1
Tansiyon Aleti kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Acura AC-9080K Türkçe Konuşan Koldan Tam Otomatik Tansiyon Aleti Çanta Hediyeli

465,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
442,90 TL
445 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acura AC-9080K Türkçe Konuşan Koldan Tam Otomatik Tansiyon Aleti Çanta Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijital tansiyon aleti içerisinde kullanılan teknoloji sayesinde açıldıktan 1 dakika kadar sonra hiçbir ölçüm yapılmaması durumunda otomatik olarak kapanır ve pil tasarrufu sağlar. Kol bantları geniş kol tipleri için de uyumlu olup kola tam oturarak konfor vadeder.
  • Konuşan tansiyon aleti içerisindeki hafıza geçmiş dönemde yapılan ölçümleri de kaydederek diğer ölçümlerle karşılaştırma yapmaya olanak tanır. Bunun yanı sıra sesli kullanım teknolojisi tansiyon aletinin kullanımını kolaylaştırır.
  • 4 kalem pille çalışan tansiyon aleti Acura AC-9080K, üzerindeki LCD ekranı sayesinde ölçüme dair tüm detayları sunar. Bunun yanı sıra kaliteli malzemeler kullanılarak üretildiği için uzun ömürlü kullanım deneyimine sahiptir.
  • Acura AC-9080K tansiyon aleti kolu tam anlamıyla saran bantları sayesinde konforlu ve rahat bir şekilde kullanılır. Kısa sürede ölçümü tamamlayarak sonuçları ekrana yansıtan tansiyon aleti kırılmaya ve darbeye karşı dirençlidir.
  • Acura AC-9080K Türkçe konuşan koldan tam otomatik tansiyon aleti yalnızca üzerinde bulunan tuş yardımıyla açılır ve açıldıktan sonra doğrudan ölçüm yapmak için hazır şekilde bekler. Bu yönüyle ileri yaş gruplarının da kolaylıkla kullanabilmesi sağlanır.
  • Pilli tansiyon aleti konuşma fonksiyonunda tansiyona ilişkin bilgileri Türkçe sesli şekilde söylerken aynı zamanda çıkan sonucun yüksek ya da düşük olduğuna da değinir.

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm Şekli Kol
  • Çalışma Tipi Pilli
  • Tip Dijital
  • Hafıza Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

Acura AC-9080K Türkçe Konuşan Koldan Tam Otomatik Tansiyon Aleti

Acura AC-9080k tansiyon aleti, rahat kullanımı ve sahip olduğu özellikler sayesinde kolay bir şekilde tansiyon ölçme işlemini gerçekleştirmeye yarar. Ürünün sahip olduğu tüm özellikler hemen hemen her yaştan bireyin kolay bir şekilde tansiyon ölçümünü yapmasını sağlar. Koldan ölçer tansiyon aletleri kategorisinde yer alan ürün, Dünya Sağlık Örgütü sınıflandırmaları doğrultusunda üretilmiştir. Kola tam oturan yapısı ile kişinin kolunu hiçbir şekilde yormaz ve rahat bir şekilde kullanılabilir. Konforlu yapısı ile dikkat çeken ürün, aynı zamanda tam otomatik üst kol tansiyon monitörü ile de rahat bir şekilde takip edilebilir bir yapıdadır. Dijital tansiyon aleti, aynı zamanda hafıza özelliğine de sahiptir.

  • Ölçüm şekli: Kol
  • Dijital monitör
  • Pilli çalışma şekli

Acura AC-9080K Türkçe Konuşan Tansiyon Aletinin Özellikleri

Acura AC-9080K Türkçe Konuşan Tansiyon Aletinin Özellikleri

Acura AC 9080k Türkçe konuşan tansiyon aleti, kullanıcılara rahat bir kullanım sunar. Cihaz, hafıza özelliği sayesinde önceki ölçümleri hafızasında tutar ve diğer ölçümlerde karşılaştırma yapabilir. Geniş saat, uzun manşet ve tek tuşla çalıştırma özelliklerine sahip olan ürün, uzun pil ömrü ile de dikkat çekmektedir. Cihazın teknik özellikleri arasında basınç özelliğinin +/-3mmhg, nabız: +/-5%max olması ve ölçüm aralığı basıncının: 0-300 mmhg, nabız 40-199 olması yer alır. Kola tam oturan yapısı sayesinde oldukça konforlu olan ürün, aynı zamanda tam otomatik üst kol tansiyon monitörü ile de rahat bir ölçüm sunar. Geniş LCD ekran manşet ölçüleri ise 23-33 cm olmaktadır. Tüm bu özelliklere ek olarak, cihaz 1 dakika boyunca aktif bir şekilde kullanılmadığında otomatik olarak kapanır ve pilden tasarruf eder.

Acura AC-9080K Otomatik Tansiyon Aleti Kullanışlı mıdır?

Acura AC-9080K Otomatik Tansiyon Aleti Kullanışlı mıdır?

Acura AC-9080k Türkçe konuşan koldan tam otomatik tansiyon aleti, sahip olduğu özellikleri ile oldukça kullanışlı bir yapıdadır. Kola tam oturan ürün, bu anlamda kullanıcıların konfor konusunda bir rahatsızlık yaşamasının önüne geçer. Günlük kullanımda da rahat bir şekilde kullanılabilen ürün, aynı zamanda Türkçe konuşma özelliği ile de dikkat çeker. Sesli kullanım özelliği ürünü öne çıkarır. Geniş LCD ekranı ile de ekranda yazan ölçüleri oldukça rahat bir şekilde görebilirsiniz. Aynı zamanda, bu ürünün sahip olduğu hafıza özelliği, önceki tansiyon ölçümlerini hafızasında tutmasını sağlar. Bu özellik sayesinde dilerseniz farklı zamanlardaki ölçümlerinizi karşılaştırabilirsiniz. Pilli bir şekilde çalışan ürün, uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Acura AC-9080k konuşan koldan tansiyon ölçer aleti, tüm bu özellikler düşünüldüğünde oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir.

Acura AC-9080K Koldan Tam Oturan Tansiyon Aleti Kaliteli midir?

Acura AC-9080k tansiyon aleti yorum konusunda en çok merak edilen konulardan birisi ürünün kaliteli olup olmadığıdır. Ürünün sahip olduğu özellikleri düşünüldüğünde oldukça kaliteli bir yapıda olduğu söylenebilir. Ayrıca Acura AC-9080k Türkçe konuşan tam otomatik tansiyon aletinin sesli olması ile de dikkat çeker. Acura AC-9080k koldan ölçer Türkçe konuşan tansiyon aleti cihazının çıkardığı ses seviyesi de oldukça yüksek ve rahatça duyulabilir. Ayrıca, kola tam oturan yapısı ile de dikkat çeken ürün, bu anlamda kullanıcılara konforlu bir kullanım sunar. Dijital bir yapıya da sahip olan ürün, geniş bir LCD ekran monitörüne sahiptir. Pilli çalışma prensibi ile uzun saatler kullanılabilen ürün, 4 adet kalem pil ile çalışır. Aynı zamanda, ürünün en önemli özelliklerinden birisi de hafıza özelliğidir. Acura AC-9080k tansiyon aleti fiyatı ve ürün hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.