Acil Yayınları Tyt Matematik Acil Fonksiyonlar (güncel)

93,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kurumsal Fatura
97,75 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
114,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Acil Yayınları Tyt Matematik Acil Fonksiyonlar (güncel)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiKitap Al Satıcı Ünvanı: SCM HIZLI KİTAP ONLİNE SATIŞ VE MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757081086500001 Vergi Kimlik Numarası: 7570810865
    Bu ürün BiKitap Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acil Yayınları TYT Matematik Acil Fonksiyonlar

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Acil Matematik Fonksiyonlar ile Sınava Hazırlık

Üniversite sınavı farklı kademelerden oluşur. Bu sebeple konular ve çalışma yöntemleri farklılık gösterebilir. Bu sınavlara doğru ve etkili bir şekilde çalışmak başarıya ulaşmanız için size ciddi oranda kolaylık sağlar. Özellikle eksik olduğunuz veya tam olarak her sorusunu çözemediğiniz konuların iyice üstüne gitmelisiniz. Aksi takdirde sınavda çalışmanıza rağmen yetersizlik sebebiyle zorluk çekebilirsiniz. Hayatınızı etkileyen bu önemli sınavdan istediğiniz sonucu almak için ek kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Bunun için müfredatı yakından takip eden, soruları sınav sorularına yakın bir formatta hazırlayan, konuları pekiştirmenize yardımcı olan ve kendinizi denemenize fırsat sağlayan Acil Matematik Fonksiyonlar kitabı ile avantaj sahibi olabilirsiniz. Başarılı olma ihtimalini artırmak, sınava sağlam bir şekilde hazırlanmak ve emeklerinizin karşılığını alabilmek amacıyla tercih edebilirsiniz.

  • Müfredata Uygun
  • Soru Çözümleri
  • Farklı Soru Tipleri

Sınavlara Hazırlık İçin Acil Fonksiyonlar Kitabı

Sınavlara Hazırlık İçin Acil Fonksiyonlar Kitabı

Üniversiteye geçiş sınavından alacağınız sonuç gelecek hayatınızı büyük oranda etkiler. Hayallerinize kavuşmak, meslek sahibi olmak ve bu dönemi en iyi şekilde geçirmek amacıyla özenli bir çalışma programı oluşturmalısınız. Bunun için konuların derinine inmek, ayrıntılı bir şekilde öğrenmek ve pekiştirmek amacıyla fasikül tercih edebilirsiniz. Matematik katsayısı yüksek olan ve haliyle puana büyük oranda etkisi olan bir derstir. Fazlasıyla soru çıkma ihtimali olan ve matematiğin temellerini esas alan fonksiyon konusunda iyi bir seviyeye gelmek için Acil Fonksiyonlar kitabını deneyebilirsiniz. Konu hakkında yetersizlik yaşamanız halinde memnuniyetle kitaptan yararlanabilirsiniz. Sınava hazırlanmada öncü olan yayın sayesinde hedeflerinize bir adım yaklaşabilirsiniz. Acil Yayınları fonksiyonlar kitabıyla karşınıza çıkabilecek sorulara karşı hazırlıklı olabilirsiniz.

Acil Yayınları Fonksiyonlar Kitabı Özellikleri

Acil Yayınları Fonksiyonlar Kitabı Özellikleri

Sınava hazırlanırken çıkan sorulara benzer formatta hazırlanan veya çıkabilecek sorulara yakın olarak planlanan kitaplarla çalışmak sizlere ciddi oranda avantaj sağlar. Müfredata uygun olarak düzenlenen ve birçok soru çeşidini içinde barındıran Acil Matematik Fonksiyonlar fasikül ile tam anlamıyla bir çalışma gerçekleştirebilirsiniz. Yeni soru tipleriyle tanışırken karşınıza çıkabilecek çeşitli problemlere karşı hazırlıklı hale gelebilirsiniz. Analitik yeteneğinizi fazla soru çözerek geliştirebilir ve avantaj sahibi olabilirsiniz. Acil Matematik fonksiyonlar çözümlerini sizlere sunar. Bu sayede çözüm yolunu bilmediğiniz soruları kolay bir şekilde kavrayabilirsiniz. Ayrıca hatalarınızı öğrenip bir sonraki soruya hazır hale gelebilirsiniz. Acil Matematik fonksiyonlar video çözümleri sayesinde alanında uzman eğitmenler tarafından anlatılan konuları dinleyebilir ve tam anlamıyla konuyu kavrayabilirsiniz. Püf noktaları öğrenerek gelecek sorulara karşı tedbirli olabilirsiniz. Acil Matematik fonksiyonlar fasikül çözümleri ile rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Acil Yayınları Fonksiyonlar Kitabı Fiyatı

Acil Yayınları Fonksiyonlar Kitabı Fiyatı

Hayatınızı değiştirecek olan bu önemli sınava işinin ehli isim tarafından hızlı bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Konuları kavramanıza ve kolay bir şekilde gelecek soruları çözmenize fayda sağlayan kitaplardır. Müfredata uygun soru çeşitliliği sayesinde verimli bir çalışma olanağı sunar. Ayrıca soru çözümlemeleri ve videolu anlatım avantajı sağlar. Bu kitabın işlevi ve içeriği konusunda şüpheleriniz varsa müşteriler tarafından yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Acil Matematik Fonksiyonlar yorumları ile kitabın kalitesini, özelliklerini, içeriğini ve faydalarını önceden öğrenebilirsiniz. Acil Matematik fonksiyonlar nasıl sorusuna alabileceğiniz doğru ve güvenilir cevaplara bu şekilde kolayca ulaşabilirsiniz. Oldukça bütçe dostu olan bu faydalı kitaba hızlı bir erişim sağlayabilirsiniz. 887225 ürün kodu ile hızlı bir şekilde kitaba ulaşabilir ve cazip fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.