7
Sıvı Sabun kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas 1,5+1,5+700ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
424,84 TL

Ürün Bilgileri

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas 1,5+1,5+700ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SELÇUKLU AVM Satıcı Ünvanı: SEVİLAY TOPTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8550632697
    Bu ürün SELÇUKLU AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Activex Sıvı Sabun, özel olarak geliştirilen 7 etkili formülü ile tam koruma sağlar (*). İçeriğindeki aktif sayesinde bakterilerin %99,9'unu 10 saniyede öldürür ve cildinizde maksimum hijyen sağlar .
Geri Bildirim Ver

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas 1,5+1,5+700 ml

Bakteri ve mikroplar, çeşitli hastalıkların yayılmasına sebep olan canlılardır. Bu canlılardan korunabilmek adına Activex antibakteriyel sıvı sabun hassas 1,5+1,5+700 ml seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, antibakteriyel özelliği sayesinde çok sayıda mikrop ve bakterinin etkisiz hale getirilmesinde kaynaklık eder. Bu özelliği sayesinde müşterileri pek çok sağlık sorununa karşı yüksek oranda korur. Aynı zamanda özel geliştirilmiş formülü sonucunda cilt bariyerinin korunmasına yardımcı olur. Tahriş ya da kızarıklık gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli problemler ile karşılaşılmadan yüksek oranda koruma sağlar. Böylelikle fark yaratır. Ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasında rol oynayan özelliklerinden biri de hassas tenler için uygun olmasıdır. Siz de yüksek oranda koruma sağlayan bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Yüksek oranda koruma
  • Hassas ciltler için uygun
  • Özel formül

Etkili Activex 1,5+1,5+700 Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas

Etkili Activex 1,5+1,5+700 Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas

Activex antibakteriyel sıvı sabun, özel olarak geliştirilen 7 korumalı formüle sahiptir. Özel formülü ürünün çeşitli bakteri ve mikroplara karşı yüksek oranda koruma sağlamasından kaynaklık eder. Bu özelliği sonucunda insan vücudunun grip ya da nezle gibi çeşitli hastalıklara karşı maksimum düzeyde korur. Aynı zamanda ürün; 2 adet 1,5 kg ile 1 adet 700 ml antibakteriyel sıvı sabunun bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. İdeal miktarı sayesinde müşteri istek ve ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına katkıda bulunur. Miktar özelliği, ürünün uzun süre kullanılabilmesine yardımcı olur. Bu özelliklerinin yanı sıra antibakteriyel sabun, sıvı bir formda müşterilere ulaştırılır. Sıvı formu, ürünün kolay ve rahat biçimde kullanılmasına olanak tanır. Sıvı formu sayesinde ürün çocuklar tarafından da pratik şekilde kullanılabilmesine imkan sunar. Siz de kaliteli ürünü tercih edebilirsiniz.

Activex 700 ml Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas Yorumları

Activex 700 ml Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas Yorumları

Activex antibakteriyel sıvı sabun hassas 1,5+1,5+700 ml yorumları da olumlu yöndedir. Ürün, hassas ciltler dikkate alınarak tasarlanır. Bu özelliği sayesinde insan teninde herhangi bir alerjik reaksiyonun oluşması söz konusu değildir. Ürün, özel formülü sonucunda mikrop ve bakterilerin yayılmasının önüne geçer. Yaşam alanlarının temizlenmesinde büyük katkı payına sahiptir. İçerisinde yer alan özel formül, sayesinde cilde bakım yapar. Kuruluk veya döküntü gibi çeşitli sağlık problemlerinin oluşmasının önüne geçer. İçerisinde bulunan besleyici formül sonucunda vücudun nem ihtiyacını karşılar. Farklı yaş aralığında bulunan kişiler tarafından kullanıma uygundur. Bu özelliği, tercih edilirliğini olumlu yönde etkiler. Activex antibakteriyel sıvı sabun hassas 1,5+1,5+700 ml kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de özellikle sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Activex 700 ml Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas Fiyatı

Activex 700 ml Antibakteriyel Sıvı Sabun Hassas Fiyatı

Activex antibakteriyel sıvı sabun hassas 1,5+1,5+700 ml fiyatı uygun miktar aralığında bulunur. Ürün, içerisinde yer alan antibakteriyel nitelik sonucunda %99,9 oranında hijyen sağlar. Çeşitli mikrop ve bakterilerin yayılmasının önüne geçerken insan sağlığının yüksek seviyede korunması için tasarlanır. Ürün, 10 saniye gibi kısa bir sürede bakterilerin temizlenmesini sağlar. Çocukların sabırsız tavırlarına karşı mikropların etkili biçimde temizlenmesine kaynaklık eder. Bu özelliği sonucunda çok sayıda kişi tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilen antibakteriyel sıvı sabun seçeneklerinden biri olmayı başarır. Aynı zamanda maksimum düzeyde hijyen sağlayarak müşterilerin büyük memnuniyetini kazanır. Siz de bakteri ve mikroplara karşı yüksek oranda koruma sağlayıp 10 saniyede etkili sonuca ulaşan kaliteli ürünü Trendyol aracılığı ile kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.