Acr Elektrikli Çit Makinası Yüksek Güç

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Acr Elektrikli Çit Makinası Yüksek Güç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACRSOLAR Satıcı Ünvanı: ACR SOLAR ELEKT.EŞYALARI ÜRETİMİ YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI MAK.İNŞ.HAY.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0005089698500001 Vergi Kimlik Numarası: 0050896985
    Bu ürün ACRSOLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KUTU İÇERİĞİ 1- YÜKSEK GÜÇ ÇİT MAKİNASI 2- 12 VOLT 1 AMPER TRAFOLU ADAPTÖR 3- AKÜ MAŞASI (AKÜ İLE ÇALIŞTIRMAK İÇİN) 4- TOPRAKLAMA ÇUBUĞU * YABANİ HAYVANLAR BAHÇENİZE ZARAR MI VERİYOR? ÇİFLİĞİNİZDE HAYVANLARINIZA SALDIRAN YIRTICI HAYVANLAR MI VAR??? ARTIK MAHSÜLÜNÜZE VE ÇİFTLİKLERİNİZE ZARAR VERMESİ PROBLEM OLMAKTAN ÇIKIYOR. * DEĞERLİ ÇİFÇİLER VE ÇİFTLİK SAHİPLERİ ARTIK MAĞDUR OLAMAYACAK... TELEF OLAN MAHSÜLE VE ÇİFTLİK HAYVAN KAYIPLARINA ARTIK SON.... BU SİSTEMİ BAHÇENİZDE,ARICILIKTA,KAMP YERİNDE,BESİ ÇİFTLİKLERİNDE GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ. ELEKTRİKLİ ÇİT MAKİNASI NASIL ÇALIŞIR ? Elektrikli çit enerjilendiricileri, çit en az bir saniye zaman aralıklarıyla kısa süreli, yüksek voltajlı elektrik darbeleri verir. Bu darbelere maruz kalan canlı
  • kısa, hatırlanabilir ve güvenli bir uyarı almış olur. Böylelikle çiftlik hayvanlarının istenilen alanda kalmasını sağladığı gibi yabancı canlılarında bu alanın dışında tutulması sağlanır. Çitleri enerjilendiren yüksek voltaj darbelerinin oluşturduğu psikolojik bariyer, çitlerin fiziksel olarak fazla dayanıklılık gerektirmeden hayvanların istenilen alanda tutulmasını sağlar. CİHAZIN KURULUMU 1. Enerjilendiricinin SİYAH çıkışını topraklama çubuğuna bağlayınız. 2. Enerjilendiricinin KIRMIZI çıkışını çit teline bağlayınız. 3. Cihazın açma anahtarını “0” kapalı konumuna getiriniz. 4. Enerjilendiricinin güç girişini kutudaki adaptör ve akü için uygun olan aksesuarları kullanarak güç kaynağına bağlayınız. Z 5. Bağlantıların birbirleri arasında en az 15 cm uzaklık olduğundan emin olduktan sonra cihazın anahtarını açarak güvenle kullanabilirsiniz. Çitleri enerjilendiren yüksek voltaj darbelerinin oluşturduğu psikolojik bariyer, çitlerin fiziksel olarak fazla dayanıklılık gerektirmeden hayvanların istenilen alanda tutulmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
Geri Bildirim Ver