Adel Basic Yuvarlak Silgili Kurşun Kalem Hb - 12'li Paket

95 TL
(7,92 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
400 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Adel Basic Yuvarlak Silgili Kurşun Kalem Hb - 12'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Adel Basic Yuvarlak Silgili Kurşun Kalem, HB Adel kurşun kalem ile çizim ve karalama yapabilir, günlük yazı işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde kolayca kavranır ve yazım esnasında eli yormaz. Yuvarlak gövdelidir. Kalem tepesinde bulunan silgi yazım yanlışlarını hızlı bir şekilde düzeltmenize yardımcı olur. Dayanıklı malzemesi düşmelere karşı dayanıklıdır, uç kırılmaları yüksek kuvvet uygulanmadığı sürece yaşanmaz. Bir paket içerisinde 12 adet yuvarlak silgili kurşun kalem bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Adel 8681241123332 Basic 12'li Paket Yuvarlak Silgili HB Kurşun Kalem

Adel HB 12’li paket basic yuvarlak silgili kurşun kalem, kalitesi ve sağlamlığı ile öğrencilerden tam not alır. Özellikle yazı yazmayı yeni öğrenen çocuklar, bu ürün sayesinde konforlu bir deneyim yaşayabilir. Kalemlerin üst kısmında bulunan silgi, kaliteli yapısı sayesinde konforlu bir kullanım imkânı tanır. Bu aparat, yazım yanlışlarının oldukça kolay bir biçimde düzeltilmesini mümkün hâle getirir. Adel 12’li paket yuvarlak silgili kurşun kalem, makul boyutlara sahiptir. Çeşitli kalemtıraşları kullanarak söz konusu gereçlerin uç kısımlarını sivri bir hâle getirmeniz mümkündür. Bu ürünler, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı dayanıklıdır. Düşme ya da çarpma gibi istenmeyen durumlar, Adel HB 12’li paket basic yuvarlak silgili kurşun kalemin yapısının bozulmasına neden olmaz.

  • Kalem Adedi: 12
  • Biçim: Yuvarlak
  • Grafit Türü: HB

Adel 12'li Basic Yuvarlak Silgili Kurşun Kalem Özellikleri

Adel 12'li Basic Yuvarlak Silgili Kurşun Kalem Özellikleri

Adel HB 12’li paket basic yuvarlak silgili kurşun kalem, dayanıklı yapısı sayesinde adından sıkça söz ettirir. Bu ürünün imalat aşamasında kullanılan grafit, kolayca kırılmaz ya da ufalanmaz. Bireyler söz konusu gereçleri uzun bir süre boyunca rahatlıkla kullanabilir. Kalemlerin yüzeyinde zaman içinde soyulmalar ya da çatlaklar meydana gelmez. Bu gereçlerin uç kısımlarını kolaylıkla sivri hâle getirebilirsiniz. Ergonomik bir tasarıma sahip olan ürün, çocuklar tarafından rahatlıkla kavranabilir. Uzun bir süre boyunca kullanılsa bile parmakların ağrımasına neden olmaz. Makul boyutları ile öne çıkan kalemler; cepte, çantada ya da kutuda rahatlıkla muhafaza edilebilir. Bu gereçler, konumlandırıldıkları alana zarar vermez. 12 adet kalem barındıran bu paket, uzun bir süre boyunca ihtiyacınızı karşılar. Bu kaliteli ürünü sevdiklerinize ya da öğrencilerinize bir hediye olarak satın alabilirsiniz.

Adel Basic Yuvarlak Silgili Kurşun Kalem Ne İçin Kullanılır?

Adel HB 12’li paket basic yuvarlak silgili kurşun kalem, pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edilebilir. HB olarak adlandırılan uç, orta sertliğe sahiptir. Bu, bahsi geçen ürünün genel kullanım için ideal olduğunu gözler önüne serer. Paketin içinde yer alan kurşun kalemleri; kâğıt, karton, duvar ve tahta gibi çeşitli yüzeylerin üzerine yazı yazmak ya da desen çizmek için tercih edebilirsiniz. Adel HB 12’li paket basic yuvarlak silgili kurşun kalem, genellikle öğrenciler tarafından tercih edilir. Bunun sebebi ise bahsi geçen grupta yer alan bireylerin sürekli olarak bu tür gereçlere ihtiyaç duymasıdır. Uç sertliği HB olan bu kalemleri çizim yapmak için de satın alabilirsiniz. Söz konusu ürünler, çeşitli yüzeylerin üzerinde kontrolün sizde olmasını sağlar.

Adel 12'li Basic Yuvarlak Silgili Kurşun Kalem Ergonomik mi?

Bu ürün, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Ergonomik bir tasarıma sahip olan kalemler, uzun süreli kullanım imkânı tanır. Sık yazı yazan ya da çizim yapan bireyler, Adel HB 12’li paket basic yuvarlak silgili kurşun kalemi herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilir. Çocuklar için de satın alabileceğiniz bu ürün, el ve bilek ağrılarının yaşanmasına neden olmaz. HB uç ise kalem aracılığı ile herhangi bir işlem gerçekleştirdiğiniz esnada fazladan efor sarf etmenizi önler. Bu ürünleri kullanarak yazdığınız yazılar, okunaklı olur. Gereçlerin üzerinde yer alan silgi, yazım yanlışlarını yorulmadan ortadan kaldırmanızı sağlar. Dilerseniz siz de Adel HB 12’li paket basic yuvarlak silgili kurşun kalem yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ergonomik tasarımı ile öne çıkan bu kaliteli ürünü, Trendyol'dan güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.