adidas Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabı

1.619 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36
36,5
37
38
38,5
39
40
41
42
42,5
43
43 1/3
44
45
46
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Superstep Satıcı Ünvanı: EREN PERAKENDE VE TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0343033351300019 Vergi Kimlik Numarası: 3430333513
    Bu ürün Superstep tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bu adidas Niteball Ayakkabı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye hazır ol. Modern sokak basketbolu stilini yansıtan, göz alıcı ayakkabı, reflektörlü detayları ve büyük 3 bant detayı ile öne çıkar. Lightstrike orta taban, son derece hafif yastıklaması ile gün boyu konfor sunar. Model, ham malzeme üretiminin büyük çevresel etkilerinden kaçınmak için çeşitli üretim atıkları kullanılarak tasarlanmıştır. Teknik Özellikler Belirli oranda geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen ve sokak basketbolundan ilham alan spor ayakkabı
  • Bağcıklı tasarım
  • Deri üst kısım
  • Kumaş astar
  • Lightstrike yastıklama
  • Kauçuk dış taban

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
Geri Bildirim Ver

Adidas GY8566 Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabı

Adidas Niteball unisex siyah spor ayakkabı, sokak basketbolu tarzını yansıtan tasarımıyla oldukça beğenilen ürünler arasında yer alır. Bant detaylarıyla şıklığını katlayan bu spor ayakkabısı, reflektörlü alanlara sahiptir. Bu sayede akşamları tasarımını tüm şıklığıyla yansıtacak özellikleriyle göz kamaştırır. Konforlu tabanı, tüm gün kullanım hâlinde bile desteğini azaltmadığı için kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. Çevreye duyarlı üretim tekniği sayesinde belirli oranda geri dönüştürülmüş malzemelerden tasarlanan bu ürün, doğaya saygılı süreçleriyle beğeni toplar. Kumaş astarı bulunmasıyla ayaklarınızın gün boyu ferah kalmasına destek olacak bu ayakkabı, sağlam materyalleri sayesinde uzun süre size eşlik eder. Siyah rengi sayesinde birçok kullanıcı tarafından her kıyafetle tercih edilen bu ürün, rahatlığı şıklık ile buluşturan bir tasarıma sahiptir.

  • Bağcıklı tasarımı bulunur.
  • Dış tabanı kauçuktandır.
  • Gün boyu konfor imkânı sunar.

Adidas Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

Adidas Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

Adidas Niteball ayakkabı, sahip olduğu konforlu özellikleriyle gün boyu kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Spor yapmaya uygun ergonomik tasarımının yanı sıra şık görüntüsüyle günlük hayatta da tercih edilen bu ayakkabı, dayanıklı materyallerden üretildiği için uzun ömürlüdür. Sunduğu üstün performans sayesinde konforunu katlayan bu üründeki yastıklama teknolojisi, kullanıcının ayağını oldukça etkili bir şekilde korur. Ayağın zemine çarpmasının yarattığı kuvveti emerek vücutta meydana gelen gerilimi azaltan teknolojisiyle Adidas Niteball unisex siyah spor ayakkabı, konforu hissetmenizi sağlar. Destekleyici yapısı bulunması sayesinde rahatlık imkânı sunan bu ürün, bilek ve ayak sağlığını korumak için özel olarak geliştirilmiştir. Kauçuk tabana sahip olması sayesinde oldukça dayanıklı olan bu ayakkabı, aynı zamanda alt kısımdan su geçirmez özelliktedir. Bağcık detayıyla kişiye özel şekilde ayarlama yapılabilen bu ayakkabı, konforuyla göz kamaştırır.

Adidas Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabı Kullanışlı mıdır?

Adidas Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabı Kullanışlı mıdır?

Adidas Niteball siyah rengiyle her kıyafete uyum sağlamasının yanı sıra kullanışlı özellikleriyle de ön plana çıkar. İddialı tasarımıyla dikkat çeken bu ürün, tabanının sağlamlığıyla istenen her zeminde üstün performans sergiler. Karanlık yerlerde dahi reflektörleri sayesinde fark edilmenizi sağlayacak bu spor ayakkabı, hafif ve yay etkili yastıklamasıyla adımlarınızı destekler. Her açıdan kullanışlı detaylara sahip bu ürün, uzun süre konforundan hiçbir özelliğini yitirmediği için her adımınızda size destek olmaya devam eder. Farklı pek çok numarasıyla herkese uygun bedenin bulunabileceği bu ürün hem kadınların hem de erkeklerin tercih ettiği bir modeldir. Kullanışlı özellikleri ve şık tasarımıyla yalnızca spor zamanlarında değil günlük yaşantınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, sağlığınıza da destek olur.

Adidas Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabı Kaliteli midir?

Adidas Niteball Unisex Siyah Spor Ayakkabı Kaliteli midir?

Adidas Niteball unisex siyah spor ayakkabı, üretim için tercih edilen materyalleri sayesinde son derece kalitelidir. Tabanı kauçuktan imal edilen bu ayakkabının üst kısmında deri detaylar yer alır. Astarının üretim materyali kumaş olarak tercih edilmesi sayesinde ayak sağlığınızı destekleyen bu ürünün her detayı, kaliteyi yansıtacak parçalar barındırır. Her zeminde size yüksek performans sergileme imkânı sunan bu ayakkabı, kalitesiyle ön plana çıkarken şıklığından ödün vermez. Yastıklaması duruşunuzu düzelttiği için bel ve omurga sağlığınıza da destek olan bu ayakkabı, görüntüsüyle herkesin dikkatini çeken bir tasarıma sahiptir. Siz de şıklığı ve kalitesiyle ön plana çıkan bu ayakkabıyı satın almak isterseniz Trendyol üzerinden bahsedilen ürünü uygun fiyatlarla kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Adidas Niteball unisex siyah spor ayakkabı yorumlarını da aynı sayfa üzerinden görüntüleyerek bu ürünü daha önce deneyen kişilerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.