Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti Plus 4 Yaş (Metal Kutulu) / Osman Abalı / Adeda Yayınları / 9786050685398

1.080,10 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.362,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.362,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.841,29 TL

Ürün Bilgileri

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti Plus 4 Yaş (Metal Kutulu) / Osman Abalı / Adeda Yayınları / 9786050685398

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dinamik Kırtasiye Spor Malzemeleri Gıda Satıcı Ünvanı: DİNAMİK KIRTASİYE SPOR MALZEMELERİ GIDA TEKSTİL TEMİZLİK MOBİLYA KUY.BİLG.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297106520900001 Vergi Kimlik Numarası: 2971065209
    Bu ürün Dinamik Kırtasiye Spor Malzemeleri Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayatın Her Alanında Etkin Okuyan Kişiler Fark Oluşturur. Sadece Okullarda Değil Günlük Hayatta Hemen Her Aşamada Okuma Ve Okuduğunu Anlama Çok Kritik Bir Konudur.
  • İşte Buradan Yola Çıkarak Değerli Öğrencilerimizin Okumayı Etkin Bir Şekilde Pekiştirmesi İçin Yepyeni Bir Eser Hazırladım.
  • Bu Eser Farklı Tekniklerle Başarıyı Artıran, Dikkati Destekleyen, Öğrenmeyi Güçlendiren Yönleri İle Özgün Bir Çalışmadır.
  • 25 Yıllık Akademik Tecrübe Ve Nörogelişim İle İlgili Çok Yoğun Çalışmalarım Sonucunda Bu Eseri Oluşturdum. Gerçek Başarı Ve Mutluluğa Ulaşmada Eserler Üretmeye Ve Çalışmaya Devam Edeceğiz.
  • Yazar: Osman Abalıyayınevi:Adeda

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Yazar Osman Abalı
Geri Bildirim Ver

Adeda Dikkati Güçlendirme Seti Plus - 4 Yaş

Dikkat dağınıklığı her yaştan kişinin yaşayabileceği bir sorundur. Bu durum özellikle çocuklarda oldukça etkili olmaktadır. Dikkat dağınıklığının küçük yaşlarda giderilmesi gerekmektedir. Yaş büyüdükçe bu daha problemli bir hal alabilir. Çocuklar okula başladıklarında derslerini ve ödevlerini yapmakta da yine bu sorun yüzünden zorlanabilirler. Bu sorunun önüne geçebilmek adına küçük yaşlarda bu sorun ile ilgilenilmesi gerekmektedir. Dikkat dağınıklığının giderilmesi için birçok yöntem vardır. Bu yöntemlerden bir tanesi de çocukların dikkatini çekebilecek ve aynı zamanda onları eğlendirecek şematik oyunlardır. Adeda Yayınları dikkati güçlendirme seti ile çocuklarınız hem eğlenecek hem de yapacağı işe odaklanacaktır. Bu set aynı zamanda çocuklarınızın görsel ve sayısal hafızasını da güçlendirmeye yardımcı olacaktır. Renkli üretimleri ile de çocuklarınız sıkılmadan hem eğlenceli vakit geçirir hem de kendilerini geliştirirler.

  • Zeka geliştirici
  • Eğlenceli
  • Etkili

Dikkati Güçlendirme Seti Plus 4 Yaş ile Beyin Egzersizi

Dikkat dağınıklığını özellikle 4 yaş gibi bir yaşta yaşıyorsanız sizler için üretilmiş 4 yaş serisinde satın alabilirsiniz. Adeda Yayıncılık dikkati güçlendirme seti plus - 4 yaş ile bu yaş grubundaki çocuklarınızın kendilerini geliştirmelerini sağlayabilirsiniz. İçerisindeki her bilgi 4 yaşına uygun olarak tasarlanmıştır. Hem renkli üretimi hem de kız ve erkek çocuklarınıza uygun olarak tasarlandığından sizlere oldukça faydalı olacaktır. Çocuklarınız bu set yardımıyla hem eğlenip hem de öğrenirler. Çocukların sağlığını ön planda tutan bu marka kitaplar ile birlikte kutusunun da sağlıklı üretilmesi için çalışmaktadır. Kitapları içerisinde bulunduran kutu organik bir şekilde üretilmiştir. Çocuklar için hem zevkle taşıyabileceği hem de taşırken zorlamayacağını bir kutu tasarlanmıştır.

Çocuklarınız için Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti

Kritik olan 4 yaş grubunda dikkat dağınıklığı fazla görülen bir problemdir. Bu dağınıklığın giderilebilmesi için dikkat güçlendirme seti oldukça faydalı olacaktır. Setler sadece çocuklarınızın dikkat dağınıklığını gidermez aynı zamanda beyin jimnastiği üç boyutlu görebilme ve hafızasını güçlendirmede de yardımcı olmaktadır. Adeda Yayıncılık dikkati güçlendirme seti plus 4 yaş (metal kutulu) DKM 29423 seti ile kademeli bir eğitim alabilirsiniz. Bu setlerde içerisinde bulunan kitap sayısına göre kademe kademe sıralama yapılmıştır. Kolaydan zora doğru giden bu set çocuklarınızı seviyesine göre belirlenmiştir. Set içerisinde 3 adet kitap bulunmaktadır. İlk seviye olan A kitapçığı, orta seviye olan B kitapçığı ve zor seviye olan C kitapçığı ile çocuklarınız zorlanmadan ve eğlenerek öğrenecektir.

Dikkati Güçlendirme Seti Plus 4 Yaş Uygun Fiyatlarla

Çocukların eğlenerek öğrenebilmesi için bazen kitaplar yeterli olmayabilir. Bu setlerin içerisinde de kitapların yanı sıra çocukların 3 boyutlu hafızasını geliştirebilmek için bazı bloklar bulunmaktadır. Çocuklar bu blokları istedikleri gibi şekillendirerek hayal güçlerini de geliştirebilirler. Bu bloklar çocukların sıkılmaması için renkli olarak üretilmiştir. Kaliteli üretim ile set içerisinde çıkan ürünler çocuklarınıza sağlık açısından zarar vermeyecektir. Aynı zamanda kutuda özel şekilde tasarlanmış tutma yeri de bulunmaktadır. Sadece evinizde değil farklı yerlere de taşıma imkanınız bulunmaktadır. Adeda Yayıncılık dikkati güçlendirme seti plus 4 yaş (metal kutulu) DKM 29423 kullananlar üründen oldukça memnundur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Adeda dikkati güçlendirme seti plus 4 yaş kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Sizler de çocuklarınız için Trendyol internet sitesi üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.