adelinspor Metal Minyatür Kale Direği 200*200*80cm

7.476 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adelinspor Metal Minyatür Kale Direği 200*200*80cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: adelinspor Satıcı Ünvanı: ÇINAR KİMYA TEKSTİL SPOR GIDA TURİZM TAŞIMACILIK İNŞAAT ELEKTRONİK TEMZ.SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0251022036900011 Vergi Kimlik Numarası: 2510220369
    Bu ürün adelinspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ''Minyatür Kale Direği 200*200*80 cm Metal Profil, Demonte ve Kale Filesi '' : 200 cm yükseklik, 200 cm genişlik ve 80 cm derinlik . Ürün içeriği 1 adet dir. 1 adet demote ''Minyatür Kale Direği'' , 1 adet '' Minyatür Kale Filesi '' ve bağlama ipi bulunmaktadır. Minyatür kale direğimiz 70*70/2 mm profilden 20 cm yüksekliğinde, 200 cm genişliğinde ve 80 cm derinliğinde üretilmektedir. Demonte olarak üretilen ürünümüz metal bölümü 4 parçadan oluşmakta ve civatalar ile birleştirilmektedir. Tek parça paketlenmiş olarak sevkedilmektedir. Minyatür kale filesi ürünün hediyesidir. 200*200*80 cm ölçülerinde 2,2 mm ipten üretilmiştir.Güneş ışınlarına, iklim koşullarına karşı dayanıklı ve yüksek muka vem etlidir. File direğe monte edilmiş ağ kancalarına takılarak kısa sürede monte edilebilmektedir. 5 dakika gibi kısa bir sürede ürün kullanıma hazır hale gelmektedir. Kale direğinin devrilmesinin önlenmesi için kale direği arka alt yan bölümünde her iki tarafında delikler ve toprağa sabitlemek için sabitleyici demir ankraj ürünle birlikte bulunmaktadır. Ürün iç mekanlarda çocuk oyun alanlarında kullanımında sabitlenmeden kullanılmamalıdır. Ürün devrilerek yaralanmalara neden olabilir. Elektrostatik fırın boya ile beyaza boyanmıştır. Hafif yapısı ile kolay taşınabilir kullanışlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver