Adeda Yayınları Adeda Dikkati Güçlendirme Seti 6 Yaş

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2 Adet ve Üzeri 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
347,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
375,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Adeda Yayınları Adeda Dikkati Güçlendirme Seti 6 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dahiyizbiz Satıcı Ünvanı: NEUROVİA SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631104215900001 Vergi Kimlik Numarası: 6311042159
    Bu ürün Dahiyizbiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikkati güçlendirme seti 3 kitap (6 yaş) (yeni neuro-Via sistemi ile) - Adeda yayıncılık - Doç. Dr. Osman abalıdikkati güçlendirme seti 3 kitap (6 yaş) (yeni neuro-Via sistemi ile) - Adeda yayıncılık - Doç. Dr. Osman abalı

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Osman Abalı
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 6 Yaş

Adeda Yayıncılık tarafından üretilen Dikkati Güçlendirme Seti 6 yaş için uygundur. Neuro Via Sistemi ile geliştirilmiş olan set, Türkiye’nin ilk görsel, akademik, dokunsal ve sayısal algı ile desteklenen dikkat güçlendirme programıdır. 3 adet kitaptan oluşan Dikkat Güçlendirme 6 yaş setinin içerisindeki her bir kitap 156 sayfadan oluşmaktadır. Çocukların üst üste zor egzersizlerden sıkılıp çalışmayı bırakmaması için zor egzersizlerin arka arkaya gelmemesine özen gösterilmiştir. Kitapların her birindeki egzersizlere paralel olarak sunulmuş olan sticker egzersizler bulunmaktadır. Sticker egzersizleri zor olan egzersizlerden sonra ödül olarak uygulayabilir, böylece çocukların çalışmadan keyif almalarını sağlayabilirsiniz.

Özellikler:
  • Yayınevi: Adeda, sayfa: 156
  • Yazar: Osman Abala, kitap sayısı: 3
  • Dil: Türkçe, uygun yaş: 6 yaş ve üzeri

Dikkati Güçlendirme Seti 6 Yaş Kaliteli midir?

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 6 Yaş

Dikkati Güçlendirme seti anasınıfı 6 yaş - Osman Abalı tarafından hazırlanmıştır. Bu setteki egzersizler beyindeki algı merkezini harekete geçirir. 6 yaş ve üzeri çocuklarda öğrenme güçlüklerinin giderilmesine yardımcı olur. Dikkati Güçlendirme seti 6 yaş adeda yayınları tarafından satışa sunulmuştur. Bu setteki egzersizler uygulanarak çocuklarda öğrenme güçlüğü giderilebilir ve odaklanma yeteneği arttırılabilir. Dikkat güçlendirme seti 6 yaş, çocukların dikkat becerilerini geliştirir. Bu sayede akademik alandaki dikkat hataları azalır. Çocukların düşünme becerisini destekler ve yorumlama yeteneklerini geliştirir. Sözel becerisi artan çocuklar, farklı bakış açıları ile problem çözmeyi öğrenirler. Okuma ve okuduğunu anlamaya yardımcı olan ürün, çocukların okul başarısını arttırır. Ayrıca el-göz koordinasyonunu geliştiren set sayesinde çocukların performans ödevlerindeki üretkenlikleri de artar.

Dikkati Güçlendirme Seti 6 Yaş Çocukların İlgisini Çeker mi?

Dikkati Güçlendirme Seti, 6 yaş çocukların ilgisini çekecek egzersizler ile donatılmıştır. Zor sorular arka arkaya sıralanmamış, zor soruların arasına çocukların ilgisini canlı tutacak sticker egzersizler eklenmiştir. Osman Abalı Dikkat Güçlendirme Seti 6 yaş plus çocuğunuzun odaklanma ve dikkat becerilerini arttırırken derslerdeki başarısına ve zeka gelişimine de destek olur. Çalışmalarda çocukların anlayabileceği yönerge ve talimatlar bulunmaktadır. Bu sayede çocuklar egzersizleri tek başlarına da yapabilir. Çocuklar egzersizleri çocuklar istedikleri kadar uygulayabilirler. Ancak sayfadaki tüm egzersizler tek tek çözülmeli ve sayfa atlanmamalıdır. Ortalama 2-5 dk her bir sayfa için yeterlidir. Ancak bazı egzersizlerde bu süre aşılabilir veya daha kısa sürebilir. Önemli olan çalışmanın her gün yapılması ve yapılamayan sorunun yanıtının öğrenilmesidir. Kendi yaş grubunun çalışmasını bitiren çocuklar bir üst yaş grubuna geçebilirler.

Dikkati Güçlendirme Seti 6 Yaş Uygun Fiyatlı mıdır?

Dikkati Güçlendirme Seti 6 yaş çocuklar için, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Site üzerinden Dikkati Güçlendirme Seti 6 Yaş yorum ve tavsiyelerini okuyarak set hakkında fikir edinebilir, ürünü satın almaya karar verirseniz kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Satın aldığınız ürün en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.