Adachefs Organik Temizlik Bezi Mutfak Havlusu & Kurulama Bezi 3 Adet

250 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Adachefs Organik Temizlik Bezi Mutfak Havlusu & Kurulama Bezi 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adareyon Satıcı Ünvanı: AHMET ERDEM ALYANAKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0681018488
    Bu ürün Adareyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kavak ağacı kabuğu lifinden üretilmiştir.
  • Genel temizlikte kullanılır (ıslak yüzeylerde).
  • Yüksek kavrayış gücüne ve yüksek emiş gücüne sahiptir, 1 bardak suyu kolaylıkla içine hapseder·
  • Adachefs Organik Temizleme Bezi uyguladığınız yüzeylerde iz bırakmadan kusursuz bir temizlik sağlar, temizlik sonrası tozlanmayı geciktirir.
  • Ürün kurudukça doğal yapısından dolayı sertleşme gösterir, ıslakken katlayıp kurutmanız tavsiye edilir.
  • Paket içeriği
  • 30cm*26cm 3 adet Adachefs Organik Temizleme Bezi

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

Adachefs Organik Temizlik Bezi 3 Adet

Ev ve iş yeri gibi ortamlarda hijyenin sağlanması sağlıklı bir havayı solumak için önem gösterir. Bu alanlarda yer alan mobilyaların yüzeylerinin nitelikli temizlik aparatları kullanılarak temizlenmesi, ortamın steril bir hale gelmesini sağlar. Bu durumlar göz önünde bulundurularak üretilen Adachefs temizlik bezi etkili bir temizlik yapmanız için gereken özelliklere sahiptir. Organik içeriğe sahip olan ürün, uygulama alanlarının derinlemesine hijyeni sağlar. Yüzeylerde bulunan kiri ve tozu direkt olarak ortadan kaldırır. Bu sayede sağlıklı ve hijyenik yaşam ortamları elde etmenize olanak sağlar. Yaşadığınız alanlarının hijyenik ve bakımlı olmasını sağlayabileceğiniz ürünle, etkili bir temizlik gerçekleştirebilirsiniz. Adachefs markalı organik bezi satın alarak nitelikli ortamlar yaratabilir, yaşam alanlarınızın konforunu yükseltebilirsiniz.

  • Organik içeriklerden üretim
  • Kiri ve tozu hapseden kumaş
  • Hijyen sağlayan yapı

Hijyen Sağlamak İçin Adachefs Organik Temizlik Bezi 3 Adet

Hijyen Sağlamak İçin Adachefs Organik Temizlik Bezi 3 Adet

Bir paket içerisinde üç adet bezin bulunduğu ürün, ev ve iş yeri gibi yaşam alanlarının temizlenmesi için uygundur. Kavak ağacı kabuğu lifinden üretilen bez, organik özellikleriyle çevre dostu nitelik taşır. Uygulama yapacağınız yüzeye gerçekleştireceğiniz basit dokunuşlarla etkili hijyen sağlayan ürün, organik olması nedeniyle kuruduktan sonra sertleşir. Bu nedenle temizlik sonrası katlanarak muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Kaliteli içeriği ve temizlik için uygun yapısıyla dikkat çeken Adachefs organik temizlik bezi 3 adet ürün içeren ambalajıyla ekonomik özelliklere sahiptir. Bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapmanızı sağlayan ürünü satın alarak evinizi ve diğer yaşam alanlarınızı kısa süre içerisinde temizleyebilirsiniz. Yüksek emiş gücü ve üstün performansıyla anında etki bırakan ürün, sağlıklı ortamlar yaratmanız için ideal özellik gösterir. Bu etkili temizlik yardımcısını kullanarak sevdiklerinizin sağlıklı ortamlarda zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Kiri ve Tozu Hapseden Adachefs Organik Temizlik Bezi

Kiri ve Tozu Hapseden Adachefs Organik Temizlik Bezi

Genel temizlik için kullanıma uygun olan ürün, organik bir yapıya sahiptir. Doğal içeriklerin kullanımıyla üretilen bezler, toz ve kir alma konusunda üstün performans sergiler. Yüksek emiş gücüne sahiptir. Uygulama yüzeyinde yer alan tozu ve kiri emerek bu alanın etkili bir şekilde hijyenik hale gelmesini sağlar. 1 bardak suyu içerisine hapsedebilen, yüksek emiş gücüyle etkili performans sergileyen ürün hijyenik ortamlara sahip olmanıza yardımcı olur. Kaliteli dokusu ve yüksek emiş gücüyle etkili temizlik sağlayan ürün, uyguladığınız yüzeylerin kir, toz gibi lekelerden tamamen arınmasını sağlar. Bu alanları yüksek performans sergileyerek temizler. Temizlik sonrası yaşanan tozlanmanın gecikmesine yardımcı olur. Temizliğin etki süresini uzatır. Yüksek performansa sahip olan Adachefs organik temizlik bezi 3 adet kullananların beğenisini toplar. Doğal içeriğe sahip ürünü alarak yaşam alanlarınızı steril bir hale getirebilirsiniz.

Kullanışlı Adachefs Organik Temizlik Bezi Fiyatları ve Yorumları

Kullanışlı Adachefs Organik Temizlik Bezi Fiyatları ve Yorumları

Yüksek kavrayış ve emiş gücüyle ön plana çıkan ürün, etkili hijyen için birebir kullanım özelliklerine sahiptir. Bünyesine 1 bardak suyu hapseder. Uygulama yapılan yüzeylerde iz bırakmadan etki görmenizi sağlar. Bu sayede bir alanı birden fazla temizlemek zorunda hissetmeden zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Temizlik sonrası tozlanmayı geciktiren ürün, zamanınızın çoğunu bu aktiviteye ayırmamanız için size yardımcı olur. Yüksek performansa sahip olan ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Avantajlı indirimlerden faydalanarak bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Adachefs organik temizlik bezi 3 adet fiyatlarına göz atabilir, kendiniz için uygun olan seçenek üzerinden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Çok boyutlu ve fonksiyonel alışveriş için Adachefs organik temizlik bezi 3 adet yorumlarına göz atabilir, ürünü önceden satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.