlı olan bu ürünü çok amaçlı temizlik için tercih edebilirsiniz.

Temizliğin Vazgeçilmezi ACE Ultra Yoğun Çamaşır Suyu

Temizliğin Vazgeçilmezi ACE Ultra Yoğun Çamaşır Suyu

ACE ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyu dağ tazeliği 810 gram x 4 yorum bölümünden ürünün etkisine ve kalitesine ulaşarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Mikropları kıran özel formüllü ACE ultra çamaşır suyu hem leke çıkarıcı hem de yağ sökücü bir etkiye sahiptir. Zorlu kirleri hızlı bir şekilde arındıran bu ürünü kullandıktan sonra uyguladığınız bölgeyi durulamanız gerekir. Böylelikle zarar verici etkisini ortadan kaldırarak kullanabilirsiniz. Yüzey uygulaması için 5 litre suyun içine 120 ml çamaşır suyu ekleyerek karıştırabilirsiniz. Beyaz giysileriniz için çamaşır makinesinde ön yıkama programında rahatlıkla kullanılabilir. ACE ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyu dağ tazeliği 810 gram x 4 fiyat aralığı her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Trendyol üzerinden güçlü performansa sahip olan bu ürünü satın alabilir ve bulunduğunuz ortama ferahlık katabilirsiniz.