Activex El Temizleme Jeli Aktif 100 ml

149 TL
(1.490 TL / lt)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Activex El Temizleme Jeli Aktif 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA CENTER Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180708649
    Bu ürün AKÇA CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Activex 100 ml Antibakteriyel Aktif El Temizleme Jeli

Sağlıklı bir yaşam için el temizliği son derece önemlidir ve Activex antibakteriyel el temizleme jeli de bu duruma yeterli önemi gösteren bir üründür. Ürün geliştirilirken el bölgesi merkeze alınmış ve yeterli temizliği sağlayabilecek bir formül hazırlanmıştır. Activex tarafından geliştirilen bu özel formül sayesinde etkin bir temizlik ve derinlemesine bir hijyen sağlayabilmek mümkündür. Activex el temizleme jeli, uzmanlar tarafından geliştirilmiş ve bağımsız kuruluşlar tarafından test edilmiştir. Bu testler sonucunda ürünün son derece etkili olduğu da kanıtlanmıştır. Kalitesi ve güvenilirliği sayesinde gönül rahatlığıyla satın alınabilen bu temizlik ve hijyen ürünü, 100 mililitrelik ambalajı ile de uzun ömürlü bir kullanıma olanak tanır.

  • El bölgesine özeldir ve durulama gerektirmez.
  • Laboratuvar ortamında test edilmiştir.
  • Bakterilerin %99,99’unu yok etme etkisi gösterir.

Antibakteriyel El Temizleme Jelinin Özellikleri Nelerdir?

Antibakteriyel El Temizleme Jelinin Özellikleri Nelerdir?

Activex antibakteriyel el temizleme jeli aktif 100 ml miktarında içeriğe sahip olan ambalajı ile satışa sunulmuştur. Bu ambalaj, hem kullanım kolaylığı hem de taşınabilirlik sağlamaktadır. Sahip olduğu özellikler itibariyle son derece güçlü bir etki gösterir. Gösterdiği sonuçlar sayesinde maksimum hijyen sağlar ve kullanıcıların sağlığını, eller aracılığıyla gelecek risklere karşı korur. Activex el temizleme jeli, özellikle el bölgesinde yaşayabilen bakterilere karşı geliştirilmiş ve bu bakteriler üzerinde test edilmiştir. Antibakteriyel özelliği taşıyan ürün, el bölgesindeki bakterileri %99,99 oranında yok eder ve bu bakterilerin sağlığa zarar vermesini önler. Activex el temizleme jelinin formülü, laboratuvar ortamında; Esherichia coli ATCC 10536, Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442, Enterococcus hirae ATCC 10541 ve Staphylococcus aureus ATCC 6538 gibi bakteriler üzerinde test edilmiştir.

Antibakteriyel El Temizleme Jeli Kullanışlı mıdır?

Antibakteriyel El Temizleme Jeli Kullanışlı mıdır?

Activex antibakteriyel jelin kullanışlı olmasını sağlayan en önemli detaylardan biri ürünün ambalajıdır. Kolay ve pratik kullanım için özel olarak tasarlanmış olan ambalaj, minimal bir tasarıma sahiptir. Elde tutması ve uygulaması son derece basittir. Bu sayede zaman kaybı yaşatmadan hijyen sağlayabilmektedir. Bu portatif ambalajı sayesinde cepte, çantada ve araç içinde rahatlıkla taşınabilir. Dolayısıyla seyahatlerde, iş yerlerinde ve okullarda da her zaman kullanılabilir. Activex el temizleme jeli, durulama ve su gerektirmediği için de kullanışlı olarak nitelendirilebilir. Jel ele döküldükten sonra hızla kurur ve elleri yıkamaya gerek kalmaz. Yapışkan bir his bırakmaz. Bununla birlikte nemlendirici etkisi de vardır ve cilt sağlığına da destek olur. Ferahlatıcı etkisi sayesinde temizliği ve hijyeni hissettirir, günün her saati gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Antibakteriyel El Temizleme Jeli Kaliteli midir?

Activex 100 ml Antibakteriyel Aktif El Temizleme Jeli

Activex el temizleme jeli, üretici firmanın sektördeki yeri sayesinde kullanıcı tarafında, kalite konusunda bir şüphe yaratmaz. Activex markasının ürettiği diğer ürünlerde olduğu gibi bu antibakteriyel el temizleme jelinde de kalite rahatlıkla hissedilebilir. Ürün hem ambalajıyla hem içeriğiyle hem de gösterdiği etki ile kalitesini doğrudan yansıtabilmektedir. Activex antibakteriyel el temizleme jeli aktif 100 ml yorumları da ürünün kaliteli olduğunu tescilleyen detaylar içermektedir. Trendyol üzerindeki yorumlar sadece ürünü satın alanlar tarafından yapıldığı için doğruluk konusunda bir şüphe yaratmaz. Kullanıcılar, ürününden aldıkları verimi yorumlar aracılığıyla diğer kullanıcılara aktarır. Satın almadan önce bu yorumları incelemek her zaman faydalıdır. Fiyatı ile de son derece ekonomik olan Activex el temizleme jeli, her bütçeye hitap eder. Herkes tarafından satın alınabilir ve çocuk, yetişkin ya da yaşlı fark etmeksizin kullanılabilir. Kullanmadan önce kullanma talimatını dikkatle okumak ve bu talimatlara sadık kalmak da son derece önemlidir.