Aden E58 4k Hd Kameralı Fly More Combo Drone Otomatik Kalkış Iniş Sabit Durma Özellikli

949,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Batarya Sayısı:
1
2
3
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aden E58 4k Hd Kameralı Fly More Combo Drone Otomatik Kalkış Iniş Sabit Durma Özellikli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sizin İçin Seçtik Satıcı Ünvanı: KAAN TIRAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8430525897
    Bu ürün Sizin İçin Seçtik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aden E58 Fly More Combo Teknik Özellikleri Fonksiyonel Özellikler 360 Derece Takla: Var Başsız Mod: Var Beni Takip Et: Yok Engel Sensörü: Yok FPV: Var Hareketli Gimbal: Yok Kaza Koruma: Yok Otomatik Eve Dönüş (RTH): Var Otomatik Rota Takip: Var Sabit İrtifa: Var Tek Tuş İniş: Var Tek Tuş Kalkış: Var İzinler Sivil Havacılık İzni: Gerektirmez Kumanda Özellikleri GHZ: 2.4 GHz Kanal: 4 Kanallı Uygulama Kontrol: Var Teknik Özellikler Ağırlık: 150gr-200gr Batarya: 500 mAH LiPo Ebat: 28cm-30cm GPS Modu: GPS Yok Kamera: 720p HD Maksimum Hız: 10kmp-20kmp Uçuş Mesafesi: 90m-110m Uçuş Süresi: 9-10 Dakika
  • KUTU İÇERİĞİ
  • 1 x Aden E58 Drone
  • 1 x Kumanda
  • 4 x Pervane
  • 1 x Şarj Kablosu
  • 4 x Pervane Koruyucu
  • 1 x Tornavida
  • 1 x Türkçe Kullanım Kılavuzu
  • 1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 0-10 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 0-100M
  • Kamera Özelliği 720P HD
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirmez
  • Beni Takip Et Modu Yok
  • GPS Yok
Geri Bildirim Ver

Aden E58 4K HD Kameralı Fly More Combo Drone Otomatik Kalkış İniş Sabit Durma Özellikli

Fotoğrafçılık, son dönemde popülerlik kazanan önemli hobilerden biridir. Bu hobi, çok sayıda kişi tarafından büyük rağbet görür. Yakından ilgilenen müşteriler kaliteli ve etkileyici fotoğraflar çekmek için Aden E58 4K HD kameralı fly more combo drone otomatik kalkış iniş sabit durma özellikli seçeneği tercih eder. Ürün, özellikleri sayesinde net ve yüksek çözünürlükte fotoğraflara sahip olmaya katkı sağlar. Aynı zamanda dünyaya farklı bir açıdan bakabilme ve değişik alanları görme olanağı sunar. Aden E58 seçeneği, otomatik kalkış ve iniş özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde kişileri zahmete sokmadan rahat bir şekilde kullanım imkanı tanır. Siz de fotoğrafçılık hobisi ile ilgileniyorsanız, kaliteli ve net fotoğraflar çekmek için Aden drone seçeneğini inceleyebilirsiniz.

  • Sabit durma özelliği
  • Kolay kullanım niteliği
  • Otomatik kalkış ve iniş imkanı

Pratik Aden E58 4K HD Kameralı Fly More Combo Drone

Pratik Aden E58 4K HD Kameralı Fly More Combo Drone

Aden E58 drone seçeneği, özellikleri sayesinde pratik ve rahat bir şekilde kullanılır. Müşterileri zahmete sokmadan kolay biçimde kullanım özelliği, ürünün sıklıkla tercih edilmesine katkı sağlayan niteliklerinden biridir. Modelin aynı zamanda sabit durma modu bulunur. Sabit durma modu sonucunda ürün, netliği yüksek olan fotoğraflar çeker. Farklı açılardan kaliteli ve yüksek çözünürlüğe sahip pek çok video ile fotoğraf çekme olanağı tanır. Bu sayede de müşteriler tarafından beğeni ile karşılanır. Aden E58 fly more combo drone, katlanabilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği, ürünün kolay ve rahat bir şekilde taşınmasına yardımcı olur. Boyut açısından sunduğu avantaj sayesinde müşteriler, istekleri doğrultusunda pek çok alana ürünü götürülebilir. Değişik özellik ve şartlara sahip mekanlarda eşsiz fotoğraflar çekmeye olanak sağlar. Siz de Aden E58 4K seçeneğini güvenle tercih edebilirsiniz.

Aden E58 4K HD Kameralı Fly More Combo Drone Yorumları

Aden E58 4K HD Kameralı Fly More Combo Drone Yorumları

Aden E58 4K HD kameralı fly more combo drone otomatik kalkış iniş sabit durma özellikli yorumları, ürünün müşteri istek ve ihtiyaçlarına cevaplandırdığına yöneliktir. Ürün, oldukça kaliteli ve sağlam bir yapıda bulunur. Bu özelliği sayesinde rüzgar veya yağmur gibi sert hava koşullarına karşı zedelenme ya da deforme gibi çeşitli istenmeyen durumların görülmesi söz konusu değildir. Zorlu hava şartlarına karşı kaliteli fotoğraflar ve videolar çekme olanağı tanır. Modelin müşteriler tarafından beğeni ile karşılanan özelliklerinden biri de telefon ile kontrol edilebilmesidir. Telefona ait Wi-Fi ile bağlantı sağlanan ürün, pek çok değişik mekanda rahat bir şekilde yönlendirilir. Aden E58 4K HD kameralı fly more combo drone otomatik kalkış iniş sabit durma özellikli kullananlar üründen memnundur. Siz de zorlu hava şartlarına karşı kullanıma uygun olan ürünü keyifle deneyimleyebilirsiniz.

Cazip Aden E58 HD Kameralı Drone Fiyatı

Cazip Aden E58 HD Kameralı Drone Fiyatı

HD kamera özelliği bulunan drone, anlık görüntü aktarma niteliği sayesinde çok sayıda kişi tarafından beğeni ile karşılanır. Anlık görüntü aktarımı, müşterilere istedikleri her an dünyaya farklı bir noktadan bakabilme olanağı sunar. Merak ettikleri ve ulaşamadıkları çeşitli yerleri görebilme imkanı tanır. Aynı zamanda 360 derece takla niteliği, ürünün öne çıkmasına kaynaklık eden özelliklerinden biridir. Ürünün 360 derece dönebilmesi, müşterilerin farklı açılardan kaliteli ve dikkat çeken fotoğraflara sahip olmasında rol oynar. Aden E58 4K HD kameralı fly more combo drone otomatik kalkış iniş sabit durma özellikli fiyatı ise oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Siz de 360 derece dönme özelliğine sahip olan ve anlık görüntü aktarımında bulunan ürün için Trendyol aracılığı ile hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.