Activision Crash Team Racing Nitro Fueled Ps4 Oyun

1.350 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.448 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Activision Crash Team Racing Nitro Fueled Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game World Center Satıcı Ünvanı: ENGİN YAYLA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9430127959
    Bu ürün Game World Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver

Activision 5030917269721 Crash Team Racing Nitro Fueled PS4 Oyun

Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4, yarış oyunlarını sevenler için son derece eğlenceli bir üründür. PlayStation 4 için tasarlanan bu oyun, ileri grafik özellikleriyle dikkat çeker. Crash Cove, Polar Pass ve Tiger Temple gibi birçok farklı yarış pisti içerir. Bu pistlerde yarışmak için bandicoottan yaban köpeğine, mutant dinozordan evcil kaplana kadar uzanan karakter seçenekleriniz mevcuttur. Üstelik seçebilecekleriniz bunlarla sınırlı değildir. Oyunu hangi modda oynayacağınıza da siz karar verebilirsiniz. Güçlendirmeleri, silahları ve tuzakları kullanarak oyuna renk katabilirsiniz. Ayrıca kart özelleştirmesiyle oyunu kişiselleştirmeniz de mümkündür.

  • Birçok farklı modda oynanabilir.
  • Renkli karakterlere sahiptir.
  • Güçlendirmeler ve silahlar ile eğlenceyi katlar.

Activision Crash Team Racing Nitro Fueled Oyununun Modları Nelerdir?

Activision Crash Team Racing Nitro Fueled Oyununun Modları Nelerdir?

Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4 oyunda beş temel mod vardır. Macera modunda oyunun asıl kötü adamı Nitros Oxide ile mücadele edilir. Bu modda klasik veya Nutre-Fueled oyun yöntemini tercih edebilirsiniz. Klasik modu tercih ederseniz listeden seçtiğiniz bir karakterin yarış stilinde uzmanlaşmanız gerekir. Nutre-Fueled modunda özgürlük alanınız daha geniştir. Oyunda ilerlerken kupa kazanmanız da gerekir. Bu nedenle zaman zaman kupa yarışı modunu kullanabilirsiniz. Dört kupa kazandıktan sonra teke tek mücadele için baş düşman meydan okuması modunu oynayabilirsiniz. Gem Cup etkinliklerinin kilitlerini açmak için oynamanız gereken mod, CTR mücadelesidir. Geri sayımı durdurup hızla oyunu kazanmak için ise hatıra yarışı modunu açabilirsiniz. Bunların haricinde oyunda zamana karşı, savaş, rekabet, arcade kupası ve yarışı olmak üzere beş farklı karting modu da mevcuttur.

Ps4 Crash Team Racing Nitro Fueled Oyununda Kaç Karakter Vardır?

Ps4 Crash Team Racing Nitro Fueled Oyununda Kaç Karakter Vardır?

Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4 oyunda yedi farklı karakter bulunur. Crash Bandicoot, serinin kahramanıdır. Tüm yarış pistlerinde uzmandır ve istatistikleri dengelidir. Dr. Neo Cortex, bir bilim insanıdır. Evolvo-Ray kullanır, dengeli özelliklere sahiptir, kötü eğilimleri olsa da güvenilir bir seçenektir. Dingodile, en hızlı yarışçılardan biridir ancak viraj istatistikleri düşüktür. Coco Bandicoot, serinin kahramanın neşeli ve zeki kız kardeşidir. Bilişim üzerine yoğunlaşan karakter, aygıtlarla çalışır. Hız ivmesinin kısa sürede maksimuma ulaşabilmesi, büyük bir avantajdır. Ripper Roo, görüntüsünün aksine aklı başında bir karakterdir. Hızdan çok kontrole odaklanır. Dr. N. Gin, eski bir fizikçidir. Yüksek ivmesi sayesinde engellerle dolu pistlerde başarılıdır. Son karakter Pura ise Coco’nun evcil kaplanıdır. Hızı düşük olsa da viraj istatistikleri yüksektir. Yeni başlayanlar için uygun bir karakterdir.

Ps4 Crash Team Racing Nitro Fueled Oyununda Güçlendirmeler Var mıdır?

Ps4 Crash Team Racing Nitro Fueled Oyununda Güçlendirmeler Var mıdır?

Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4 oyunda güçlendirmeler ve silahlar mevcuttur. Örneğin wumpa meyvesini günde beş defa yerseniz hem daha sağlıklı olursunuz hem de güçlendirmelerinizin etkisi artar. Turbo boost güçlendirmesini kullanırsanız yüksek hıza ulaşırsınız. Görünmezlik gücü ise mermilerin size zarar vermeden geçmesine yardımcı olur. Maske ve kalkan hem silah hem koruma amaçlı kullanabileceğiniz aksesuarlardır. Yarış boyunca sizi koruyan maske veya kalkanı bitiş çizgisinde rakibinize fırlatırsanız ters köşe yapabilirsiniz. Asıl silahlar ise Warp Orb, füzeler ve bowl bombalardır. Patlayıcı sandıklar ve N Brios’un deney şişeleri de tuzak olarak kullanabileceğiniz silahlardır. Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4 oyun fiyatı, gamerların yüzünü güldürür. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4 oyun yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu heyecanlı ve eğlenceli oyunu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.