Acil Yayınları Acil Tyt Matematik Problemler 2024

156 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
148,50 TL
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Acil Yayınları Acil Tyt Matematik Problemler 2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTABADAİR Satıcı Ünvanı: MN KİTAP YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622230393900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222303939
    Bu ürün KİTABADAİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acil Yayınları TYT Matematik Acil Problemler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Acil Yayınları TYT Matematik Problemler 2020

Problemler konusu matematikte önem taşıyan temel konuların başında gelir. ALES, DGS, TYT, AYT, MSÜ ve KPSS sınavlarında da problem sorularına sıkça yer verilir. Üniversiteye giriş sınavının ilk basamağı olan temel yeterlilik testi 4 bölümden oluşur. Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilimlerden oluşan sınavda 40 adet matematik sorusu bulunur. 2018 yılından itibaren uygulanmaya başlayan TYT sınavında geleneksel sorulardan farklı çok sayıda yeni nesil probleme yer verilir. Bu nedenle basım tarihi güncel olan kitapların tercih edilmesi sınav için oldukça önemlidir. Acil Yayınları TYT matematik problemler 2020, sınava benzeyen yeni nesil sorularıyla sıkça tercih edilir. Güncel soru tiplerini içeren kitabı TYT sınavının yanı sıra ALES, MSÜ ve KPSS gibi sınavlara hazırlık sürecinde de kullanabilirsiniz.

  • Konu özetleri
  • Yeni nesil sorular
  • Tamamı çözümlü sorular

Acil Yayınları TYT Matematik Problemler Kitabı Özellikleri

Acil Yayınları TYT Matematik Problemler Kitabı Özellikleri

Üniversiteye hazırlık sürecinde olan kişiler için kaynak kitap seçimi büyük önem taşır. Sınava yakın tipte örneklerin bulunduğu kitapların tercih edilmesi başarıyı doğrudan etkiler. YKS sınavının ilk basamağı olan temel yeterlilik testinde 40 adet matematik sorusu bulunur. Her yıl ortalama 12 sorunun problemler konusundan geldiği sınavda yeni nesil sorulara sıkça yer verilir. Gelenekselleşmiş problemlerin yerine sınava benzer nitelikteki yeni nesil problemleri içeren kitapların çözülmesi başarılı olmak için oldukça önemlidir. Acil Yayınları matematik problemler 2020 yılında basılan, içeriği tamamen temel yeterlilik testindeki soru tiplerine göre hazırlanan bir kaynak kitaptır. Soruların tamamının çözümlü olması sayesinde soru tipleri kolayca anlaşılabilir ve öğrenme süreci kolaylaşır. Testlerden önce yer alan kısa konu özetleri ve çözümlü örnekler ile soru tiplerinin nasıl çözüldüğünü öğrenebilir, problem çözümünde kendinizi geliştirebilirsiniz.

Acil Yayınları TYT Matematik Problemler 2020 Kullananlar

Acil Yayınları TYT Matematik Problemler 2020 Kullananlar

Temel yeterlilik testinde konuların yeterince bilinmesinin yanı sıra zaman yönetimi de önemlidir. Sorular üzerinde uzun süre harcamak başarı düzeyinin azaltır. 40 soru içeren matematik testinde her yıl ortalama 15 adet probleme yer verilir. Yeni nesil problemler adı verilen soru tiplerinde öğrencilerin problemi okuma, anlama ve çözüme dökme süresi önem taşır. Bu soruların mantığının anlaşılması ve çözüm süresinin kısalması için çok sayıda örnek çözülmesi gerekir. Acil Yayınları tarafından hazırlanan 2020 TYT matematik problemler kitabı, içeriğinde temel yeterlilik testiyle aynı tipte çok sayıda yeni nesil problem barındırır. Soruların tamamının çözümlü olması sayesinde Acil Yayınları tyt matematik problemler 2020 kullananlar, soru tiplerine göre hızlı ve doğru çözümü kolayca öğrenebilirler. Sınavda karşınıza çıkabilecek soru tiplerine benzer örnekler içeren bir kaynak kitap arıyorsanız ürünü değerlendirebilirsiniz.

Acil Yayınları TYT Matematik Problemler 2020 Fiyatı ve Yorumları

Acil Yayınları TYT Matematik Problemler 2020 Fiyatı ve Yorumları

ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda problemler konusu oldukça geniş bir yer kaplar. Her yıl çok sayıda problem sorusunun yer aldığı sınavlara hazırlanırken güncel tipte örnekler çözmek oldukça önemlidir. YKS sınavının ilk basamağı olan temel yeterlilik testi, 2018 yılında uygulanmaya başlanmış olup önceki yıllardan farklı tipteki sorulara sahiptir. Bu sınava hazırlanırken yeni nesil problemler içeren kitaplar çözülebilir. Kaliteli ve güncel soru tipleri ile sıkça tercih edilen Acil Yayınları, çıkardığı TYT 2020 problemler kitabında tamamı çözümlü çok sayıda örnek içerir. Konu özetleri içermesiyle de oldukça kullanışlı olan Acil Yayınları TYT matematik problemler 2020 fiyatı oldukça elverişli rakamlarda satışa sunulur. Sınav soruları ile uyumlu kaliteli bir kaynak kitap arıyorsanız ürünü Trendyol’da Acil Yayınları TYT matematik problemler 2020 yorumları ile birlikte inceleyebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.