4
Blender Seti kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Genel Markalar Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı

263,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308 TL294 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Farma Satıcı Ünvanı: AHMET ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600905306000001 Vergi Kimlik Numarası: 3520000202
    Bu ürün Trend Farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baoxi Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blender 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı 10-12 saat şarj yapılmalıdır Renkler stok durumuna göre Gönderilmektedir. NOT: KULLANILAN ÜRÜNLERİN İADESİ KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Güç 800 - 1200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Mavi
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hacim 1000 ml
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Plastik
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı 1 Kademeli
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Yok
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Acr MNL-0114 Baoxi Taşınabilir Şarjlı 3 Bıçaklı 380 ml El Blenderı Smoothie Milkshake ve Detoks İçecek Karıştırıcı

Acr Baoxi taşınabilir şarjlı 3 bıçaklı mavi el blenderı 380 ml, son derece pratik bir üründür. Bir elektrik prizine veya kabloya ihtiyaç duymadan kullanılır. Meyve, sebze, tatlandırıcı ürünler ve kuru yemişler gibi içine eklediğiniz tüm malzemeleri kolaylıkla parçalar ve karıştırır. Çok kısa sürede içecek karışımınızı hazır hâle getirir. Dilerseniz hemen hazneyi motor standından ayırıp içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Ürünün sızdırmaz kapağı sayesinde bu hazneyi güvenle yanınıza alabilirsiniz. Bu blender; evlerde, ofislerde, yurtlarda ve hatta piknik gibi dış mekân aktivitelerinde kullanılabilecek bir üründür. 3 bıçağı, yüksek motor gücü ve taşınabilir haznesi sayesinde hayatınızı kolaylaştıracak olan bu cihazı uzun yıllar güvenle kullanmanız mümkündür.

  • 380 ml kapasite
  • Buz hariç tüm sert malzemeleri parçalama özelliği
  • Şarjlı kullanım

Acr Baoxi 3 Bıçaklı Mavi El Blenderı Özellikleri

Acr Baoxi 3 Bıçaklı Mavi El Blenderı Özellikleri

Acr Baoxi 380 ml taşınabilir şarjlı 3 bıçaklı mavi el blenderı; smoothie, milkshake ve detoks çayı gibi içecekleri hazırlayabileceğiniz bir üründür. Ürün; motor standı ve taşınabilir hazne olmak üzere iki parçadan oluşur. Güçlü motoru sayesinde kısa sürede mükemmel karışımlar hazırlar. Acr Baoxi 3 bıçaklı şarjlı el blenderı, doğrama ve çırpma fonksiyonlarına sahiptir. İçerisine eklenen malzemeleri, küçük parçalara ayırır ve birbirine karıştırır. Ezmez, dilimlemez, rendelemez. Tüm bu işlemleri yapmak için seçebileceğiniz tek bir hız ayarı bulunur. İçeceğinizi hazırladıktan sonra hazneyi yanınıza almanız mümkündür. Bu sayede hem daha az bulaşık çıkarır hem de zamandan tasarruf edersiniz. Üstelik cihazın 380 ml'lik haznesi, hazırladığınız karışım için oldukça yeterlidir. Plastik malzeme ise son derece hafiftir. Yanınızda başka bir şişe taşımanıza gerek kalmayacağı için yükünüz azalır.

Acr Baoxi Taşınabilir Şarjlı 380 ml El Blenderı Kaliteli midir?

Acr Baoxi Taşınabilir Şarjlı 380 ml El Blenderı Kaliteli midir?

Acr Baoxi 3 bıçaklı 380 ml mavi el blenderının hem motor hem de hazne bölümü, sert plastikten imal edilir. Dolayısıyla ürün; kullanım, temizleme ya da saklama sırasında alabileceği darbelere karşı dirençlidir. Kırılmaz, çatlamaz, çizilmez ve kolay deforme olmaz. Sert plastikler, yüksek oranda ısı ve elektrik yalıtkanlığına sahiptir. Bu cihazı çalıştırırken enerji kaynaklı herhangi bir güvenlik problemiyle karşılaşmanız mümkün değildir. Korozyona karşı da dayanıklı olan bu malzeme, her daim gıda ile temasa uygundur. Bu blender, herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir üründür. Cihazın iç aksamı da zamana ve kullanıma bağlı olarak zarar görmez. Ürünün motor performansı düşmez. Yüksek performansla çalışan bu cihazı sadece meyve gibi yumuşak malzemelerle değil, ceviz gibi sert kuru yemişlerle de kullanmanız mümkündür.

Acr Baoxi Şarjlı 3 Bıçaklı 380 ml El Blenderı Kimler İçindir?

Acr Baoxi 380 ml taşınabilir şarjlı 3 bıçaklı mavi el blenderı, içeceğini yanında taşımak isteyen bireyler için ideal bir üründür. Sporcular, detoks sularını veya enerji veren karışımlarını hazırlayıp yanlarında taşımak için bu cihazı tercih edebilir. Sabah kahvaltı yapmaya vakti olmayan öğrenciler, 2 dakikada elde edecekleri smoothie karışımlarını alıp derse koşabilir. Kişilerin karışımı akşamdan hazırlayıp hazneyi buzdolabında bekletebilir. Bu ürün; sık seyahat edenlerin, paketli gıda tüketmeyenlerin ve gün içinde fazla vakti olmayanların kullanımına uygundur. Elektrik kablosu ile değil, şarjla çalışan cihaz, kısıtlı imkânlara sahip olan kişilere de hitap eder. Yurtta veya apartta kalan, her zaman mutfağa veya elektrik prizine ulaşamayan kimseler için kurtarıcı bir üründür. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Acr Baoxi taşınabilir şarjlı 3 bıçaklı mavi el blenderı 380 ml yorumlarını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu şarjlı blenderı Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.