7
Notebook Koruyucu kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

ACL Macbook Için Type-c To Usb 3.0 Dönüştürücü Yeni Model

47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
12 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
12 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
59,50 TL
8.8
merchant-badge-image
44 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
69,99 TL
12 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
75,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ACL Macbook Için Type-c To Usb 3.0 Dönüştürücü Yeni Model

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SHARPA Satıcı Ünvanı: ŞERVAN YAPI İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARETLİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619108053000001 Vergi Kimlik Numarası: 6191080530
    Bu ürün SHARPA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Type-C to USB Macbook bilgisayarları USB cihazlarla bağlantı kurmasına yönelik köprü görevindedir. Tüm Type-C cihazlarıyla uyumlu olması sayesinde model fark etmeksizin kullanıma uygundur.
  • 3.1 Type-C girişini Type-C to USB 3.0 dönüştürmesiyle veri aktarımını kolaylaştırır. Port değişiminin dişiden erkeğe olarak gerçekleştirilmesini sağlayan yapıdadır.
  • USB 2.0, USB 3.0, USB 3.1 tiplerinin tamamıyla uyumlu olduğundan dolayı ACL aksesuar dönüştürücü birçok cihazı destekler. Macbook ürünlerinin diğer cihazlarla veri transfer hızını arttırır.
  • Metal tasarımı sayesinde oldukça şık ve hoş bir görüntü yaratır. Kolayca taşınabilir olmasını sağlayan kompakt tasarımı her an yanınızda olmasını sağlar.
  • Pratik bir şekilde çalışan yapısı kurulum gerektirmez. Tak çalıştır özelliğiyle gerekli olan bağlantıyı gerçekleştirmek mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ACL Macbook için Type-C to USB 3.0 Dönüştürücü Yeni Model KT3033EREWW

Teknolojik aletler, çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayarak hayatınızı kolaylaştırır. Bu aletlerin, kendilerine özgü şarj ve bağlantı girişleri bulunur. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte bu girişler standart hale gelmeye başlar. Bu sayede, kullanılan bağlantı türleri azalsa da tek bir standart modele indirgenemez. Hala farklı aletler için çok sayıda bağlantı türleri bulunur. Bunlardan sıklıkla kullanılan girişler; type-C ve USB girişidir. Bu iki girişten yalnızca bir tanesi bulunan teknolojik cihazlar için, iki girişi bir araya getirmeye yarayan dönüştürücüler kullanılır. ACL Macbook için Type-C to USB 3.0 dönüştürücü yeni model KT3033EREWW, type C girişi olan cihazlara USB girişi de sağlanabilmesi için kullanılır. Bu ürün ile, C tipi girişi olan cihazınıza USB girişli başka bir bağlantı kurabilirsiniz.

  • Tüm USB modelleri ile uyumlu
  • Metal renkli tasarım
  • Ergonomik boyut

Kullanışlı Özellikleri ile ACL Type-C için USB Dönüştürücü

Kullanışlı Özellikleri ile ACL Type-C için USB Dönüştürücü

ACL Macbook için Type-C to USB 3.0 dönüştürücü, C tipi girişleri USB 3.0 girişine çevirir. Bu sayede, bilgisayarınız ya da C tipi girişe sahip olan diğer teknolojik aletleriniz ile USB girişli cihazlarınızı kullanabilirsiniz. ACL dönüştürücünün type-C tarafı, bu girişe sahip olan tüm cihazlar ile uyum göstererek sorunsuz bir şekilde çalışır. Mouse, flash bellek, kamera gibi standart USB uç ile bağlantı sağlayan tüm aygıtlar ile kullanılabilir. Ürün, standart USB uçlu tüm modeller ile uyum sağlar. Metal tasarımı hoş ve şık bir görünüm sunar. Bu özelliği ile kullanışlı olmasının yanında göze de hitap eder. Ergonomik boyutu sayesinde yanınızda rahatça taşımanıza olanak sağlar. Dilediğiniz yere götürebilir, farklı alanlarda çalışabilirsiniz. Bu ürün sayesinde cihazınıza farklı teknolojik aygıtlar bağlayarak performansını arttırabilir ve farklı deneyimler kazanabilirsiniz.

ACL Type-C için USB Dönüştürücü Kullanım Avantajları

ACL Type-C için USB Dönüştürücü Kullanım Avantajları

Macbook Type-C dönüştürücü bilgisayar ve telefon gibi teknolojik cihazlardaki C tipi yuvalara, USB girişinin de sağlanabilmesi amacıyla tasarlanır. Bu ürün ile sahip olduğunuz cihazlara, farklı özelliklere sahip aygıtları kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz. Ürün, C türünde girişi olan bilgisayarlara USB kablolu yazıcı bağlamak için kullanılabilir. Kablosuz farelerin bilgisayara bağlanması da kullanım alanlarından bir tanesidir. C tipi girişe sahip telefonlara flash bellek girişi sağlamak için de kullanılır. Flash bellek kullanarak belgelerinizi ve fotoğraflarınızı görüntüleyebilirsiniz. Eğer cihazınız destekliyorsa veri transferi de gerçekleştirmeniz mümkündür. Kamera ya da standart USB uca sahip çeşitli cihazların kullanımı da sağlanabilir. Bu özellikleri ile ACL dönüştürücü, hayatınızı kolaylaştıran bir üründür. Yapmak istediğiniz işlemin kullandığınız aygıtta uygulanabilir olduğundan emin olduktan sonra Macbook Type-C USB dönüştürücü kullanarak performans deneyiminizi arttırabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla ACL Type-C için USB Dönüştürücü

Uygun Fiyatlarla ACL Type-C için USB Dönüştürücü

ACL dönüştürücü, C tipi girişleri USB girişi olarak da kullanmanızı sağlayarak hayatınızı kolaylaştırır. Tek bir yuva ile cihazınıza farklı bağlantılar sağlayabilirsiniz. Bu bağlantılar sayesinde farklı özelliklere sahip cihazlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Bu ürün, özellikleri sayesinde zaman ve para konusunda tasarruf etmenizi sağlar. ACL Macbook için Type-C to USB 3.0 dönüştürücü fiyatı belirlenirken ürünün, sağlamlığı ve kullanım alanlarının çeşitliliği göz önünde bulundurulur. ACL dönüştürücü farklı kullanımlar için uygundur. Metal, şık ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Dış katmanının metal olması sayesinde sağlam ve uzun ömürlüdür. Aynı zamanda, boyutunun ergonomik olduğundan ve kolay taşınabildiğinden bahsedilir. Boyutunun ufak olması sayesinde yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu ürün, C tipi girişlerin tümünde sorunsuz bir şekilde çalışır. ACL C-type dönüştürücüye Trendyol’un uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ACL Macbook için Type-C to USB 3.0 dönüştürücü yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.