adidas GALAXY 5 Kırmızı Erkek Koşu Ayakkabısı 100663976

829 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
39,5
40
40,5
41,5
42,5
43,5
44
44,5
45,5
46
46,5
47,5
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas GALAXY 5 Kırmızı Erkek Koşu Ayakkabısı 100663976

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HUB Satıcı Ünvanı: HUB DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464164870200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641648702
    Bu ürün HUB tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Açıklama Yok

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Renk Pembe

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%92 Pamuk, %8 Elastan
Geri Bildirim Ver

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Kırmızı FW5703

Adidas Galaxy 5 kırmızı erkek koşu ayakkabısı dayanıklı ve konforlu bir tasarıma sahip olan bir koşu ayakkabısıdır. Ayakkabı, koşu sırasında destek sağlamak için tasarlanmıştır. Ayakkabının dış tabanı, tutuşu artırmak için kauçuk malzemeden yapılmıştır. Bu sayede koşu sırasında zeminde kaymayı önler ve daha güvenli bir koşu deneyimi sunar. Cloudfoam teknolojisi de ayakkabının konfor seviyesini artırarak koşu sırasında darbeleri azaltır.

 
  • Cloudfoam teknolojisi
  • Dayanıklı
  • Koşu ayakkabısı

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Kırmızı Özellikleri

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Kırmızı Özellikleri

Adidas Galaxy 5 kırmızı erkek koşu ayakkabısı FW5703-X özellikleri performans ve konfor sağlamak için tasarlanmıştır. Ayakkabının üst kısmı, nefes alabilirlik ve dayanıklılık sağlamak için hafif ve dayanıklı özelliklerle tasarlanmıştır. Burun kısmındaki sentetik malzeme, ayakkabının uzun süreler boyunca dayanmasına yardımcı olur. Ayakkabının dış yüzeyi kauçuk malzemeden yapılmıştır ve zeminde tutuşu artırmak için tasarlanmıştır. Bu sayede koşu sırasında daha güvenli ve dengeli bir koşu deneyimi sunar. Orta tabanda yer alan Cloudfoam teknolojisi, koşu sırasında rahatlık sağlar. Bu teknoloji, ayakkabının içindeki köpüklerin daha fazla darbe emmesini sağlar. Bu sayede koşu sırasında ayağın rahat etmesine ve yorgunluk hissinin azaltılmasına yardımcı olur. Adidas Galaxy 5 kırmızı erkek koşu ayakkabısının iç tabanı, hafif ve konforlu bir malzeme olan OrthoLite teknolojisiyle tasarlanmıştır. Bu teknoloji, ayağı serin ve kuru tutarak kötü koku oluşumunu engeller. Adidas Galaxy 5 kırmızı erkek koşu ayakkabısı FW5703-X performans ve konfor sağlamak için tasarlanmıştır. Ayakkabının üst kısmı, dış tabanı, orta tabanı ve iç tabanı gibi özellikleri koşu sırasında daha güvenli, rahat ve dengeli bir koşu deneyimi sunar.

 

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Kırmızı Kullanımı

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Kırmızı Kullanımı

Adidas Galaxy 5 kırmızı erkek koşu ayakkabısı, koşu sırasında maksimum performans ve konfor sağlamak için tasarlanmıştır. Ayakkabının kullanımı oldukça kolay ve rahattır. Ayakkabıyı giymeden önce, ayakların temiz ve kuru olduğundan emin olunmalıdır. Ayakkabının bağcıkları sıkıca bağlanmalı ve ayağın ayakkabı içinde sıkışmadığından emin olunmalıdır. Galaxy 5, koşu sırasında ayakkabının Cloudfoam teknolojisi sayesinde destek ve konfor alanı oluşturur. Bu teknoloji, darbeleri emerek ayakların daha rahat olmasını sağlar. Ayakkabının kauçuk tabanı zeminde tutuşu artırır. Bu sayede koşu sırasında daha dengeli ve güvenli bir koşu deneyimi yaşatır. Ayakkabının üst kısmı, hafif ve nefes alabilen özellikleri sayesinde ayağınızın serin ve kuru kalmasını sağlar. Ayrıca burun kısmındaki sentetik malzeme, ayakkabının daha uzun süre dayanmasına yardımcı olur. Koşu sonrasında ayakkabıyı temizlemek ve bakımını yapmak önemlidir. Ayakkabı nemli bir bezle silinerek temizlenebilir. Ayrıca ayakkabıyı hava alabilen bir yerde muhafaza ederek koku oluşumu engellenebilir.

 

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Kırmızı Yorumları

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Kırmızı Yorumları

Adidas Galaxy 5, bir koşu ayakkabısıdır. Erkekler için tasarlanmıştır ve kırmızı renkte gelir. Ayakkabının üst kısmı hafif ve nefes alabilen bir fileden yapılmıştır. Sentetik deri kaplamalar dayanıklılık ve destek sağlar. İç astar yumuşaktır, ayakları rahat ve konforlu tutar. Cloudfoam orta taban teknolojisi ise yastıklama ve hafiflik sunar. ADIWEAR dış tabanı sayesinde dayanıklılığı ve kavramayı artırır. Bu özellikler koşucular için yeterli destek ve konfor sağlamak için tasarlanmıştır. Ancak ayakkabı seçimi kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Kullanıcıların gerek spor gerek günlük kullanımında konfor ve şıklık sunmak üzere tasarlanmıştır. Adidas Galaxy 5 kırmızı erkek koşu ayakkabısı FW5703-X yorumları genel anlamda olumludur. Adidas Galaxy 5 kırmızı erkek koşu ayakkabısı FW5703-X fiyatı Trendyol’da mevcuttur. Dilerseniz ürüne hemen sahip olabilirsiniz.