Acord Askılı Wc Koku Giderici Blok (ernet) 50 Gr X 12 Adet

239,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acord Askılı Wc Koku Giderici Blok (ernet) 50 Gr X 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Itır avm Satıcı Ünvanı: MEMET GÜVEN ÖDEMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510030884
    Bu ürün Itır avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuvaletlerde istenmeyen tüm kokuları gidermek için kullanılır. Selefonda delik açılarak tuvalete asılır. Pakette 12 adet bulunmakta olup her birinin kendi askısı da mevcuttur.
Geri Bildirim Ver

Acord Askılı Wc Koku Giderici Blok (ernet) 50gr - 12 Adet

Tuvaletlerde hijyenin sağlanması, bu alanlarda ortaya çıkan kötü kokuların giderilmesi gerekir. Bu alanların temiz bir kokuya sahip olmasını sağlamak için çeşitli ürünler veaparatlar kullanılır. Bu doğrultuda üretimi yapılan Acord askılı WC koku giderici blok (Ernet) 50 gr x 12 adet ürün bulunan paketlemesiyle ekonomik özelliklere sahiptir. Bir paket içerisinde 12 adet koku giderici bulunan ürün, tuvaletlerde hijyenin sağlanmasına yardımcı olur. Burada oluşan istenmeyen kokuların giderilmesi için kullanabileceğiniz ürünler, sağlıklı ve ferah kokuya sahip bir alan yaratmanıza yardımcı olur. Suyla etkileşime girerek ortamın havasını değiştirir. Ferah ve temiz bir kokuya sahip alan yaratılır. Ürünü satın alarak tuvaletinizi hijyenik bir hale getirebilirsiniz.

  • Kendi askısıyla kolay montaj
  • Ferah ve hoş esans
  • Etkili formül

Ferah Kokusuyla Acord Askılı WC Koku Giderici

Ferah Kokusuyla Acord Askılı WC Koku Giderici

Suyla etkileşime girerek klozetin içini temizleyen ürün, formülünde bulunan parfümle ortamın hoş bir kokuya sahip olmasını sağlar. Sağladığı etkili temizlikle hijyenik bir klozete sahip olmanıza yardımcı olur. Tuvalet ortamında klozetten yayılan istenmeyen kokuları ortadan kaldırır. Bunun için tasarlanan özel içeriğiyle etkili bir temizlik yapan ürün hoş kokusuyla dikkat çeker. Klozete takılmasıyla beraber kullanıma hazır hale gelen ürün, banyonuzda hijyeni yakalamanız için uygun özellikler taşır. Hoş bir kokuya sahip olan ürün, kolay bir şekilde monte edilir. Uygun kullanım talimatları takip edilerek ürün aktif hale geldiğinde ortamda yer alan istenmeyen kokular bastırılır. Kolay montaj özelliği, hızlı ve etkili formülüyle temiz bir klozete sahip olmanızı sağlar. Etkili formülüyle dikkat çeken Acord askılı WC koku gidericiyi kullanarak banyo temizliğinizi bir farklı boyuta taşıyabilirsiniz.

Pratik Bir Şekilde Kullanılan Acord Askılı WC Koku Giderici

Pratik Bir Şekilde Kullanılan Acord Askılı WC Koku Giderici

İçeriğinde bulunan parfümle, temizlik sonrası hoş bir koku bırakan ürün, kolay kullanım özelliklerine sahiptir. Birlikte sunulan askısıyla ekstra bir aparat gerektirmeksizin kolay bir şekilde klozete asılır. Acord askılı WC koku giderici nasıl kullanılır, sorusunun cevabı ise oldukça basittir. Pratik, kolay ve anlaşılır adımlarla kısa süre içerisinde ürün kurulumunu tamamlayabilir, klozete monte edilen ürünü hemen güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. İçeriğinde nitelikli temizlik bileşenleri bulunan madde, suyla temas etmesi halinde aktif bir hale gelir. Klozetinizi parlatarak temizletmesinin yanında parfümlü içeriğiyle hoş bir koku bırakan ürün, bu alanın ferah bir yapıya sahip olmasına yardımcı olur. Dilerseniz Acord askılı WC koku giderici blok (Ernet) 50 gr x 12 adet kullananlar tarafından yazılan yorumları da okuyabilirsiniz. Deneyimli müşterilerin görüşlerinden yola çıkarak ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Acord Askılı WC Koku Giderici

Uygun Fiyatlı Acord Askılı WC Koku Giderici

Akan suyla aktif hale gelerek klozeti temizleyen hijyen maddeleri, klozetinizin içindeki bakterilerden arınmasını sağlar. Böylelikle kullanışlı ve sağlıklı bir ortam yaratır. Temizlik işleminin ardından hoş bir koku bırakan ürün, pratik kullanımıyla ön plana çıkar. Bu ürünle her sifon çekişinizde saatler süren etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürüne Trendyol aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz. Avantajlı alışveriş özelliklerinden faydalanarak bütçe dostu bir şekilde satın alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Acord askılı WC koku giderici blok (Ernet) 50 gr x 12 adet fiyatları uygun aralıklarda yer alır. Müşteri dostu özelliklere sahip ürünü satın almadan önce yazılan Acord askılı WC koku giderici blok (Ernet) 50 gr x 12 adet yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kolay ve pratik kullanımıyla dikkat çeken ürünü satın alarak banyonuzdaki temizliği nitelikli bir hale getirebilirsiniz.