Acura AC-833 Basic Tens Masaj Cihazı

546 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acura AC-833 Basic Tens Masaj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ACURA AC-833 Basic Tens & Ems & Masaj Cihazı Paket İçeriği 1x AC-833 Tens Cihazı 4x Yapışkan Ped 1x Masaj Kablosu 3x AA Pil
Geri Bildirim Ver

Acura Ultra Terlikli Masaj aLeti ile Yogunluğunuzu Atın

Acura Ac-833 terlikli tens ve masaj aleti sayesinde ihtiyacınız olan tedaviyi ev konforunda rahatça gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün dış etkenlerden korunması ve çarpmalara karşı desteklenmesini sağlamak adına 1 adet saklama pedi bulunmaktadır. Bu ürün ayrıca adaptör ve batarya eşliğinde de çalışabilmektedir. Ürünün içerisinde kendi adaptörü yer almaktadır. Bu ürün sayesinde iki türlü masaj imkanına sahip olabilirsiniz. Ürünü manuel ya da otomatik olarak kullanabilirsiniz. Fizik tedavi ürünleri içerisinde geliştirilmiş özelliklere sahip bu ürün sayesinde dilediğiniz masaj imkanına sahip olabilirsiniz. Ayak masajı için özel olarak tasarlanan terlikleri sayesinde ayaklarınıza konforlu bir şekilde masaj yapılmış olur. Ürün içerisinde tekrar kullanılabilen jelli yapışkan bantlar yer almaktadır. Kendi dayanabileceğiniz hız ayarına göre titreşim gücü ayarını belirleyebilirsiniz. Hangi alana ne kadar masaj uygulandığını gösteren dijital ekran yer almaktadır.

  • Ağrılar Üzerinde Etkili
  • Kolay Kullanım
  • Güvenli ve Sağlıklı Masaj Ürünü

Acura Ac-833 Elektronik Masaj Aleti Kullanım Şekli

Acura Ac-833 Elektronik Masaj Aleti Kullanım Şekli

Bu ürünü bireysel olarak tek başınıza da kullanabilirsiniz. Kendinden adaptörlü yapısı sayesinde kolaylıkla kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Tens cihazlarının genel özellikleri deri yoluyla elektriksel sinir uyarımını harekete geçirmeye yardımcı olur. Acura Ac-833 kullanıcı yorumları içerisinde ürünün olumlu özelliklerinden bahsedilmektedir. Kullananların deneyimleyip memnun kaldıkları bu ürün herkes tarafından deneyimlenebilmektedir. Bu ürün hissedilen ağrının geçirilmesine yönelik olarak geliştirilmiş özellikler kaydeder. Tens cihazları vücut üzerinde oluşabilecek herhangi bir ağrıya karşı vücudun doğal savunma mekanizmasını uyarmayı hedefler. Bu model ürün son derece güvenli bir kullanımı vadeder. Ürüne alıştıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz bir rahatlama hissiniz sizlere sunmayı amaçlar. Aynı zamanda bu ürün sayesinde dilediğiniz her an rahatlama hissine kavuşabilirsiniz. Bu tür cihazların yan etkisi yoktur. Bu nedenle birey istediği zaman cihazı çalıştırabilir.

Acura Ac-833 Fizik Tedavi Terlikli Tens ve Masaj Aleti

Acura Ac-833 Fizik Tedavi Terlikli Tens ve Masaj Aleti

Bu cihaz deri üzerine yapıştırılan jelli pedler sayesinde elektrotlar vasıtası ile cilt yüzeyine yakın sinir dokusunun çok düşük şiddetli uyarılması sonucunda çalışma mekanizmasına sahiptir. Bireyi rahatsız etmeden çok küçük şiddetlerle tedavi edici amaca sahiptir. Bu tür cihazların ideal boyutlarla oluşturulması taşınabilmeyi de kolaylaştırmaya yardımcı olmaktadır. Bu cihaz pek çok ağrının geçirilmesinde işe yarar özelliklere sahiptir. Sevenlerinin kullanmaktan vazgeçemeyecekleri özellikleri mevcuttur. Uzun süren ağrılar, fıtık tedavisi, boyun ağrıları ve ameliyat sonrası vücut üzerinde kalan ağrıların geçirilmesinde büyük iyileştirici özelliklere sahip işlevsellikten bahsedilebilmektedir. Özellikle kaslarda ya da eklemlerde oluşan dayanılması güç ağrıları zaman içerisinde yok etmeye yardımcı olmaktadır. Bu ağrı çeşitleri şiddetlerine bağlı olarak değişim kaydeder. Her bireyin acı eşiği birbirinden farklıdır. Ağrı seviyeleri bireyin hayat kalitesini etkileyen önemli unsurlardan biridir.

Acura Ac-833 Ultra Terlikli Tens Cihazı ve Masaj Aleti

Acura Ac-833 Ultra Terlikli Tens Cihazı ve Masaj Aleti

Bu ürün yaralanma tedavisinde de kullanılabilmektedir. Vücut içerisinde biyoelektrik adı verilen çok düşük miktarda bir elektrik akımı bulunur. Biyoelektrik akımının üretilmesi yaralanma anlarında ürettiği akım sayesinde vücuttaki yara veya ağrıyı tedavi etmeye çalışıyor olmasıdır. Vücuda uygulanmak istenen bu elektrikli tedavi yönteminin adı Tens’tir. Tens cihazları yapıştırıldıkları deri yüzeyindeki ağrıları dindirmeyi hedefler. Bu ürünler sayesinde ağrı kapısı kapanmaya devam eder. Ağrının durdurulması cihaz başladığı andan itibaren aktifleşir ve cihaz kapandığında son bulur. Bu cihaz aynı zamanda uygulama yapılan bölgedeki kaslarda belli aralıklarla kasılma ve gerilmeye neden olur. Bu yaptığı yöntem sayesinde beyin bu durumu egzersiz olarak algılar ve endorfin salgılamaya başlar. Bu durum ise makine sayesinde gerçekleştirilmeye olanak sağlanan doğal bir ağrı kesici görevi üstlenerek bireyin rahatlamasına destek olur.