Genel Markalar Trt Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle / - 6 - 9 Yaş

149,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
20 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
300 TL'ye 20 TL İndirim
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
185,64 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Trt Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle / - 6 - 9 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: merkezkitabevi Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN TOPCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8520245749
    Bu ürün merkezkitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • çocuk gelişim beceleri baz alınarak hazırlanmıştır.
  • parçaların birbirine mükemmel uyumu sayesinde kolayca birleştirilir, aralarında boşluk kalmaz.
  • puzzle’ı tamamlayan çocuk kendi başına başarma duygusunu yaşar ve bu durum kendisine güven duygusunu geliştirir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
Geri Bildirim Ver

TRT Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle / 201939

Elif'in Düşleri Puzzle çocukların gelişim becerileri üzerine inşa edilmiştir. Parçaların mükemmel uyumu sayesinde kolayca birbirine oturur ve aralarında boşluk kalmaz. Bu puzzle ile ortaya eser çıkaran çocuklar bir başarı duygusu hissedecek ve güven kazanacaktır. 70 adet parçanın bir araya getirilmesi ile TRT ekranlarının sevilen çizgi filminin karakterlerinin renkli görüntüleri ortaya çıkacaktır. TRT Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle tamamı ile çocukların sağlığına uygun olacak bileşenlerden meydana getirilmiştir, çocuklara hiçbir şekilde zarar vermez. Kalitesinin ve de ölçülerinin ideal seviyede tasarlanmış olması da tüm anne ve babaların beklentilerini karşılamaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca çocukların daha önce hiç karşılaşmadıkları parça ve bütün kavramları anlamalarına ve çözmelerine yardımcı olarak meraklarının gelişmesine de katkı sağlar. Çocuğunuz bu parçaları doğru bir şekilde yerleştirip ilgili görüntüleri ortaya çıkarmaya başladığında, kendine daha çok güvenir ve daha iyi ve rahat hisseder. İnce motor becerilerinde önemli gelişme sunar.

  • Gelişim Becerilerini Arttırıcı
  • Mükemmel Parça Uyumları
  • Farklı Yaş Gruplarına Hitap Edici

TRT Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle’ın Katkıları

TRT Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle yorumları noktasında her daim olumlu geri bildirimler ve yorumlar almayı başaran puzzle seti çocuklara pek çok fayda sağlamaktadır. Çocukların zihinsel gelişimi bedensel gelişim ve ruhsal gelişim kadar önemli bir etkendir. Ve bu gelişime katkı sağlama amacı ile geliştirilmiş olan puzzle modeli; çocukların oyun, hobi ve eğlence ihtiyacını tam anlamı ile gidermeyi başarmaktadır. Bu özellikleri sayesinde çocuklarınızın teknolojik cihazlara olan yönelimini azaltmakta, siz anne babaları da büyük ölçüde rahatlatmaktadır. TRT Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle fiyatı da tüm beklentileri karşılamayı başarır. Uygun fiyat bantlarında olan bu ürüne bu uygun fiyat bantları sayesinde tüm anne ve babalar rahat bir şekilde erişebilir, çocuklarına eğlenceli ve keyifli vakitler yaşatabilir.

TRT Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle İndirimleri

Trt Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle indirimleri ile çok daha uygun fiyat bantlarında sahip olunabilen bu ürün çocuğunuzun yaşına uygun özellikler ve fonksiyonlar barındırmaktadır. Çocuğunuzun daha önce hiç karşılaşmadığı parça ve bütün kavramını anlamasına ve çözmesine yardımcı olarak çocuğunuzun merak duygusunun gelişmesine de katkı sağlamış olur. Çocuğunuz bu parçaları doğru şekilde yerleştirip ilgili resmi ortaya çıkarmaya başladıkça kendine olan güveni artacak, kendini çok daha iyi hissedecektir. TRT Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle kampanyaları ile de aynı şekilde uygun fiyat bantlarında sahip olabilme imkanına sahip olacağınız ürün çocukların görsel hafızasının gelişimine yardımcı olur, eksik nokta tespitleri yapmasına yardımcı olur. Zihinsel aktivite ihtiyacı bu yapboz modeli sayesinde tam olarak karşılanabilir.

TRT Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle Fiyatı

Trt Çocuk Elif'in Düşleri 70 Parça Puzzle satın al seçenekleri üzerinden kolay bir şekilde alışveriş sepetinize ekleyebileceğiniz ve sahip olabileceğiniz bu ürün son kalite malzemelerden ve sağlığa zararsız bileşenlerden meydana getirilmiştir. Çocuğunuzun oyun aktivitesini çok daha eğlenceli bir hale getirerek çocuğunuzu mutlu etmeyi başarması amaçlanmıştır. Ayrıca çocuğunuz yapboz yapım aşamasında bir arkadaşı ile bunu gerçekleştirebilir ve sosyalleşme imkanına da sahip olabilir. Bu ürünün yapımı çocuğunuzun gelişim becerilerine dayanmaktadır. Bu puzzle modelinde bulunmakta olan parçaların mükemmel uyumu sayesinde kolayca birbirine oturur ve aralarında boşluk kalmaz. Bu yapboz modeli ile eserler yaratan çocuklar, bir başarı duygusu hissedecek ve güven kazanacaklar. Kalite ve boyutlar açısından en uygun tasarıma sahip olan bu yapboz, tüm ebeveynlerin beklentilerini karşılamaya da yardımcı olur. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.