Acil Yayınları Acil Tyt -ayt Geometri Soru Bankası 2023

255 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
267,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Acil Yayınları Acil Tyt -ayt Geometri Soru Bankası 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acil Yayınları YKS TYT AYT Geometri Soru Bankası-2022 Yeni Müfredata Uygun! Video Çözümlü Çıkmış Değil Çıkmış Olabilecek Sorular

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Acil TYT -AYT Geometri Soru Bankası 2022 TYC00174880293

Soru bankalarında yayın evlerinin önemi oldukça fazladır. Hemen her konuda kişilerin tercihlerine ve son derece öğrenme analizlerine odaklı olarak bilgi edindikleri net olarak görülmektedir. Geometri soru bankaları ne kadar test çözüldüğü ile doğru orantılı olarak öğrenilmektedir. Acil Yayınları geometri soru bankası öğretirken düşünce yeteneğinin de çalıştırmayı hedefler. Bu hedef doğrultusunda kişilerin tercihleri ve doğru analiz ile yol alıyor olmaları önemlidir. Hemen her konuda kişilerin tercihlerine sunulan öğrenme alanı matematik ve geometri olarak sınırlandırılmamalıdır. Acil Yayınları TYT AYT geometri soru bankası çok fazla soru çözmeyi gerektiren bir eğitim alanıdır. Bu sebeple geometri alanında ne kadar soru çözümlenirse o kadar detaylı ve düzenli eğitim süreci devam ettirilmiş olur. Soru bankalarında genel amaç sık ve çok soru çözmek olarak tanımlanabilir.

  • Nitelikli Eğitim
  • Güçlü Teknik
  • Doğru Süreç Analizi

Acil Yayınları Acil TYT - AYT Geometri Soru Bankası ile Geometri Öğrenme Sanatı

Öğrencilerin genel olarak hangi konu ile sorun yaşadığını tespit edebiliyor olması konulara vakıf olduğunu ve bu doğrultuda öğrenmeyi geliştirmeyi hedeflediği bilinirse yol alma eylemi daha hızlı ilerleyecektir. TYC00174880293 Acil Yayınları ile değerlendirilen geometri süreci her öğrenci için aynı aşama ile ilerlemiş olacaktır. Ancak eğitim odaklı olarak gerekli örnekler ve incelemeler herkes için farklı ve bilgileri dâhilinde ilerleyecektir. Soru bankaları sık ve çok soru çözdürmenin yanı sıra nitelikli bir şekilde birden fazla soru çeşidini öğrenciye oturtmak ve öğretmeyi hedeflemektedir. Acil Yayınları acil TYT -AYT geometri soru bankası 2022 yılında gerçekleşen sınav odaklı olarak eğitimlerine devam etmektedir. Okul derslerine yardımcı bir kaynak olarak devam eden ve son derece aktif bir eğitim süreci oluşturan kurum öğrencilerin yararı gözetilerek müfredatlarını yenileyerek oluşturmaktadır.

Farklı Teknik Bilgiler İle Acil Yayınları Acil TYT - AYT Geometri Soru Bankası

Matematik öğrenme eylemi kolay olan bir branş değildir. Anlama, beceri ve analizi gerektiren ve bu süreci tam olarak tamamlayan tam kapsamlı bir eğitim gerektirir. Bu sebeple kişilerin tercihlerinde geometri ve matematik öğrenme isteği oldukça fazladır. Acil Yayınları acil TYT -AYT geometri soru bankası 2022 yorumları müşteri memnuniyeti olarak yapılmış ve yayın evinin son derece beğenilen kitapları satışlara sunuyor olduğu yönünde yapılmaktadır. Öğrencilerin beğenerek ve kolay bir şekilde öğrenerek kitapları satın aldığı bir eğitim seti olduğu görülmektedir. Acil Yayınları acil TYT -AYT geometri soru bankası 2022 içeriği soru analizleri ile birden fazla çeşidi olan soruların kalıplarını öğrencinin öğrenmesini amaçlar. Bu amaç doğrultusunda da sınavda daha pratik ve bilerek söz konusu kalıp soruları cevaplanmış olunur.

Acil Yayınları Acil TYT - AYT Geometri Soru Bankası 2022 TYC00174880293 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Soru bankalarında sınav amaçları herkes için son derece farklıdır. Fiyatlandırma ise, kitabın içeriğindeki bilgilerin doğrultusunda anlatılmaktadır. Hemen her alanda olduğu gibi kişilerin tercihlerine ve yeteneklerine göre değerlendirilir. Acil Yayınları acil TYT -AYT geometri soru bankası 2022 indirimleri sınav dönemlerinde yüksek rakamlar ile yapılmaktadır. Bu noktadaki amaç ise her öğrencinin istediği kitaba ulaşabiliyor olmasından kaynaklanmaktadır. Acil Yayınları acil TYT -AYT geometri soru bankası 2022 kampanyaları kitapların alanlarına ve içerik bölümlerine göre değerlendirilir. Bu kapsam da kampanya kitapları bir önceki yılın kitapları da olsa yine de bir öğrenci tarafından değerlendirilebilir durumdadır. Soru çeşitliliği açısından. Sizler de Acil Yayınları acil TYT- AYT geometri soru bankası kitap analizlerini yapabilmek ve konuda uzman detaylara ulaşabilmek için de Trendyol üzerinden tüm detaylara kolayca ulaşabilirsiniz.